Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho richt vizier op één grote klapper

Laatste update:
/
Liverpool wil Andy Robertson overnemen van Hull City, maar de linksback is peperduur. Hull durft dik vijftien miljoen euro te vragen. (Daily Mirror)
/
Takuma Asano heeft de clubs voor het uitkiezen. De 21-jarige spits van Sanfrecce Hiroshima is in beeld bij Red Bull Salzburg, Grashopper en FC Augsburg en laatstgenoemde club zou al circa drie miljoen euro hebben geboden. (Sponichi)
/
José Mourinho wil met Manchester United een grote klapper maken in de huidige transferperiode. Het heeft er alle schijn van dat Paul Pogba, de ster van Juventus, die klapper moet gaan worden. (Manchester Evening News)
/
Celtic ving bot bij Aston Villa met een bod op Scott Sinclair. Drie miljoen euro is veel te weinig, vindt Aston Villa. (Daily Mail)
/
Jack Byrne hoeft komend seizoen nergens op te rekenen bij Manchester City. De middenvelder, afgelopen seizoen op huurbasis actief bij SC Cambuur, lijkt op weg naar Blackburn Rovers. (Manchester Evening News)
/
Revelatie Gian Marco Ferrari van Crotone heeft de topclubs voor het uitkiezen. Internazionale en Juventus hebben allebei circa vijf miljoen euro over voor de 24-jarige verdediger. (Sky Italia)
Zal het José Mourinho lukken Paul Pogba terug te halen naar Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze dan toch in een klap veel geld voor een speler willen betalen zie ik nog liever bale komen. Niet dat real hem makkelijk weg laat gaan of dat pogba niet goed is.

25 juni 2016 om 00:48

opzich is bale een goede optie, alleen denk ik niet dat bale in zijn eentje het team op de rit kan krijgen. pogba daarintegen staat centraal en brengt rust over het hele veld.

25 juni 2016 om 00:51

Hij deed het bij Spurs, hij doet het bij Wales dus waarom bij United niet? En daar hoeft hij dat ook niet te doen met Rooney in je team en ook nog Martial. Real laat hem sowieso niet gaan

25 juni 2016 om 01:04

Als ik 1 van de 2 mocht kopen ging ik ook altijd voor Bale. Kan een wedstrijd vanuit het niets kantelen/beslissen met zijn snelheid, acties en schot. Zulke spelers worden steeds zeldzamer.

25 juni 2016 om 05:50

Lovre

Laat dat nu net dingen zijn die Pogba ook allemaal heeft en kan. Verder heb je wel gelijk, ze kunnen beter voor Bale gaan, Pogba is onhaalbaar.

25 juni 2016 om 13:48

Pogba kan die dingen niet met de regelmaat van een Bale

25 juni 2016 om 01:07

Ik heb persoonlijk liever verratti dan pogba. Brengt meer rust in het team en kan het spel beter verdelen + hij brengt meer defensieve kwaliteiten. De aanvallende kwaliteiten die hij niet en pogba wel heeft kan je dan weer terugvinden bij rooney die dan ook wat vrijer kan gaan spelen.

Waarom zou Pogba weg gaan bij Juventus?

25 juni 2016 om 01:21

Goeie vraag, man U is nog maar afwachten wat het word.
Juve is al goed en als ze bepalende spelers kunnen houden wereldtop

25 juni 2016 om 01:25

Een 3 voudige salaris. Ik las dat zijn eisen rond de 12 - 15 mil liggen. Dat vinden ze in Spanje te gortig. Moet je er toch een paar wegdoen.

Au om even extra aan te geven dat ze fout zaten een aantal jaar geleden....

Wel een geweldige speler natuurlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren