Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho pakt telefoon voor klapper in januari

Laatste update:
/
Adam Maher gaat mogelijk binnenkort met Alex Song samenspelen. Osmanlispor, de tijdelijke werkgever van de PSV'er, weet dat de middenvelder uit Kameroen ongelukkig is bij Rubin Kazan. (Fanatik)
/
Peet Bijen staat op het punt zijn contract te verlengen bij FC Twente, tot medio 2019. De nieuwe overeenkomst zal waarschijnlijk nog dit kalenderjaar door de verdediger worden ondertekend. (TC Tubantia)
/
Als José Mourinho een voetballer belt, is het menens. Dimitri Payet van West Ham United werd door de manager van Manchester United aan de tand gevoeld over een eventuele transfer in januari. (Le10Sport)
/
Odion Ighalo hoopt dat het bestuur van Watford zit op te letten. De aanvaller zou de komst van landgenoot John Obi Mikel, die in januari voor een luttel bedrag bij Chelsea mag vertrekken, alleen maar toejuichen. (The People)
/
Arsenal heeft meer zorgen dan alleen de contracten van Alexis Sánchez en Mesut Özil. Op de loonlijst van de Londense club staan immers nog acht spelers die nog maar een contract voor achttien maanden hebben. (The Times)
/
De wegen van Jay Rodriguez en Southampton gaan in januari waarschijnlijk scheiden. De aanvaller, die na zijn zware blessure niet meer de oude is geworden, geniet interesse van onder meer Hull City en Swansea City. (The Sun)
Denk jij dat Dimitri Payet in januari een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie liever dat ze de volgende spelers peilen: james rodriguez, marco verratti, william carvalho, adrien silva, carlos vela. Weliswaar niet allemaal haalbaar voor januari, maar misschien wel van de zomer.

9 december 2016 om 12:18

Ozil zou natuurlijk ook een optie zijn, mocht hij niet bij willen tekenen.

9 december 2016 om 13:05

een goede cvm, cv en back up linksback zijn nodig.

zelf zie ik william carvalho, de Vrij, vela of Reus zien komen

9 december 2016 om 18:00

Carvalho zie ik ook graag komen! Ik zie daarnaast liever een van Dijk of Giminez komen. Ik zie ook graag Fabinho voor de back positie komen en Shaw/blind gewoon linksback. Ik denk dat United deze zomer overigens ook een grote kans maakt om Griezmann te kopen (weliswaar voor de hoofdprijs)

Ik zou volgend jaar zo spelen
De Gea
Fabinho - Bailly - smalling - Shaw
Herrera/ Carvalho - Pogba
Mhikitaryan - Griezmann - Martial
Ibrahimovic

Had graag Mata nog ergens een plekje gegeven

9 december 2016 om 18:33

Ze hebben creativiteit nodig, want de voorhoede hoort gwn elke wedstrijd 6 100% kansen te krijgen als united zijnde. Ook een breker is nodig om het centrale duo en pogba te ontlasten en de backs op te laten komen. Verder hoor je als united zijnde gwn in alle competities mee te kunnen doen, wat betekent dat je veel moet kunnen rouleren en in meerdere formaties moet kunnen spelen. Als united voor alles mee wilt doen volgend seizoen dan zou ik de volgende spelers kopen: james of ozil, verratti of carvalho, vela, de vrij of van dijk, adrien silva en fabinho. Verder zou ik de volgende spelers verkopen/verhuren: depay (verhuur in januari en als hij goed presteert bij de selectie houden, zo niet dan nog een verhuur), fellaini, darmian, herrara, rojo, schneiderlin en schweini. Deze spelers spelen gwn ruk of zijn niet van het niveau dat nodig is naar mijn mening. Met de selectie die dan overblijft kan je prima in de beker tournooien meedoen en om de titel en cl spelen. Formaties hangen dan af van de opstelling en de tegenstander maar kunnen bestaan uit: 442, 343, 433 of 41212. Op deze manier komt ook iedereen aan zijn minuten en hoef je niet bang te zijn dat je veel kwaliteit inlevert.

10 december 2016 om 00:10

Herrera ruk? Een van de beste dit seizoen

Ik dacht dat dat niet mocht tenzij WHU een bod van United had geaccepteerd en dus toestemming gaf om met hun speler te praten. Mogen ze wel tegen optreden dan vind ik. Had Ferguson ook een handje van.

9 december 2016 om 13:04

enige reden waarom mourinho dit zou doen is om eventueel arsenal dwars te liggen. maar het kopen van payet zou een vergissing zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren