Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho verwacht meer van peperdure aanvaller

Laatste update:
/
Arsenal heeft contact opgenomen met Sporting Portugal. Arsène Wenger is benieuwd wat aanvaller Islam Slimani, die ook wordt genoemd bij Everton en West Ham United, precies moet kosten. (Record)
/
Valencia laat Paco Alcácer alleen naar Barcelona gaan als Munir El Haddadi de omgekeerde weg bewandelt. Barcelona is bereid om daaraan mee te werken, al mag El Haddadi alleen op huurbasis vertrekken. (AS)
/
Anthony Martial is op zijn vingers getikt door José Mourinho. De coach heeft in een persoonlijk gesprek met de aanvaller laten weten dat hij veel meer verwacht van de miljoenenaankoop. (The Sun)
/
Jürgen Klopp zoekt nog een concurrent voor Alberto Moreno en komt wellicht uit bij Charlie Taylor. De 22-jarige linksback heeft een transferverzoek ingediend bij Leeds United en gaat dus wellicht naar Liverpool. (Liverpool Echo)
/
Napoli ruilt Manolo Gabbiadini liever met Fiorentina tegen Nikola Kalinic, plus een transfersom van tien tot vijftien miljoen euro, dan dat hij wordt verkocht aan Everton voor 25 miljoen euro. Volgens voormalig Napoli-directeur Pierpaolo Marino moet de club bij een verkoop nog eens vijftig procent belasting betalen. (RAI)
/
Hamburger SV wil IJslands international Aron Gunnarsson overnemen van Cardiff City. De middenvelder staat tot medio 2018 onder contract bij de club uit de Championship. (BILD)
Anthony Martial moet meer brengen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat Slimani naar Arsenal gaat komen nu Ornstein heeft gemeldt dat ze geïnteresseerd zijn in Lucas Perez.

Offtopic:

Is madness coming?

David Ornstein Geverifieerd account
‏@bbcsport_david

Estimate by @ast_arsenal was £96m for signings. After Xhaka/holding/asano/kalechi & £40+m CB (mustafi 1st choice), not much left for CF #afc

25 augustus 2016 om 12:48

idd maar perez pfff beetje type vardy

25 augustus 2016 om 13:24

Ik zie Perez liever komen hoor... Slimani is alleen echt heel goed in de lucht en in de duels. En dat zijn de aspecten die Giroud prima beheerst.

Speelt de laatste weken een beetje slap inderdaad. Niet dat ik dit artikel een twee drie geloof, maar kan me er wel iets bij voorstellen. Qua houding en inzet oogt het een beetje zoals Bazoer en Riedewald. Alsof ze denken 'dit doe ik wel even' en 'het komt toch wel goed'. Op zich een logische ontwikkeling bij talenten op zo'n leeftijd, na een of twee goede seizoenen en de daarbij horende ophemelingen. Het lastige is dat dergelijke spelers voor zoveel geld zijn gehaald dat logische ontwikkelingen hen onmogelijk worden gemaakt.

Munir zou zelf liever naar Celta gaan en begrijp die keuze wel. Bij Valencia gaan de supporters hun woede om het verlies van Paco mogelijk op hem uitwerken. In ieder geval niet de meest leuke intrede als je zo moet komen.

En toch heeft hij alweer 2 of 3 assists op zijn naam staan in de officiele wedstrijden. Je hoeft niet altijd goed te spelen om bepalend te zijn. Zlatan heb ik ook niet zoveel boeiends zien doen (minder dan ik verwachtte), maar hij heeft er al 4 inliggen en ik kan dus moeilijk gaan klagen. Dit jaar zullen alle Engelse ploegen rekening moeten houden met United. Ze hebben een heerlijke mix van talent, ervaring en er tussenin en bovendien staat er een coach voor de groep die het maximale uit een team kan halen. Martial gaat daar een belangrijk onderdeel van zijn!

Diegenen die eens zeggen zijn domoren, het joch is 19 jaar, wat wil. Hij is en wordt natuurlijk niet van het nivo Ronaldo, Messi.
MU heeft natuurlijk wel een probleem op links, want wie geeft daar de voorzettten. Martial trekt veel naar binnen en is dan het gevaarlijkst. Tot slot voor wat betreft het talent dat ie heeft dpet ie hartstikke goed.

Denk dat die deal beter is voor Fiorentina dan voor Napoli. Kalinic is goed maar heeft meer aanvoering nodig, Gabbiadini zou nog zelf een actie kunnen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren