Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho denkt aan spectaculaire opvolger Drogba

Laatste update:
/
Fernando Llorente is zijn basisplek bij Juventus kwijtgeraakt en zou deze zomer weer weg kunnen gaan. De dertigjarige aanvaller krijgt er in de persoon van Paulo Dybala waarschijnlijk een extra concurrent bij en kan naar Valencia, Liverpool en Sevilla vertrekken: die clubs hebben allemaal geïnformeerd bij het management van de Spaans international. Llorente scoorde dit seizoen tot dusver zes keer in de Serie A. (Tuttosport)
/
Jonathas kon geen potten breken bij AZ, maar scoorde dit seizoen al veertien keer in dienst van het bescheiden Elche. De 26-jarige aanvaller is nog tot medio 2016 eigendom van Pescara, maar maakt in de zomer mogelijk een transfer Atlético Madrid, Sevilla of AS Monaco. “Ik ga in ieder geval weg bij Elche. Dit was het beste seizoen uit mijn carrière en ik ben trots dat ik hier heb mogen spelen”, reageert de Braziliaan. (Marca)
/
Zlatan Ibrahimovic kan in de nadagen van zijn carrière nog een prachtige transfer maken. Chelsea-trainer José Mourinho overweegt de spits van Paris Saint-Germain naar Stamford Bridge te halen als vervanger van de 37-jarige Didier Drogba. Het is echter de vraag of de Zweed nog van plan is weg te gaan bij PSG en ook is het nog niet zeker dat Drogba na dit seizoen vertrekt bij de Engels kampioen. (Daily Mail)
/
Asmir Begovic lijkt zich op te kunnen maken voor een mooie transfer. De 27-jarige Bosniër zou in beeld zijn bij clubs als Manchester United, Liverpool en Internazionale. Jack Butland wacht rustig af wat er gaat gebeuren; hij is bij Stoke City de tweede man achter Begovic. “Ik speel gewoon voor mijn eigen toekomst. Ik heb geen invloed op de toekomst van Begovic en hoop dat hij doet wat hij moet doen”, aldus Butland. (Daily Mirror)
/
Het worden spannende weken voor Saido Berahino. De 21-jarige aanvaller, die dit seizoen over alle competities al twintig keer scoorde, wordt gelinkt aan clubs als Manchester United, Tottenham Hotspur, Liverpool en Newcastle United. “Hij is dit seizoen briljant geweest, maar ik weet niet wat er volgend seizoen gaat gebeuren. Ik denk dat hij zou moeten blijven, dat heb ik hem ook verteld”, reageert manager Tony Pulis. (Sky Sports)
Denk je dat Zlatan Ibrahimovic als back-up naar Chelsea wil?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wil hem nog wel in Engeland zien. Zlatannnnn

20 mei 2015 om 10:10

Dat zou denk ik voor hem ook de enige reden zijn om nu naar Chelsea te gaan. Ik hoop het van harte!

20 mei 2015 om 12:10

Eén probleem, Zlatan gaat niet op de bank zitten. Je weet dat als je zo'n speler haalt je hem altijd moet opstellen en dat hij de absolute vedette van dat team zal worden. Gebruik je hem niet zo? Dan haal je een hoop gezeur en ellende in huis, het zou wel een risico van Chelsea zijn. Neemt niet weg dat je een eersteklas klasbak in huis haalt mocht het lukken.

Ibra heeft alles wat die wil bij Psg, waarom zou hij naar Chelsea vertrekken als backup? Ibra behoort gewoon nog tot de top 3 spitsen van de wereld en is beter dan Costa.

20 mei 2015 om 11:36

Landstitels in Spanje, Italie, Frankrijk, Nederland. Kan me voorstellen dat hij wel een landstitel in de PL er nog bij wil hebben. Mooie lijst trouwens:

2002 landskampioen Ajax

2004 landskampioen Ajax
2005 landskampioen Juventus
2006 landskampioen Juventus
2007 landskampioen Inter
2008 landskampioen Inter
2009 landskampioen Inter
2010 landskampioen Barcelona
2011 landskampioen AC Milan

2013 landskampioen Psg
2014 landskampioen Psg
2015 landskampioen Psg

Gewoon in 14 seizoenen 12 landstitels

nou ja...dan wordt costa de vervanger voor drogba en zlatan de vervanger van costa.

Costa speelt zlatan voorlopig nog niet uit de basis

Backup. nooit van zijn leven.
Voor wie! Die zo goed was bij Atletico.
Zlaten is 10 keer beter in zn al nadagen, dus ik denk dat die andere in de reserverol gaat dan.

Haha! Zlatan als backup.. Spits bij Chelsea zou kunnen, maar Zlatan doet geen bankzitten, niet voor 1 wedstrijd en zeker geen heel seizoen. Heeft groot gelijk ook trouwens, nog altijd een van de beste spitsen.

20 mei 2015 om 09:51

Zlatan is met enige regelmaat geblesseerd of pakt kaarten, daarnaast spelen ze in Engeland idioot veel wedstrijden, die gaat heus wel een paar keer bankzitten hoor.

Ik denk dat Mourinho de enige is die Zlatan kan overtuigen, alleen het financiële gedeelte wordt mogelijk een beetje moeilijk, hoewel ik denk dat Raiola hier wel weer handig op in weet te springen.

Hij knikkert Costa binnen 20 seconden uit de basis

zou best een zieke opstelling zijn geloof ik?

Courtois
Ivanovic
Terry
Cahil
Azpiliqueta
Willian
Matic
Fabregas
Hazard
Ibrahimovic
Costa
20 mei 2015 om 09:49

Precies, met Fabregas en Hazard heb je genoeg creativiteit om een Oscar op de bank te houden.

Ik zie hem eerder terug naar Milan gaan...

20 mei 2015 om 11:40

Ja want samenspelen met Rami Montolivo Cerci is ook vele malen beter dan met Hazard Terry en Diego Costa. Kom op zeg, dan heb je helemaal geen uitzicht op een CL titel. Bij Chelsea krijg je veel mogelijkheden via Hazard / Willian / Oscar / Matic. Als een ploeg hem kan betalen is het Chelsea wel, zelfs met de nieuwe FFP regels.

Kan hij mooi ook nog eens de EPL winnen.. Ontbreekt samen met de CL toch op zijn prachtige 'cv'

Gewoon Costa en Ibrahimovic opstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren