Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho geeft komst Argentijn hoogste prioriteit

Laatste update:
/
AC Milan wil Mattia Destro alleen definitief overnemen voor de helft van het afgesproken bedrag. De aanvaller van AS Roma kwam in januari op huurbasis naar San Siro, waarbij een optie tot koop werd bedongen; voor zestien miljoen euro mag Destro in Milaan blijven. Dat hebben i Rossoneri echter niet voor de spits over, want Milan wil slechts acht miljoen betalen. De kans is dan ook groot dat Destro terugkeert bij Roma. (Corriere dello Sport)
/
Abou Diaby raakte sinds zijn debuut in het profvoetbal al 42 keer (!) geblesseerd en het is zeer de vraag of Arsenal nog met hem doorgaat. De Londenaren geloven er eigenlijk niet meer in dat de Fransman ooit nog terugkeert op een acceptabel niveau, maar gaan hem desondanks helpen. Zelfs al zijn contract niet wordt verlengd, mag Diaby gebruikmaken van alle faciliteiten bij de club om weer fit te worden. (Daily Mail)
/
Chelsea hield zich afgelopen zomer rustig op de transfermarkt, maar sloeg wel toe met Diego Costa. De koploper van de Premier League is na dit seizoen iets soortgelijks van plan en gaat opnieuw voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. De hoogste prioriteit wordt nu gegeven aan de komst van Mauro Icardi. De aanvaller van Internazionale wordt begeerd door talloze clubs, maar Chelsea hoopt hem snel in te lijven. (ESPN)
/
Valencia is van plan om verschillende Europese concurrenten te snel af te zijn. Florian Thauvin staat in de belangstelling van diverse clubs, maar los Che staan naar verluidt op het punt om een bod van veertien miljoen euro uit te brengen op de aanvallende middenvelder van Olympique Marseille en zouden het liefst zo snel mogelijk zaken willen doen met de huidige nummer vier van de Ligue 1 en met Thauvin. (Goal)
/
In de toekomst wil hij terug, maar David Moyes is nog niet toe aan een rentree in de Premier League. De bij Manchester United ontslagen trainer vond vorig jaar emplooi bij Real Sociedad en heeft het daar uitstekend naar zijn zin, zodat hij zeker nog een seizoen in Spanje wil blijven. Pas daarna overweegt hij een terugkeer naar de Engelse competitie, waar onder meer West Ham United en Newcastle United belangstelling tonen. (Daily Mirror)
Mauro Icardi is de spits die Chelsea sterker maakt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las alleen dat stukje van arsenal, niet normaal 42 keer! gewoon verkopen hoe jammer ook. maar met zulke spelers worden we niet beter.

23 april 2015 om 21:21

Suarez, Lloris en Sneijderlin en je wint alles.

23 april 2015 om 21:39

Suarez is zo goed als onhaalbaar nu hij het bij barca aardig doet en ook llorris word een lastig verhaal denk

23 april 2015 om 21:40

Het is overigens schneiderlin

23 april 2015 om 21:57

yupp tik foutje

23 april 2015 om 22:04

schneiderlin is haalbaar, Levi verkoopt zin vrouw tegen de juiste prijzen Louis hoort niet bij Barca dus als je bied..................

23 april 2015 om 23:07

Louis zit ook bij Manchester .... Luis Suarez is natuurlijk volledig onhaalbaar en Levy gaat zijn topkeeper niet naar de aartsrivaal doen. Alleen Schneiderlin is een logische transfer.

23 april 2015 om 23:27

Maar Levi verkoopt echt zijn beste keeper niet aan de aartsrivaal. En Luis zit niet op zijn plek? Volgens mij loopt hij bijna 1 op 1 qua wedstrijden en goals/assists. Doet het daar meer dan prima! Schneiderlin is inderdaad de enige haalbare, maar het gerucht gaat wel dat ze liever Wanyama halen.

23 april 2015 om 23:34

Levi is een bank directeur hij heeft niets met ons anders had Modric nog WHL gespeeld het is een bankier.

24 april 2015 om 00:34

Spurs wat loop je nou onzin te verkopen? Suarez doet et prima bij Barca en is de spits die ze lage tijd hebben gemist. Die gaan z echt niet verkopen en zelfs als hij te koop is gaat hij niet naar Arsenal. En Levi zal nooit een speler aan een concurrent verkopen. Zelfs niet voor veel geld. Dat zag je bij Chelsea met Modric

24 april 2015 om 00:42

Modric wilde toendertijd zelf ook een stap hogerop, dan kan je zo'n jongen moeilijk binnenboord houden. Daarnaast verkocht Lebi hem niet aan Arsenal, maar aan Real Madrid, dus geen concurrent.

Nee Valencia cf we willen meer dan 15 miljoen voor Florian Thauvin... jammer dat De historische club Valencia is overgenomen door Peter Lim. Had liever gezien dat uit zichzelf weer er boven op zouden komen maar nee hoor. Jammer dat ze nu zo veel geld uitgeven bijv Enzo Perez kwam afgelopen winter voor 25 miljoen over van Benfica dat vind ik best veel voor zo'n speler. Ik vind Overigens dat Valencia nu echt een Wanbeleid hanteert. Maar ja...

23 april 2015 om 21:23

Vond het veel mooier toen Valencia zonder dat Kapitaal krachtig budget van nu in 2009 3de werd toen. Toen had ik veel sympathie voor Valencia maar nu echt niet meer hoor. Hopelijk kiest Thauvin Verstandig en blijft hij nog enkele jaren bij L'OM net zoals Imbula die overigens blijft bij L'OM.

Chelsea afgelopen zomer rustig?? Ze kochten ook nog Fabregas en die linksback van Atletico.. Of is dik 80 miljoen rustig?

23 april 2015 om 22:28

en hoeveel spelers deden ze weg?

23 april 2015 om 22:36

@blink altijd op de teentjes getrapt, altijd verdedigen. Verkopen is ook actief op de transfermarkt.
Paar dure spelers gekocht, flink aantal spelers verkocht. . Dus chelsea was gewoon druk op de transfermarkt. Niet dat dat uitmaakt. Helemaal niet als je kampioen wordt. Maar waarom schiet je altijd vol stress in de verdediging

24 april 2015 om 01:07

@babymongo, volgens mij ben jij nu degene die de reactie van Blink bestempeld als een aanval op bovenstaande reactie. Je insinueert nu dat hij in de verdediging schiet terwijl hij misschien wel op zoek is naar een aanvulling.

24 april 2015 om 10:03

@pp dan ken jij blink nog niet

23 april 2015 om 22:35

Remy, Drogba. Denk dat er wel zo een 100 miljoen uit gegaan is daar. Ook een boel spelers verkocht maar ze hielden zich zeker niet rustig deze zomer.

24 april 2015 om 01:09

En in de winter nog even Cuadrado gekocht...

23 april 2015 om 23:08

Inderdaad vreemde keuze van Voetbalzone. Komende zomer wordt mogelijk nog actiever denk ik. Doorselecteren en qua breedte sterker worden.

23 april 2015 om 23:32

Is ook niets mis mee, denk ook dat ze moeten doorselecteren omdat anders de concurrentie dat wel doet.... stilstand is achteruitgang meestal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren