Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Oogappeltje Van Gaal wil graag naar Man United

Laatste update:
/
NEC blijft hopen op de komst van Marcel Ritzmaier. De middenvelder mag weg bij PSV en wordt al een tijdje gelinkt aan de club van hoofdcoach Ernest Faber, die vorig jaar nog als assistent werkzaam was in Eindhoven. “Marcel zou een uitstekende speler voor ons zijn. Hij heeft natuurlijk in het eerste elftal van PSV gespeeld, dus dan ben je ook goed genoeg voor ons”, vindt Faber. (FOX Sports)
/
Manchester City heeft écht geen bod van zeventig miljoen euro gedaan op Kevin De Bruyne. In Engeland gonst het van de geruchten van toenadering van de topclub, maar de clubleiding van the Citizens spreekt de verhalen met klem tegen. Overigens is het sowieso maar de vraag of VfL Wolfsburg mee wil werken; naar verluidt vragen de Duitsers dik tachtig miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Het is geen geheim dat Manchester United werk maakt van de komst van Thomas Müller. Dat de speler zelf graag naar Old Trafford wil, is een pluspunt voor manager Louis van Gaal. Müller meldde zich al in 2000 in de jeugdopleiding van Bayern München en na vijftien jaar wil hij wel eens wat anders. Dat zijn goede vriend Bastian Schweinsteiger naar United is gegaan, maakt de keuze voor Müller nog wat makkelijker. (Daily Express)
/
Davide Santon kan na een halfjaar alweer weg bij Internazionale. AS Roma heeft navraag gedaan naar de verdediger, die in januari door Inter werd overgenomen van Newcastle United. Roma wil Santon huren met een optie tot koop, maar daar heeft Inter geen oren naar. Een ruildeal is wel mogelijk, maar dan zal Roma een topspeler als Adem Ljajic in moeten zetten. (Sky Italia)
/
Stephan El Shaarawy stapte over van AC Milan naar AS Monaco en de international van Italië heeft inmiddels uitgelegd waarom. “Het was een snelle en makkelijke beslissing', zegt hij. "Ik voel veel vertrouwen van de club, de coach en de fans. Ik hoop veel te spelen en ik hoop beslissend te zijn voor AS Monaco.” El Shaarawy speelt een jaar op huurbasis in de Ligue 1, AS Monaco heeft ook een optie tot koop. (LEquipe)
Thomas Müller is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knal maar in de spits met rooney er achter. Ik vind t prima!

17 augustus 2015 om 17:23

Al wil Müller zelf vertrekken, Bayern zal hem nooit laten gaan. Wellicht dat hier wel een kern van waarheid in zit hoor, maar Müller zal nooit zó ontevreden zijn dat hij een vertrek wil forceren bij Bayern, en ik denk dat Bayern hem zelfs niet voor astronomische bedragen zal laten gaan.

17 augustus 2015 om 17:49

Ik heb nieuws voor je volgens mij bepaald hij zelf waar hij speeld want een club heeft niets aan een ontevreden speler .

17 augustus 2015 om 17:58

@ Sloep01

Wat een nieuws kerel, lees je niet wat ik zeg? 'maar Müller zal nooit zó ontevreden zijn dat hij een vertrek wil forceren bij Bayern'. Hij is een kind van de club, heeft veel vrienden in de selectie en heeft een uitstekende band met Rummenige en Beckenbauer, denk je nou echt dat hij een vertrek gaat forceren bij de club die hem heeft gebracht waar hij is? Hij zou hoogstens zijn contract uitdienen en dan transfervrij vertrekken.

17 augustus 2015 om 18:24

@hangover96

Nee, maar zijn contract loopt nog tot 2019, wat zou betekenen dat hij tegen die tijd al weer 30 is. Als hij 30 is, zit er natuurlijk niet meer zo veer restwaarde aan hem en zal je niet meer dan tussen de 10 en 35 miljoen euro verdienen aan hem, iets wat Bayern wel kan mislopen.

Ik denk dat Bayern hem nog liever 4 jaar in de selectie heeft, en dat hij dan transfervrij vertrekt, dan hem nu verkopen.

17 augustus 2015 om 17:25

Inderdaad en dan depay links en mata rechts

Dat er steeds meer duitsers naar het buitenland willen, dat zal toch niet alleen door een coach komen. Buitenlandse ploegen tonen ook sneller interesse in deze spelers heb ik het idee.er zijn zoveel goede duitse spelers nu en de competitie is vooraf al beslist. Dat een Muller iets anders wil proeven kan ik best bijkomen. En het salaris, wat stuk hoger zal liggen dan bij bayern, werkt ook wel mee in de beslissing gok ik zo.

Zou Man.united nou een keer voor haalbare spelers kunnen gaan? Elk jaar hetzelfde liedje.

Ronaldo, bale en nu weer Muller..

17 augustus 2015 om 15:13

Nou volgens mij zijn ze juist goed bezig op de transfermarkt. Romero, memphis, schneiderlin, schweinsteiger en darmian allemaal in deze transferperiode gehaald dus wat je nu zegt is incorrect

17 augustus 2015 om 15:20

Dat waren toch geen onhaalbare spelers? Bayern laat muller nooit gaan. Net als real ronaldo en bale niet verkoopt.

Man.united is niet in staat toppers bij de topclubs weg te halen. Moeten ze ook niet willen trouwens.

17 augustus 2015 om 15:29

Wat wil je nou precies? Eerst vraag je of ze voor haalbare spelers kunnen gaan, vervolgens klaag je dat de gehaalde spelers niet onhaalbaar waren. Ik snap het even niet meer.

17 augustus 2015 om 15:49

Ze moeten voor speler gaan die haalbaar zijn. Bieden op spelers die dat niet zijn, heeft weinig nut.

Bieden op muller Ronaldo en bale heeft weinig zin, als ze die toch niet laten gaan.

Er zijn nog maar 2 weken. Dus liijkt het me handig je te focussen op spelers waarbij je een reeele kans heb dat zij willen komen.

Dat die spelers wel haalbaar waren, was een reactie op Bachtyar10. Die mijn post blijkbaar ook niet begreep😉

17 augustus 2015 om 15:58

Maar ik denk dat ze bedoelen dat ze niet alle hoop op die jongens gooien. Ze hebben haalbare spelers gehaald en bij die drie die jij noemt is het nooit geschoten is altijd mis. Stel je bied op alle 3 en 1 bod wordt geaccepteerd. Dan ben je spekkoper. Altijd proberen, maar maak er niet je enige doelwit van. Dat hebben ze, gezien de andere aankopen, ook zeker niet gedaan deze periode.

17 augustus 2015 om 17:08

Als je mij had gevraagd of Schweini dit seizoen haalbaar zou zijn, had ik toch echt nee gezegd. Wanneer Muller echt zo graag wilt is er iig een uitgangspositie.

17 augustus 2015 om 17:11

Schweinsteiger is totaal anders. Iedereen die Schweinsteiger en Bayern kende wist wel dat Schweinsteiger haalbaar was geweest. Muller is een totaal ander geval. Zelfs al zou hij wegwillen (terwijl alles erop wijst van niet)

Gisteren werd er nog gezegd bij Studio Voetbal dat Muller voor 99% zeker niet naar United zou gaan, achja we zullen het vanzelf wel zien voor 1 september ik hoop in ieder geval dat hij komt!

Ik hoop zo erg dat Santon weggaat. Echt geen toevoeging. Als vervanger hoop ik dat Inter coentrao haalt van Real Madrid.

17 augustus 2015 om 16:55

Ik geloof dat coentrao het liefst terug naar portugal gaat

Zou leuk zijn voor ritzmaier om herenigd te worden met Faber. Maar dan clausule opnemen dat hij niet mee mag doen tegen psv.

Muller fantastische speler, maar heb liever een wat goedkopere. Pedro zo snel mogelijk oppikken voor 30 miljoen en nog voor een centrale verdediger kijken en je bent klaar.

17 augustus 2015 om 15:31

Inderdaad, Pedro en Otamendi/godin en dan eindelijk een vaste eerste doelman De Gea/leno.

17 augustus 2015 om 17:32

Ik zou abdennour en de vrij halen en reus met het geld van di maria. Pedro is leuk voor de bank maar niet voor man united als basisspeler op de lange termijn. Er is een reden dat hij geen basisspeler is van barca he, als hij dicht tegen het niveau aan had gezeten van die 3 voorin dan zouden zij soms ook wel banken voor hem maar dat is niet zo. Aangezien barca wel het niveau is waar man united thuishoort zie ik pedro dus liever niet komen maar liever iemand als reus. Otamendi gaat waarschijnlijk naar city dus vandaar mijn keuze voor abdennour en de vrij.

Wauw tot hier nog berichten over verschijnen. Müller heeft al weet ik hoe vaak gezegd tot hij bij Bayern blijft.

Ik weet natuurlijk niet wat er voor Muller persoonlijk allemaal afspeelt bij Bayern. Maar als dit gerucht waar zou zijn dan begrijp ik het echt niet. Waarom zou je 1 van de beste teams ter wereld verlaten voor een team dat nog in aanbouw is? Bij Bayern speelt hij op dit moment en de laatste jaren het beste voetbal van zijn leven.
Maar als Van Gaal lukt om nog een verdediger te halen en Muller dan zijn ze wel mooi op weg om een goed team neer te zetten in Manchester.

17 augustus 2015 om 15:40

Muller zit nu bij Bayern, heeft afgelopen jaren alles gewonnen wat er te winnen valt en ook dit jaar zal competitie al beslist zijn. Het kan ook zo zijn dat hij niet weg hoeft, maar dat hij ook best wel wat anders wil proeven dan de Bundesliga. Zelfde als Schweinsteiger had bijvoorbeeld. Het beste team is heel leuk, maar zoals sommige spelers de eredivisie wel een keer kennen, kan dat ook wel hetzelfde zijn voor spelers in Duitsland. Hij heeft nu dik 300 wedstrijden in het Bayern shirt gespeeld, dan kan het best wel eens tijd zijn voor iets anders op zijn bord.

Kan heh. ik zeg niet dat het zo is.

Engelse media die altijd weer hun eigen competitie verheerlijken, altijd leuk.

ik snap ook niet dat er zoveel interesse is muller is geen zelf creerende speler die moet het hebben van creativiteit om zich heen . dan heb je veel meer aan een speler zoals aguero bijv en op het middenveld hebben ze een type yaya toure nodig ,als je gister city zag tegen chelsea daar zit zoveel kracht in dat team daar gaat man united door overlopen worden

17 augustus 2015 om 16:15

Yaya heeft tegenwoordig vaak een offday. Aguero is gewoon in topvorm. Verwacht niet dat United overlopen wordt door City. Muller heeft overigens alles al gewonnen. Geweldige drive, scorend vermogen en brengt veel diepgang (iets wat United mist) Hij kan scoren met links, rechts, het hoofd en is een voorbeeld prof. Die moeten ze blind halen als ze daar het geld voor hebben.

Ritzmaier zou een nuttige versterking zijn voor Nec. Je zag gisteren in de wedstrijd tegen Heracles wel weer dat ze overal een stapje te laat zijn, niveautje te traag voor de Eredivisie momenteel. De ervaring in de ED die Ritzmaier met zich meebrengt (buiten zijn kwaliteiten om, dat heeft hij denk ik wel bewezen bij Cambuur) zou dus zeer welkom zijn. Nu hopen dat het financieel gebolwerkt kan worden.

Ome Louis is alleen maar koppig, vandaar opnieuw een poging. Absoluut kansloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren