Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho denkt al aan peperdure zomertransfer

Laatste update:
/
Brendan Rodgers verwacht dat Raheem Sterling binnenkort zijn handtekening zet onder een nieuw contract bij Liverpool. Club en speler zijn al een tijdje met elkaar in gesprek, maar de aanvaller zou nog niet tevreden zijn over het geboden salaris. “Het is aan de vertegenwoordigers. Maar Raheem is gelukkig en ziet zichzelf hier nog jaren voetballen”, aldus Rodgers, die daaraan toevoegt nog een of twee nieuwe spelers te willen hebben. (BBC)
/
Het is zeker nog niet uitgesloten dat Marco Reus een nieuw contract tekent bij Borussia Dortmund. Directeur Hans-Joachim Watzke hoopt Reus uit de grijpgrage handen van geïnteresseerde clubs als Bayern München en Real Madrid te houden. “Ik denk nog steeds dat we Marco in zijn thuisomgeving kunnen houden”, aldus Watzke, die ontkent dat Kevin Kampl is aangetrokken als opvolger van Reus. (SZ)
/
Chelsea bereidt voor de zomer een enorm bod voor op Enner Valencia van West Ham United. Valencia speelde een sterk WK in het shirt van Ecuador en hij stond toen al op de verlanglijst van José Mourinho. De Portugese topcoach van Chelsea laat het er niet bij zitten en wil na een jaar alsnog zaken doen: de Londenaren zouden na dit seizoen liefst 29 miljoen euro willen betalen aan de stadsgenoot. (Metro)
/
Internazionale krijgt in de zomer de beschikken over Jeison Murillo. Naar verluidt is er al een overeenkomst met de verdediger van Granada, maar behoort een transfer in de laatste minuten van de winterperiode geen optie. Granada kan dan geen vervanger meer halen. De 22-jarige Murillo is geen onbekende in Italië, want in het verleden werd hij door Udinese al naar Europa gehaald. (Sky Italia)
/
Crystal Palace is de derde club die in de markt is voor Chung-Yong Lee. De international van Zuid-Korea mag voor een schijntje vertrekken bij Bolton Wanderers, dat inmiddels een drietal clubs op bezoek heeft gehad. Crystal Palace is dus de laatste club; eerder toonden ook Stoke City en Fiorentina interesse. De 26-jarige Lee, vleugelspeler van beroep, kost circa 700.000 euro. (Daily Mail)
Enner Valencia zou een aanwinst zijn voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enner Valencia is een mooie voetballer. Doed het wel goed bij west ham. Maar zijn rendement is wel erg laag. Vraag me af waarom überhaupt een club zoveel wil betalen voor hem?

Valencia, het is en blijft een goede voetballer voor West Ham. Maar zal hij het bij Chelsea reden? Zelf denk ik van niet. Maar een club als Tottenham Hotspur, daar zal hij slagen.

Zou een totaal overbodige aankoop zijn aangezien je als spitsen nog Costa en Remy hebt en eventueel Drogba als ie blijft na dit seizoen

31 januari 2015 om 21:53

Remy heeft geen toekomst daar. Zal vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren