Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho wist peperdure Pogba niet te overtuigen

Laatste update:
/
Barcelona mag in januari weer ‘echt’ zakendoen en weet al wie er dan naar het Camp Nou moet komen. De Catalenen klopten deze zomer al bij Dynamo Kiev aan voor Andriy Yarmolenko, maar slaagden er niet in om de aanvaller los te weken. Over een paar maanden is het transferverbod van Barça ten einde en dan zal er naar verluidt een nieuwe poging gedaan worden om Yarmolenko naar Spanje te halen. (talkSPORT)
/
Jerome Boateng hoopt dat Josep Guardiola ook na de zomer van 2016 nog coach van Bayern München is. Het contract van de Spaanse oefenmeester loopt aan het eind van dit seizoen af en in Duitsland wordt druk gespeculeerd over een mogelijk afscheid. “Hij maakt onderdeel uit van de familie. Maar hij zij, zijn familie en Bayern bepalen uiteindelijk wat er gebeurt. De spelersgroep wil graag dat hij blijft”, zegt de stopper. (Goal)
/
José Mourinho heeft in augustus hoogstpersoonlijk contact opgenomen met Paul Pogba. De manager deed er alles aan om de sterspeler van Juventus om te praten, maar stuitte op een muur van onwil. Pogba liet weten dat hij niet per se weg hoefde uit Turijn en dat zijn droomclubs elders actief zijn. Alleen als Real Madrid of Barcelona concreet wordt, denkt hij serieus na over een transfer. (L’Equipe)
/
Sunderland is het seizoen moeizaam begonnen, maar heeft de slotdagen van de transfermarkt aangegrepen om de selectie te versterken. Inmiddels staat er volgens aanvaller Jermain Defoe een groep spelers die goed genoeg is om zich te handhaven in de Premier League. “Alle nieuwe jongens zullen hun steentje bijdragen, daar ben ik van overtuigd. Ik heb goede hoop dat we erin zullen blijven”, aldus de routinier. (Daily Mirror)
/
Steven Fletcher was dinsdag hard op weg naar zijn geboorteland, maar Sunderland liet de aanvaller niet gaan. Celtic wilde de Schots international een jaar huren en diende ruim op tijd een verzoek in bij de club van Dick Advocaat, die daar even over nadacht. The Black Cats weigerden uiteindelijk mee te werken aan een vertrek van de pinchhitter. Fletcher speelde in Schotland eerder voor Hibernian. (BBC Sport)
Denk jij dat José Mourinho in augustus echt contact heeft opgenomen met Paul Pogba?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real had toch een voorstel gedaan voor pogba

4 september 2015 om 18:24

nee was onzin

Zou me er niet druk om maken over de meneer Pogba. Met dat geld kun je twee hele goede alternatieven kopen meneer Mourinho. Trouwens kijk tijdens de training even om je heen wat je daar hebt lopen ....

4 september 2015 om 19:50

@malsword ik denk dat hij tijdens de eerste paar competitie wedstrijden om zich heen gekeken heeft

4 september 2015 om 22:36

Hahaha☝🏻

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren