Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Miljoenentransfer Rodriguez naar Londen van de baan

Laatste update:
/
NEC wil nog een linker centrumverdediger en een linksback vastleggen. Technisch manager Danny Hoekman geeft aan dat de selectie momenteel ‘niet in balans’ is. (De Gelderlander)
/
Watford en Sunderland hebben belangstelling voor Javier Manquillo. De 22-jarige rechtsachter lijkt niet in de plannen van Atlético Madrid-trainer Diego Simeone voor te komen. (Sky Sports)
/
Chelsea en Arsenal kunnen de komst van James Rodríguez vergeten. Zinédine Zidane heeft aangegeven dat de middenvelder gelukkig is bij Real Madrid en niet vertrekt. (AS)
/
AC Milan heeft geïnformeerd naar Leandro Paredes en Mateo Kovacic. Vicevoorzitter Adriano Galliani kreeg echter te horen dat de middenvelders niet weg mogen. (Mediaset)
/
Tottenham Hotspur heeft inmiddels meerdere biedingen uitgebracht op Pau López. Het is niet bekend wat voor vraagprijs Espanyol voor de 21-jarige doelman hanteert. (Sky Sports)
/
Jürgen Klopp raakt na de nederlaag tegen Burnley niet in paniek. De manager van Liverpool staat niet achter ‘paniekaankopen’, maar is wel bereid om te investeren. (BBC)
Denk jij dat James Rodriguez dit seizoen belangrijk zal zijn voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Chelsea hebben ze Willian, Fabregas en Oscar al dus ik zie hen niet de transfersom voor James betalen. Arsenal heeft ook al genoeg aanvallende middenvelders of vleugelspelers. Denk dat James de grootste versterking voor Tottenham zou zijn, al zie ik Yarmolenko ook als een ideale aankoop. Zou Guardiola geen spelers van Real Madrid willen kopen vraag ik me trouwens af?

22 augustus 2016 om 11:06

Toni Kroos en Isco werden al meermaals genoemd bij Manchester City. Maar die vertrekken toch niet.

Moet zeggen dat er bij NEC juist veel verdedigers rondlopen? Nog een buitenlander ergens halen zodat Nederlander Buwalda bij de u21 kan spelen. Lekker beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren