Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Nederlandse WK-finalist kost maar een miljoen euro

Laatste update:
/
Het Mexicaanse Club Atlas bevrijdt AC Milan mogelijk definitief van Robinho. De aanvaller wordt momenteel verhuurd aan Santos, maar wordt nog wel gedeeltelijk doorbetaald door de Italiaanse grootmacht. Aangezien Robinho geen goedkope jongen is loopt dat flink in de papieren, maar in januari dient zich mogelijk een oplossing aan. Atlas is bereid het contract van de spits, dat nog loopt tot medio 2016, af te kopen. (FOX Sports Brasil)
/
André Krul, de broer van Oranje-doelman Tim Krul, gaat zijn geluk beproeven in Brazilië. De 27-jarige keeper staat namelijk op het punt om een contract te tekenen bij União Barbarense, dat uitkomt in het staatskampioenschap van São Paulo in de Série A2. Krul, die eerder ook in Puerto Rico, Colombia en Malta speelde, komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht. Sinds september trainde hij mee bij SV De Rijp in Noord-Holland. (Lancenet)
/
Eljero Elia wil ‘zo snel mogelijk’ weg bij Werder Bremen en het is inmiddels bekend wat hij moet kosten. De aanvaller, die op het WK van 2010 nog meedeed in de finale van Nederland tegen Spanje, is op te halen voor slechts één miljoen euro. De 27-jarige Elia heeft bij die Grünen nog een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt, maar is er eigenlijk nooit in geslaagd om de harten van de Werder-supporters te veroveren. (TC Tubantia)
/
Joel Campbell heeft er weer een optie bij. De aanvaller hoeft onder Arsène Wenger niet te rekenen op veel speeltijd en wil in januari op huurbasis vertrekken. Na West Bromwich Albion, Southampton, Internazionale en Benfica heeft nu ook Stoke City zich gemeld voor de Costa Ricaans international. Manager Mark Hughes zou al hoogstpersoonlijk geïnformeerd hebben bij Arsenal, dat de speler afgelopen zomer niet wilde laten gaan. (Daily Mirror)
/
Anderlecht is zeer goed te spreken over de ontwikkeling van Chancel Mbemba. De stopper uit Congo maakte indruk in de Champions League en heeft daarmee de aandacht getrokken van flink wat Europese topclubs. Mochten die in januari al werk willen maken van de komst van de twintigjarige verdediger, dan moet er een fors transferbedrag op tafel komen: de Brusselaars denken aan ruim tien miljoen euro. (Het Nieuwsblad)
Eljero Elia is een goede aanwinst voor een Nederlandse topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 december 2014 om 09:07

Als ajax iets niet nodig heeft zijn het buitenspelers.

14 december 2014 om 10:09

Gewoon niet er zijn er genoeg want cerny en muric en menig en Becker Fischer el ghazi kishna schone

14 december 2014 om 10:19

Feyenoord hoppa

14 december 2014 om 12:01

muric bewijst nog niet goed genoeg te zijn bij cambuur, cerny, menig en becker zijn te jong. fischer komt terug van een blessure en je moet maar aankijken wat die nog kan. Bovendien brengt zon elia gewoon ervaring mee. Prima aankoop voor de breedte.

14 december 2014 om 12:06

Muric speelt niet bij cambuur, die speelt bij Jong Ajax. Meleg speelt bij Cambuur.

Daarnaast is Elia nou niet bepaald een goed voorbeeld voor bijvoorbeeld een Kishna.

14 december 2014 om 23:23

Twente doe wat

14 december 2014 om 09:09

Salarisplafond

14 december 2014 om 09:22

En El Ghazi dan? Die jongen doet het uitstekend en Schone en Kishna zijn er ook nog. Ook Fischer komt terug, dus Ajax heeft Elia niet nodig.

14 december 2014 om 09:31

Net of die gast zich nog ergens gaat bewijzen. Heeft nog niet de helft uit zijn carrière gehaald en gaat dat niet meer doen ook niet. Wel zonde, want het is toch een hele goede voetballer. Nee, die hoeft Ajax niet meer binnen te halen...

14 december 2014 om 09:40

Geloof niet dat hij engeland voor nederland wil inruilen, terwijl er ook andere clubs in de PL geinteresserd zijn... Maar ja het zijn ook de wandelgangen he.

14 december 2014 om 10:38

Bij Twente past hij ook goed ipv mokhtar. Eindelijk een goede linksbuiten dan

14 december 2014 om 19:08

Want dat hebben ze nodig :

waarschijnlijk heeft hij extreme salariseisen hij is met zn 27 de jongste niet meer en heeft ndat hij bij twente vertrok louter verkeerde keuzes gemaakt en verkeerd gedrag vertoond, waardoor ik me heel erg afvraag of deze jongen ooit nog op zijn twente-niveau komt

14 december 2014 om 10:19

Hij heeft buiten Nederland alleen enorm gefaald en zich enorm aangesteld buiten het voetbal om. Zou blij moeten zijn als een topclub uit Nederland zich meldt. Anders is het einde sportieve carriere en focussen op geld pakken. Ik vind deze man zo onprofessioneel, lui, egoistisch en onsympathiek dat ik hem hoe dan ook nooit bij ajax wil zien. Vreselijk ventje, matige speler.

Zou een goede vervanger zijn voor Depay als ie weggaat. Ik weet alleen niet of ie nog kan voetballen.

Off topic: Op die foto lijkt Elia wel erg veel op Alaba. Als ie nou ook zo zou kunnen voetballen

hallo psv wakker worden koop elia !!

14 december 2014 om 10:51

Salarisplafond

Zeker weten wel! Ik denk dat hij voor elke club een aanwinst kan zijn. Bij PSV gaat waarschijnlijk Depay vertrekken in de zomer, en misschien Narsingh ook wel. Twente heeft met Mokhtar en Corona niet hele goede buitenspelers, dus Elia is altijd welkom. Elia is ook beter dan Manu, dus bij Feyenoord kan hij ook aan de slag. Hij moet niet eigenwijs gaan doen en het nog een keer in het buitenland proberen, maar gewoon naar Nederland komen, als hij nog iets uit zijn carriere wil halen.

Misschien als.vervanger voor Depay als hij.volgend jaar weggaat. Zou in ieder geval een toevoeging zijn voor alle topclubs in nederland

Deze jongen heeft een gigantische schop onder zijn kont nodig als hij weer voor een Nederlandse club wil voetballen. Cocu lijkt me daarvoor sowieso ongeschikt, die zit al met een selectie vol kapsones. Ajax zou het eigen talent de voorkeur moeten geven (El Ghazi, Kishna en de rest) dus dan kom je bij Feyenoord of Twente. Voor die laatste twee lijkt het me financieel een te grote gok. Kortom, deze jongen kan beter niet naar de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren