Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Na Strootman nog vierde Nederlander naar United

Laatste update:
/
Roda JC Kerkrade had hem niet nodig, maar mogelijk belandt Matthew Amoah alsnog in de Jupiler League. De 33-jarige spits traint mee bij FC Eindhoven en de kans bestaat dat de routinier daar ook een contract tot en met het eind van dit seizoen kan tekenen. Amoah, in het verleden uitermate succesvol bij Vitesse, zit zonder club sinds hij na afloop van de vorige jaargang vertrok bij Heracles Almelo. (ELF Voetbal)
/
Het zou zomaar kunnen dat Rafael Benítez trainer wordt van zijn droomclub. Real Madrid probeerde in het verleden al tweemaal om de coach naar het Santiago Bernabéu te halen, maar beide pogingen liepen op niets uit. Een derde verzoek zou evenwel succes kunnen opleveren; Real schijnt ontevreden te zijn over Carlo Ancelotti en Benítez zou zijn huidige werkgever Napoli graag inruilen voor de Spaanse grootmacht. (Mediaset)
/
De kans is groot dat Louis van Gaal weer een landgenoot naar Manchester United haalt. De Nederlandse oefenmeester werkte tijdens het WK als bondscoach samen met Tim Krul en hij zou de keeper van Newcastle United in januari graag aan zijn selectie willen toevoegen. Krul moet dan op Old Trafford de concurrentie aangaan met David de Gea. Robin van Persie en Daley Blind spelen al in Manchester en Kevin Strootman moet als nummer drie komen. (GiveMeSport)
/
Antonio Candreva staat in de belangstelling van Liverpool, maar de Engelsen vissen achter het net. Hoewel een veronderstelde aanbieding van dertig miljoen euro genoeg leek te zijn om de vleugelspeler los te weken bij Lazio, staat de Italiaans international toch op het punt om een nieuw contract te tekenen in Rome. De zaakwaarnemer van Candreva gaat spoedig in gesprek met de clubleiding van i Biancocelesti. (Mediaset)
/
Maarten Stekelenburg werd in de zomer naar AS Monaco gehaald, maar hij was zeker geen eerste keus. De clubleiding van de Ligue 1-club had het eigenlijk voorzien op Francesco Bardi, die uiteindelijk op huurbasis van Internazionale naar Chievo Verona verkaste. “Het is waar dat Monaco hem koste wat kost in huis wilde halen. Maar hij wilde niet definitief weg bij Inter”, zegt zaakwaarnemer Vincenzo Rispoli. (Sky Italia)
Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Candreva is wel een lekkere speler. Kan zonder moeite mee in de top van de Bpl.

18 september 2014 om 12:33

Amoha uitermate succesvol bij vitesse? Bij nac denk ik!

Zou een domme beslissing zijn van Krul. Hij moet gewoon elke week spelen, net zoals dat De Gea elke week moet spelen. Kan hij beter naar een andere club in de PL gaan zoals Arsenal.

18 september 2014 om 12:08

Krul gaat het ook never nooit niet winnen van de Gea.

Krul zit toch prima bij Newcastle. Het zou alleen mooi zijn als die club weer eens structureel gaat presteren na de potentie die het bezit.

Wat Everton doet moet Newcastle toch ook kunnen?

18 september 2014 om 15:29

Zag de gea inderdaad geweldig keepen de afgelopen....... een topper jonge niet normaal.... haha nee krul doet niet veel onder voir de Gea

18 september 2014 om 16:12

De afgelopen wat?

De Gea keept de afgelopen 2 seizoenen gewoon zeer sterk. Omdat hij afgelopen zondag toevallig een keer verkeerd uitkwam kan hij er weinig meer van?
De Gea heeft United vorig seizoen gigantisch vaak op de been gehouden en werd was na Cech de beste keeper van de PL.

Als je denkt dat Krul bijna hetzelfde niveau heeft als de Gea zou ik je toch aanraden eens wat vaker te kijken.

18 september 2014 om 14:16

Geloof deze onzin toch niet man, kijk naar de bron.

De Gea mag best vervangen worden van mij. Had sowieso liever Lloris gehad twee jaar terug. Krul maakt ook veel te vaak blunders en de reden dat hij vaak uitblinkt bij newcastle is omdat hij ook minimaal 10 schoten op doel krijgt van buiten de zestien.

18 september 2014 om 12:29

De Gea is ondertussen al 2 seizoenen erg sterk. Heel af en toe heeft hij nog een rare actie maar dat wordt steeds minder.

De Gea is gewoon een uitstekende keeper voor United, die nu al een heel hoog niveau haalt en nog zeer lang mee kan. Hoeft echt absoluut niet vervangen te worden.

18 september 2014 om 13:09

Over het algemeen werd De Gea gezien als 2e beste keeper na Cech vorig jaar, hij heeft in een jaar tijd 2 blunders gemaakt waarvan 1 hem een goal kostte, waarom die nerveuze Lloris halen?

haal dan de doelman op die hij ook op het wk opstelde. die vind hij toch beter anders zet je hem niet neer. en dan nu voor een veel groter bedrag achter Krul aangaan is onzin dus.

Van Gaal moet niet weer vrachten Nederlanders binnen brengen. Ik zou het nu vooral op Engelsmannen houden. Dan blijf je tenminste nog ergens een Britse club.

Waarom Krul halen als je De Gea al hebt. Wat een onzin dat ze moeten concurreren. Dan heb je straks een chagrijnige top keeper op de bank.

Haha Benitez naar Real, stop er dan maar gewoon mee Perez

Van Gaal verwacht heel veel penaltyseries, denk ik.

Hm weet niet of Krul dat gaat winnen van de Gea. Vind krul wel wat meer uitstralen dan de Gea

Krul bij een topclub, dat is wat ik graag wil zien! alleen dan heb je een chelsea probleem. 2 topkeepers en die willen niet beide banken. De Gea dan maar naar Liverpool om maar een voorbeeld op te noemen. Krul heeft laten zien een belangrijke en uitstekende keeper te zijn dus hij verdient dit als geen ander.

Rafa Benitez naar Real Madrid? of laat ik eerder afvragen, Ancelotti weg bij Real Madrid? 2 matches verliezen en gelijk ontslagen worden. beetje te gek voor woorden lijkt mij. daarom vind ik het raar dat ze gelijk aan een nieuwe coach denken , maarja zo is de voetbalwereld hedendaags

Is Perez nou echt zo dom of wat???
Ancelotti levert gewoon prima werk daar,
Heeft Real de CL bezorgt, en zorgt nog voor een fatsoenlijk team, met allemaal sterren en houdt veel mensen tevreden daar in Madrid, behalve Perez.

Om dan vervolgens Benitez aan te trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren