Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho forceerde niet-gewenste miljoenentransfer

Laatste update:
/
Real Madrid moet diep in de buidel tasten wanneer het Pierre-Emerick Aubameyang wil overnemen van Borussia Dortmund. De club uit de Bundesliga heeft een prijskaartje van tachtig miljoen euro om zijn nek gehangen. (BILD)
/
Robert Lewandowski staat op het punt om zijn contract bij Bayern München te verlengen tot 2021. Hij wordt met vijftien miljoen per jaar na Thomas Müller de bestbetaalde speler van der Rekordmeister. (Sportowe Fakty)
/
De meningen bij Manchester United over de komst van Henrikh Mkhitaryan waren zeer verdeeld. Het was uiteindelijk José Mourinho die bepaalde dat de spelmaker van Borussia Dortmund moest overkomen. (The Sun)
/
Juventus verwacht dat Bayern München Kingsley Coman definintief gaat overnemen. De Franse huurling kan voor 21 miljoen euro voor de Duitse topclub zijn. (Sky Italia)
/
AC Milan en Juventus hoeven niet op de komst van Marco Verratti te rekenen. Volgens de zaakwaarnemer van de Italiaans international blijft hij bij Paris Saint-Germain. (Premium Sport)
/
Gerry Hamstra is namens sc Heerenveen op zoek naar nieuw talent in de Balkan. De technisch manager van de club uit Friesland bekeek al spelers in Hongarije en Servië. (Tjerkstra Media)
Henrikh Mkhitaryan gaat een belangrijke speler voor Manchester United worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

21 miljoen voor Coman is wel een koopje op de huidige markt. Waarom laat juve hem zo goedkoop gaan?

25 oktober 2016 om 21:50

Dit was een afspraak in de huurovereenkomst, Bayern München heeft een optie tot koop afgedwongen.

25 oktober 2016 om 23:13

We hebben niet veel aan Coman, hij koste ook niets. Slim van Juve om binnen 4 jaar 21miljoen te pakken met hem.

OK, MU heeft spelers nodig van het nivo Ozil, Iniesta, Muller, Kroos, Verratti, Modric en van dat nivo is Miki niet. SIMPEL TOCH.

25 oktober 2016 om 22:07

Nou als je kijkt naar vorig jaar toen was hij zeker van dat niveau hoor.

25 oktober 2016 om 22:18

Mhiki was vorig seizoen wel een van de uitblinkers bij Bvb. Hij behoorde zeker tot een van de betere middenvelders in de Bundesliga.
Het is wel jammer dat hij het seizoen begint met een blessure, maar ik weet wel zeker dat hij in de toekomst een belangrijke kracht kan zijn bij Manu

Internazionale zou geã£â¯nteresseerd zijn in Verratti, meldt Tuttosport. Ondanks de woorden van zijn zaakwaarnemer aast hij op een vertrek en eist hij een jaarsalaris van 6 miljoen euro.
PSG sluit een transfer van Verratti naar Juventus uit. De Parijse club is nog steeds boos over de manier hoe Juventus Kingsley Coman transfervrij binnenhaalde en dat voorzitter Nasser Al-Khelaifi
de verkoop van Blaise Matuidi in de laatste uurtjes blokkeerde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren