Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Nicolai Jörgensen krijgt mogelijk gewenste transfer

Laatste update:
/
Na een teleurstellend seizoen bij West Ham United kan Joe Hart volgend seizoen elders in de Premier League aan de slag. De sluitpost staat in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers en Southampton. (Daily Mirror)
/
Bij Huddersfield Town is men ervan overtuigd dat David Wagner zijn contract gaat verlengen. De Duitse manager zou in beeld zijn bij Borussia Dortmund en Leicester City. (Daily Mirror)
/
Nicolai Jörgensen krijgt mogelijk alsnog zijn gewenste transfer naar de Premier League. De spits van Feyenoord staat hoog op het verlanglijstje van Burnley. (CalcioMercato)
/
Thierry Henry moet vanaf volgend seizoen deel gaan uitmaken van de technische staf van Arsenal. De Fransman, momenteel nog assistent bij de nationale ploeg van België, zal dan aan de zijde van Mikel Arteta gaan werken. (Daily Express)
/
Robert Lewandowski ziet een overgang naar Chelsea wel zitten. Het is geen geheim dat de Poolse spits zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe uitdaging. (Daily Express)
/
Bij Manchester City zingt nog altijd de naam van Eden Hazard rond. De Belgische vleugelaanvaller zint mogelijk op een vertrek en the Citizens willen daar dolgraag gebruik van maken. (The Sun)
Zie je Nicolai Jörgensen deze zomer vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Engelse clubs (Newcastle, Burnley) tegen elkaar op gaan bieden kan het nog interessant worden voor Feyenoord. Overigens is dit al een paar dagen bekend, sommige sites melden dit donderdag al.

Prima voor 25/30 miljoen mogen ze Jorgensen hebben. Goede speler maar geen speler die Feyenoord naar een hoger plan trekt.

19 mei 2018 om 23:33

Maximaal de helft. En dat is al teveel betaald

20 mei 2018 om 09:34

Ok dan houden we hem wel voor dat bedrag kan er geen eens vervanger worden gehaald. 12,5 is overigens een koopje in deze markt en totaal niet realistisch. Weghorst kost al meer dan dat en die is zeer beperkt

Zou niet in de basis komen denk ik, die Barnes had echt een fantastisch seizoen. Ook hebben ze Wood en Vokes nog.

20 mei 2018 om 00:00

Zoveel doet Jorgensen niet onder voor de spitsen die jij noemt. Barnes scoort normaal gesproken te weinig. Vokes is zeer beperkt. En Jorgensen kan ook achter de spitsen uit de voeten. Samen met Wood dus zeker mogelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren