Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Neymar hoopt op vertrek Thiago bij Barcelona

Laatste update:
/
Roberto Rosales gaat er vooralsnog van uit dat hij ook komend seizoen bij FC Twente speelt. De rechtsback uit Venezuela gaat zijn laatste contractjaar in en de clubleiding van de Tukkers zou daarom openstaan voor een vertrek van de vleugelverdediger. Naar verluidt is er ook belangstelling voor Rosales. “Maar er is nog niets concreet. Als er een aanbieding komt zal ik die bekijken”, geeft hij aan. (Líder en Deportes)
/
Het kan niet worden uitgesloten dat Kevin Strootman en Gervinho alsnog ploeggenoten worden. De middenvelder van PSV stond in een eerder stadium in de belangstelling van Arsenal, maar is nu op weg naar AS Roma. Dat geldt mogelijk ook voor de aanvaller van the Gunners, die in de hoofdstad van Italië herenigd kan worden met Rudi Garcia; de Roma-trainer kent Gervinho nog van hun periode bij Lille. (Daily Mail)
/
Neymar hoopt op het vertrek van Thiago Alcántara, al is dat niet om sportieve redenen. De middenvelder wordt in verband gebracht met Manchester United en ook Bayern München zou nog in de race zijn. Neymar zou het niet erg vinden als Thiago inderdaad verhuist, omdat hij dan diens rugnummer 11 kan overnemen. Aan dat shirt geeft de Braziliaan de voorkeur boven nummer 7, dat beschikbaar is nu David Villa weg is. (El Mundo Deportivo)
/
Micah Richards zet niet zomaar zijn handtekening onder een nieuw contract met Manchester City. De Engelse verdediger wil eerst weten wat de plannen zijn van Manuel Pellegrini, de nieuwe trainer in het Etihad Stadium. De 25-jarige Richards stond vorig seizoen lang buitenspel vanwege een knieblessure en moest daarna regelmatig genoegen nemen met een reserverol achter rechtsback Pablo Zabaleta. (Daily Mail)
/
Het lijkt erop dat Victor Wanyama met dank aan Southampton een Schots record gaat breken. Het hoogste bedrag dat ooit voor een speler uit de Schotse competitie werd betaald is elf miljoen euro, de transfersom die Celtic in 2010 van Spartak Moskou kreeg voor Aiden McGeady. The Saints staat echter op het punt om Wanyama over te nemen van opnieuw Celtic en leggen waarschijnlijk 14,5 miljoen neer. (Daily Mail)
Denk je dat Neymar in zijn eerste jaar bij Barcelona meteen in de basiself belandt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee. Nee. Gervinho bij Roma? Tuurlijk, weet je wat, gooi dan maar meteen 8 miljoen in de Tiber. Dan heb je ongeveer hetzelfde eindresultaat. Minus alle voetballen die in de Tiber ronddrijven omdat Gervinho weer eens 500 meter over heeft geschoten.

Kom op, zeg, Gervinho, dat is echt pure middelmaat, die jongen kan echt ongelooflijk weinig. Middenmoot Ligue 1 ofzo is zijn thuis, maar niet Roma.

Domste poll die ik tot nu toe gezien heb op VZ, alsof ze een speler van 57mil op de bank gaan plaatsen.

11 juli 2013 om 21:06

Real Madrid plaatst spelers van 65 en 43 miljoen euro op de bank.

11 juli 2013 om 21:18

Wie is de speler van 43 miljoen?

11 juli 2013 om 21:31

Die van 65 miljoen is waarschijnlijk Kaka en die van 43 miljoen is denk ik Modric koste destijds 33 miljoen pond wat met de huidige koers zo'n 38 miljoen euro is maar het kan best zijn dat het toen der tijd wel 43 miljoen euro waard was.

11 juli 2013 om 21:32

In ieder geval niet Modric!

11 juli 2013 om 21:34

Modric dacht ik?

11 juli 2013 om 21:38

modric

11 juli 2013 om 21:39

Modric, Benzema of Di Maria. Allemaal geen vaste basisspelers meer en allemaal zo'n 40 miljoen gekost.

11 juli 2013 om 21:41

Di Maria was wel degelijk basisspeler onder Mourinho. Benzema speelde de grote wedstrijden, alleen Modric zat vaak op de bank. Zal volgend seizoen anders zijn.

11 juli 2013 om 21:43

Di Maria en Modric speelden basis tot het bleek dat ze niet goed genoeg presteerden, dat kan ook perfect met Neymar gebeuren, maar hij zal allesinds in het begin basis spelen... Bij Real is er op de desbetreffende positie ook wel een net iets sterkere concurrentie dan Tello...

12 juli 2013 om 11:45

Barca verkwist echt niet zo veel minder dan Real en was dat wél het geval dan zou Neymar al helemaal zeker zijn van z'n basisplaats.

11 juli 2013 om 21:07

Het gaat niet over een basis plaats.... Het gaat erover dat Neymar z'n nummer wil hebben. Rare poll idd

11 juli 2013 om 21:11

Dan stellen ze de poll wel heel dom.
en niet alle eerste keuzes hebben een nummer van 1 tot en met 11.

Natuurlijk komt hij in de basis-11.
Of zou hij voor Barca B gehaald zijn? -_-

11 juli 2013 om 21:36

Ik had een nog ergere poll verwacht:

Vind jij nummer 11 bij Neymar passen?

Ontopic: Ik heb liever dat Thiago weggaat, manchester united lijkt me de beste oplossing. Bayern heeft al genoeg middenvelders.

11 juli 2013 om 22:33

Huh begrijp jij nou niet wat in de tekst staat?? Het gaat hierom dat hij graag shirtnummer 11 wil en dat hij daarom wil dat thiago weg gaat zodat hij die kan overnemen.
Heeft totaal niks met op de bank plaatsen te maken.

11 juli 2013 om 22:38

Kijk dan eens verder dan je neus lang is en lees die poll eens goed, daar staat niks over een rugnummer, snowflake bedoeld, waar ik me ook bij aansluit is dat deze poll gewoon een retorische vraag is, tuurlijk staat Neymar in de basis-11.

13 juli 2013 om 18:08

dan heb jij zeker een lange neus, want het gaat juist alleen over dat rugnummer. Dat jij er nou meer achter zoekt slaat nergens op

11 juli 2013 om 22:40

@snowflake, ik vind het vooral bijzonder dat de uitslagen 87 om 10 procent zijn. Misschien is er nog een geheime derde optie!

Thiago kan dan ook alsnog een ander nummer krijgen of niet? Neymar is waarschijnlijk wel een belangrijkere speler en dan zou ik hem gewoon 11 geven en Thiago 7 of een ander nummer

Waarom zou Neymar om die reden willen dat Thiago weg gaat ? Lol.

Ooit aan gedacht dat Thiago nr 7 kan nemen ? Of dat Pedro het nr 7 neemt en Thiago nr 17 ...

Allemaal prima manieren om Thiago aan boord te houden.

Het gaat om een nr, denk niet dat Neymar alleen om rugnummer reden Thiago graag weg ziet gaan,

Ik vind nummer 7 een veel mooiere rugnummer dan nummer 11. Maar ieder zijn eigen smaak.

Dit is wel belachelijk als dit waar is. Hopen dat het grootste talent van de club waar je komend seizoen gaat spelen vertrekt voor een rugnummertje.

Echt heel kinderachtig als dit waar is. Thiago moest al een keer van nummer veranderen door de komst van Fabregas. En nu dan weer, ik bedoel Neymar kan ook gewoon nummer 7 nemen niks mis mee. Hij denkt dat hij de supervedette van de club is terwijl hij nog geen wedstrijd heeft gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren