Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Naam van Erik ten Hag prijkt op zeskoppige shortlist

Laatste update:
/
Bayern München zet Lucas Hernández in om ex-ploeggenoot Rodri ervan te overtuigen om ook naar Beieren te komen. De middenvelder, die een transferclausule van zeventig miljoen euro heeft, geniet concrete interesse van Manchester City. (AS)
/
Sampdoria heeft een totaalbod van vijftig miljoen euro van Arsenal afgeslagen. De club uit Genua verlangt een hoger bedrag om zowel Joachim Andersen als Dennis Praet naar het Emirates Stadium te laten vertrekken. (La Stampa)
/
Chelsea heeft de namen van zes mogelijke opvolgers van de naar Juventus vertrekkende Maurizio Sarri opgeschreven. Naast Ajax-trainer Erik ten Hag zijn ook Frank Lampard, Massimiliano Allegri, Steve Holland, Nuno Espirito Santo en Javi Gracia in beeld. (Daily Express)
/
Napoli lijkt Arsenal te gaan aftroeven. De Londense club wil Jordan Veretout van Fiorentina aantrekken als opvolger van Aaron Ramsey, maar de middenvelder voelt veel meer voor een overgang naar Napoli. (Corriere dello Sport)
/
De strijd om Harry Maguire lijkt er een tussen uitsluitend Manchester City en Manchester United te zijn. Leicester City wil de verdediger echter niet kwijt en gaat sowieso niet met minder dan negentig miljoen euro akkoord. (The Sun)
/
Michy Batshuayi lijkt Chelsea deze zomer opnieuw te mogen verlaten. Olympique Marseille werkt inmiddels aan een terugkeer van de spits, die eerder al twee jaar voor les Olympiens speelde. (Diverse Franse media)
Zou jij Chelsea een goede club vinden voor Erik ten Hag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ETH zal gewoon bij Ajax blijven, denk niet dat er trainers staan te springen om bij Chelsea ad slag te gaan, trainers komen en gaan aan de lopende band. Verwacht dat het Lampard wordt

Nuno zal wel de grootste grap zijn, nog nooit zo'n tactisch onbenul gezien als trainer als hij, is alleen bij Wolves terecht gekomen omdat die uit de stal van Mendes komt, heeft prima gepresteerd maar met dit materiaal is dat echt niet heel moeilijk.

Chelsea moet gewoon voor Allegri gaan, is gepokt en gemazeld en daarnaast ook een echte gentleman, geef hem Lampard er naast en je hebt de toekomstige opvolger al in huis, van Derby County een jaar dan direct naar Chelsea lijkt me niet verstandig zeker niet in deze situatie met de mogelijk transferban.

11 juni 2019 om 12:26

Geen enkele toptrainer gaat naar Chelsea als er een transferban komt. Niemand die zijn reputatie daaraan kapot gaat maken. Dan kom je vanzelf uit bij Lampard, maar of hij er al klaar voor is?

11 juni 2019 om 12:35

Zou je eens kunnen onderbouwen waarom Nuno een tactisch onbenul is?

11 juni 2019 om 14:20

Ja hoor dat wil ik best wel doen, in zijn periode bij Porto heb ik nog nooit in een seizoen een trainer zoveel verschillende formaties zien hanteren, hij deed maar wat. Ik heb nog nooit een trainer 6 a 7 verschillende formaties zien gebruiken.
Daarnaast is hij de trainer geweest die niet zag dat Ruben Neves, daar voor nog aanvoerder van de ploeg er in hoorde te staan en hem gewoon stelselmatig niet gebruikte en voor Andre Andre koos, ik heb echt lang niet zo'n matige middenvelder bij Porto gezien als hij.
Hij is de reden dat hij daarna voor een fooitje vertrok puur omdat Nuno totaal geen idee had wat die aan het doen was, daar waren zijn opstellingen een voorbeeld van en zijn wisselingen ook.

Dat is een tactisch onbenul, dat hij daarna met veruit het beste materiaal van de Championship kampioen werd dat zegt mij weinig, ik denk als je spelers als Ruben Neves kan aantrekken en ook Jota en daarnaast de hele stal van Mendes kan aantrekken indien nodig dat iedereen hier kampioen was geworden.

Daarnaast denk ik dat hij buiten de top 6 over de beste selectie beschikt, het ontloopt niet veel met Everton, prima hier en daar een paar mooie resultaten geboekt maar hij had ook gewoon zeer goed materiaal.

11 juni 2019 om 12:45

Best wel knap dat een tactisch onbenul in zijn eerste seizoen in Engeland gelijk met 9 punten voorsprong kampioen wordt in het Championship en de Wolves na 6 jaar weer de Premier League in leidt. Daarnaast wordt hij in zijn 1e seizoen PL 7e achter de grote 6 waarmee hij Europees voetbal vaststelt. Ook snoept hij de ene na de andere grote ploeg punten af én haalt hij ook nog de halve finale van de FA cup. Sorry hoor maar dan kan je niet spreken van "een tactisch onbenul (de grootste die je ooit hebt gezien als trainer ook nog eens)" en "dat hij prima heeft gepresteerd, maar dat dat met dit materiaal niet heel moeilijk is". Hij heeft Wolves geleidt naar de hoogste finish sinds 1980 (!) en hoort daarnaast bij de top 5 hoogst geklasseerde gepromoveerde teams in de geschiedenis van de PL. Hij heeft het gewoon razend knap gedaan.

11 juni 2019 om 12:58

Nuno is een goeie trainer maar niet geschikt voor een topclub. Zijn team speelt dodelijk vanuit de counter maar heeft het moeilijk tegen teams die zich ingraven. Denk dat ze iemand kunnen halen als Lampard vanwege zijn status. Vanwege de transferban zullen trainers niet snel komen naar Chelsea.

Jammer dat Batshuayi zijn carrière nu zo verloopt! Als hij verstandig is zoekt hij een club waar die gehaald word als 1e spits! Veel spelen bij een club in 1 van de top 4 competities, zodat hij in zicht blijft bij de Rode Duivels. Origi zijn ontwikkeling bij Liverpool, staat ook niet stil. Die klopt inmiddels op de deur.

11 juni 2019 om 18:57

Origi scoorde toevallig een aantal hele belangrijke doelpunten aan het einde van het seizoen (met name in de wedstrijd tegen Barcelona), maar over het algemeen komt hij tekort voor de top van Engeland. Hij is een goed alternatief, maar zo erg klopt hij niet op de deur.

Batshuayi werd gewoon een beetje overschat. Absoluut een goede speler, maar niet goed genoeg voor grote Europese clubs, althans niet structureel. Hij is veel te wisselvallig en hij heeft periodes waarin hij er letterlijk geen bal in schiet.

Mocht er een transferban komen/blijven voor Chelsea, mogen ze dan wel gewoon een trainer aantrekken?

Volgens gazetta dello sport gaat Lozano naar Napoli voor 50 miljoen. Net nieuws.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren