Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: 'Nieuwe Mascherano' voor miljoenen naar Madrid

Laatste update:
/
AS Monaco geeft de hoop op de komst van Mattia Destro niet op. Trainer Leonardo Jardim heeft bij het bestuur aangedrongen op de komst van de 24-jarige aanvaller en de Monegasken zouden een initieel bod van twaalf miljoen euro hebben uitgebracht. AS Roma heeft Destro toestemming gegeven om te praten, maar de Italiaan gaat liever naar Fiorentina. La Viola opteert echter voor een huurdeal en dat ziet Roma niet zitten. (Sky Italia)
/
Napoli heeft een verhoogd bod uitgebracht op Matteo Darmian. De club van trainer Maurizio Sarri heeft nu tien miljoen euro plus de diensten van Jorginho en Duván Zapata over voor de 25-jarige verdediger annex middenvelder. Middenvelder Omar El Kaddouri, die vorig seizoen op huurbasis voor Torino speelde, zou ook in de deal betrokken kunnen worden. Torino wil overigens twintig miljoen voor Darmian hebben. (Sky Italia)
/
Atlético Madrid gaat zich versterken met Matías Kranevitter. De 22-jarige verdedigende middenvelder wordt gezien als 'de nieuwe Javier Mascherano' en kost acht miljoen euro. Hij blijft nog wel tot de winterstop op huurbasis voor zijn huidige club River Plate spelen, zo is de verwachting. Kranevitter werd ook in verband gebracht met AS Roma, Manchester City en Internazionale. (Diverse Spaanse media)
/
Sunderland en Liverpool hebben een akkoord bereikt over de transfer van Sebastián Coates. De 24-jarige centrale verdediger stapt voor bijna zes miljoen euro over naar de club van manager Dick Advocaat. De zestienvoudig international maakte in de zomer van 2011 voor acht miljoen de overstap van Nacional naar Liverpool, maar kwam mede door een zware blessure niet verder dan twaalf competitieduels voor the Reds. (Liverpool Echo)
/
Aleksandar Mitrovic blijft begeerd wild op de transfermarkt. De twintigjarige aanvaller wordt nu weer in verband gebracht met Newcastle United, dat een bod van zeventien tot achttien miljoen euro uit zou willen brengen. Anderlecht achtte eerder nog een aanbieding van Swansea City ter waarde van vijftien miljoen te laag. Mitrovic, Servisch international, is ook in beeld bij clubs als Benfica en Borussia Dortmund. (Daily Mirror)
Matías Kranevitter zou een uitstekende speler zijn voor Atlético Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie naam, kranevitter!

29 juni 2015 om 00:39

Goede speler ook maar 'de nieuwe' (in dit geval Mascherrano) is weer zo'n onzin...

29 juni 2015 om 03:25

De spelers als opvolger noemen is natuurlijk onzin, maar het helpt wel bij je beeldvorming als je de betreffende speler niet kent.

29 juni 2015 om 07:56

Oh oh oh oh zielig zeg. Ben je nu de hele dag chagrijnig?

Zo'n type Mascherano zal natuurlijk perfect passen bij Atletico, al betwijfel ik of dit wel zo een type is.

29 juni 2015 om 01:47

Ja het is wel zo'n type in de zin van, dat hij dezelfde kwaliteiten als Mascherano bezit. Verdedigende middenvelder die een ijzersterke tackle heeft, een fantastische pass, klein van stuk etc. Alleen hou ik er nooit zo van dat talenten altijd ''de nieuwe .... '' worden genoemd.

Verder kan ik me eerlijk gezegd nauwelijks voorstellen dat hij maar 8 miljoen moet kosten.

29 juni 2015 om 02:35

@rugu
Ik vind zijn passing inderdaad echt heel goed. Hij verplaatst het spel, weet altijd waar zijn medespelers staan, doet niets teveel maar is niet iemand die na een recuperatie niet weet wat hij met de bal moet doen. Vind het een van de weinige echte talenten op de Argentijnse velden (van de laatste paar jaar). De Argentijnen kennen qua talent nu al enkele mindere jaren, maar deze Karnevitter is echt een juweeltje.

Ik vind hem beter aan de bal dan Mascherano, maar minder fel dan Mascherano. Ik vind het echt een leuke speler. Wat je zegt over de prijs verbaast mij ook, al betwijfel ik of een stap naar Atletico niet een te grote stap zou zijn. Eigenlijk is dit een speler voor Utd en Van Gaal. Hij kan hem smeden zoals hij dat wil. Maar ook dat zou wel eens een te grote stap kunnen zijn, alleen denk ik dat Van Gaal meer vertrouwen in de jeugd heeft dan Simeone bij Atletico. Daar lopen toch een paar goede middenvelders, terwijl bij Utd de positie van Karnevitter matig bezet is.

29 juni 2015 om 06:16

Ik heb wat filmpjes van deze Kranevitter opgezocht en het ziet er inderdaad erg goed uit. Sterke passing, goeie positionering, doet me meer denken aan Veratti dan aan Mascherano.

@diegopeladona
Ik zie hem liever niet bij Manchester United spelen. Wij hebben spelers nodig die er al staan, en al ziet dit eruit als een goeie speler, het is en blijft een grote gok. Daarnaast vind ik hem fysiek nog niet zo veel voorstellen. Hij kan zich liever laten zijn bij een subtopper in Europa om daarna alsnog die stap naar de top te maken.

29 juni 2015 om 06:29

@JJ United
Ik begrijp heel goed dat je dit denkt. Dat lijkt me ook een evidente gedachte. Alleen denk ik zelf dat Van Gaal meer met jonge getalenteerde spelers kan, dan met gearriveerde vedetten.

Je hebt ook gelijk over Karnevitter dat hij fysiek nog niet rijp lijkt te zijn voor het grote werk. Alleen heeft hij wel iets wat ik bij veel Europese topvoetballers steeds meer mis: wendbaarheid. Dit is een hele belangrijke eigenschap om goed te kunnen verdedigen. Persoonlijk doet hij me een beetje aan Scholes denken. Alleen had Scholes meer pit. Maar ik kan me best goed vinden in jouw mening.

29 juni 2015 om 17:04

@ Jjunited,

Nee maar Mascherano is fysiek ook geen Matuidi of Fellaini maar compenseert heel veel met felheid etc. Dat is ook iets wat deze Kranevitter bezit, echt een gifkikker a la Mascherano, Davids etc. Ik denk dat Man Utd een prima club voor hem zou zijn inderdaad, alleen denk ik niet dat hij in aanmerking komt voor een werkvergunning of wellicht heeft hij ergens in Europa nog voorouders zitten, dan wordt het natuurlijk een stuk makkelijker.

Ik denk dat het voor Kranevitter het beste zou zijn om nu 2/3 jaar naar Porto/benfica te gaan om dan definitief de stap naar de Europese top te maken. Ik denk dat hij bij Porto de ultieme opvolger voor Casemiro zou zijn.

Kranevitter is echt een beest op fm.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren