Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: 'Nieuwe Roberto Carlos' moet Coentrao vervangen

Laatste update:
/
Het tweede huwelijk tussen Chelsea en José Mourinho lijkt er één tot in de eeuwigheid. José Mourinho staat nog twee jaar onder contract bij the Blues en ziet geen enkele reden om die verbintenis niet uit te dienen. 'Ik blijf net zo lang als Roman (Abramovich, red.) dat wil. Ik wacht niet op aanbiedingen van andere clubs. Ik laat geen ruimte voor twijfel. Ik wil blijven, dus ik blijf", aldus de Portugees. (Sky Sports)
/
Ivan Rakitic werd in januari benaderd door clubs uit Engeland, maar maakte direct duidelijk dat hij niet al na een halfjaar wilde vertrekken bij Barcelona. De middenvelder, die in de zomer werd overgenomen van Sevilla, heeft het uitstekend naar zijn zin bij zijn huidige werkgever: "Ik wilde altijd al in een prachtige stad als Barcelona wonen en bij een grote club als Barcelona spelen. Ik voel me hier geweldig", aldus Rakitic. (Sport)
/
Valencia werkt achter de schermen hard aan de contractverlenging van José Luis Gayà. De pas negentienjarige linkerverdediger heeft een contract tot medio 2018 en kan voor drie jaar extra bijtekenen. De Oost-Spaanse club, die op de hoogte is van de belangstelling van Real Madrid en Manchester City, wil bovendien de transferclausule van achttien miljoen euro minimaal verdubbelen. (AS)
/
Real Madrid houdt de ontwikkelingen rondom Gayà nauwlettend in de gaten. De Spaanse topclub ziet in de jeugdinternational ‘de nieuwe Roberto Carlos’ en de opvolger van Fábio Coentrao, die dit seizoen of buiten de boot valt of geblesseerd is. De Portugees international staat bovendien tot medio 2019 voor drie miljoen euro per jaar op de loonlijst. Real Madrid staat open voor biedingen. (AS)[/B] (AS[/B])
/
In het Santiago Bernabéu is men ook bezig met het benaderen van Danilo, die de concurrent van Daniel Carvajal moet worden. Eén van de zaakwaarnemers van de rechtsback van FC Porto was afgelopen week in Madrid om naar de intenties van los Merengues te luisteren. De club uit Portugal wil het contract van de Braziliaan graag verlengen om in de toekomst een nog hogere vraagprijs te hanteren. (AS)
Real Madrid moet Fábio Coentrao komende zomer verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Danilo halen als vervanger van Arbeloa , dan staat het goed achter.

22 februari 2015 om 12:13

Waarom? Hij is redelijk duur en je hebt nog carvajal die nog jaren mee gaat.

22 februari 2015 om 12:35

Twee goede rechtsbacks is toch goed als je 60 wedstrijden in een seizoen speelt.

22 februari 2015 om 12:43

Jij denkt dat hun beide genoegen nemen met regelmaat zitten op de bank?

22 februari 2015 om 15:01

Als ze nou willen of niet. Met het huidige voetbal is het goed om op elke positie twee goeie voetballers te hebben. Het aantal wedstrijden per seizoen is veels te veel (jaar in jaar uit) voor een speler. Roteren noemt men dat.

Ajax krijgt 'nee' van Oranje-international, wel in gesprek met Manchester United

Nigel de Jong keert voorlopig nog niet terug naar de Eredivisie. De middenvelder werd in verband gebracht met Ajax, maar de international heeft een aanbieding van zijn voormalig club afgewezen. De Jong denkt aan een toekomst in Engeland, hij gaat in gesprek met Manchester United.

De Jong heeft in ieder geval het besluit genomen om zijn aflopende contract bij AC Milan niet te verlengen, meldt Calcio Mercato. De dertigjarige De Jong vertrekt aan het einde van het seizoen dus uit Italië, waar hij sinds 2012 onder contract staat bij de Rossoneri.

Ajax werd direct in verband gebracht met De Jong. De Nederlander brak door in Amsterdam, een terugkeer is echter nog niet in de maak. De Jong heeft een voorstel van Ajax geweigerd. Niet zonder reden, vanuit de Premier League is er ook interesse. De verdedigend ingestelde middenvelder gaat snel in gesprek met het Manchester United van Louis van Gaal, onder wie hij speelde op het WK 2014 bij het Nederlands elftal.

Naast Ajax en AC Milan speelde De Jong eerder ook voor Hamburger SV. Tussen 2009 en 2012 speelde hij al in Engeland, bij de stadsgenoot van Manchester United. Manchester City betaalde achttien miljoen euro voor zijn komst, enkele jaren later werd hij voor 3,5 miljoen euro verkocht aan AC Milan

Was te verwachten dat de jong nog geen trek heeft om terug te keren naar ajax. Kan nog wel een paar jaar in de premier league spelen met een dik salaris.

22 februari 2015 om 12:50

Als AC Milan je geen contractverlenging geeft dan ben je die en diep gezakt...

22 februari 2015 om 13:45

Als je niet kan goed kan lezen, dan ben je pas diep gezakt.
"de Jong heeft in ieder geval het besluit genomen om zijn aflopende contract bij AC Milan niet te verlengen, meldt Calcio Mercato. De dertigjarige De Jong vertrekt aan het einde van het seizoen dus uit Italië, waar hij sinds 2012 onder contract staat bij de Rossoneri."

22 februari 2015 om 14:13

Ze geven hem niet eens een contract dus hij kan moeilijk zeggen dat ie daar wel wilt blijven want ze bieden hem niks aan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren