Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Messi geeft goedkeuring aan omstreden transfer

Laatste update:
/
Kiko Casilla, niet te verwarren met zijn bijna-naamgenoot Iker, keert mogelijk terug bij Real Madrid. De 27-jarige doelman van Espanyol doorliep zijn jeugdopleiding bij los Blancos, maar kwam daar vervolgens nooit in aanmerking voor een plek bij de hoofdmacht. Inmiddels heeft hij echter zijn waarde bewezen en Real is bereid de contractueel vastgelegde afkoopsom van twintig miljoen euro op te hoesten. (El Mundo Deportivo)
/
Of Santi Cazorla komende zomer terugkeert in de Primera División, is vooral afhankelijk van de wil van sterren als Diego Costa en Filipe Luis. Atlético Madrid is namelijk wel geïnteresseerd in de spelmaker van Arsenal, maar moet eerst verkopen als het zelf iets wil doen op de transfermarkt. Gezien de enorme interesse voor de voorgenoemde Brazilianen lijkt dat echter geen al te groot probleem te worden. (AS)
/
Lionel Messi heeft er maling aan dat Luis Suárez deze week weer volop negatief in het nieuws was. Het bijtincident doet volgens de ster van Barcelona niets af aan het feit dat de Uruguayaan van grote waarde zou kunnen zijn voor zijn club. Kortom: de invloedrijke Messi heeft de clubleiding van los Azulgrana laten weten dat hij de komst van Suárez wel ziet zitten. Daarmee staan nu vrijwel alle lichten op groen. (Daily Mirror)
/
Juventus heeft serieuze plannen om Juan Manuel Iturbe naar Turijn te halen. De 21-jarige Argentijn werd het afgelopen seizoen door FC Porto verhuurd aan Hellas Verona, en die club slaagde er onlangs in om de vleugelspeler definitief over te nemen. Of Iturbe blijft is echter de vraag, nu de Oude Dame bereid zou zijn om 21 miljoen euro én spits Fabio Quagliarella naar Verona te sturen. Iturbe wil zelf graag naar Juve. (Daily Express)
/
Raymond Domenech heeft een principeakkoord bereikt met Galatasaray. De man die het bij de nationale ploeg van Frankrijk maar niet op de rit kreeg, zou groen licht hebben gegeven aan de Turkse topclub. Galatasaray wacht af, want Domenech is pas derde keuze. Joachim Löw is de topkandidaat en ook Jürgen Klinsmann staat hoger in de pikorde dan de in Frankrijk verguisde Domenech. (Lig TV)
Barcelona moet Luis Suárez halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neeeeeeee geen Suarez.

1 juli 2014 om 01:40

Bijt je niet teveel vast in je haat voor hem. Geniale voetballer. En heerlijk om die in oktober vers en gemotiveerd te kunnen brengen.Tevens flinke hap goedkoper geworden. Denk niet dat barca nu nog zijn tanden stukbijt op de vraagprijs.

1 juli 2014 om 02:06

Suarez zal de onbevangenheid bij Messi doen terug keren.

1 juli 2014 om 03:10

Lol, zo krijgt Neymar nog minder vrijheid, hij word al voor de voeten gelopen door Messi... Suarez en Barca dat gaat niet werken, Suarez haalt al het voetbal uit je elftal door dat hij alleen pingelt..

1 juli 2014 om 08:01

Misschien gaat messi dan ook eindelijk meer van zich afbijten...

1 juli 2014 om 20:41

@josephius

Een Suarez die hongeriger dan ooit terugkomt na maanden schorsing, dat is een groot risico.

Messi weer op Rv?

1 juli 2014 om 00:41

Suarez sppelt bij liverpool toch rv en sturridge spits? anders zal messi op 10 gaan spelen met een vrije rol

1 juli 2014 om 01:19

Suarez staat misschien op papier rv maar in de wedstrijd nooit

1 juli 2014 om 03:59

suarez spits en niet sturidge. Niet teveel fifa spelen. Ohja ik ga nu niet zon kansloze on reactie plaatsen zodat mijn reactie blijft staan aangezien ik in dit topic al 10 rare reacties heb gezien waar nooit iets aan gedaan wordt. Mja de mensen die echt punten willen verzamelen, wordt dat niet toegestaan. Nederland democratie... haha....

dat zegt genoeg over het beleid van Barcelona !!! Messi is fenomeen qua voetballer, maar met de beleid bemoeien? dat gaat een beetje te ver

1 juli 2014 om 00:49

Dit zijn nog altijd de wandelgangen he... Zowat alle berichten hier kun je gerust met een korreltje zout nemen.

1 juli 2014 om 03:02

superrode Te toevallig dat Messi de baas aan worden in Barca, als club moet je baas in eigen huis zijn, zo bepaalde hij dat hij Aguero wil en eiste hij een salaris verhoging, anders dreigde hij te vertrekken...

1 juli 2014 om 07:28

Juist....en dus komt Aguero nu niet meer, maar Suarez wel? Goed over nagedacht zeg, haha.

1 juli 2014 om 08:09

Ja? Wat is er mis met bepalen dat je graag iemand ziet komen? Ik bepaal nu dat ik wil dat Barcelona kampioen word.
Dat betekent echter niet dat het daadwerkelijk gebeurt? Sommige mensen zijn zo zwart-wit..

1 juli 2014 om 00:55

@ Daryasaid: Het is natuurlijk leuk om wat te roepen, maar het lijkt me vrij logisch dat een club als Barcelona ook bij haar sterspelers informeert wat die van een eventuele transfer vinden.

Dat gaat helemaal niet te ver, en is beter dan wanneer de club Suarez wel besluit aan te trekken maar Messi daar totaal niet op zit te wachten en niet met Suarez zou willen samenspelen. Dan heb je pas een probleem.

Ik vind hem niet echt bij Barcelona passen. Hij lijkt me er te 'gemeen' voor. Helemaal naast Messi. Voetballend zou hij wel meekunnen.

1 juli 2014 om 04:02

Ehm niet waar Messi heeft wel degelijk een vinger in de pap. Meer dan jij denkt. Ook al ben ik van mening dat hoe ģoed iemand ook is. Hij geen stem.mag hebben binnen het bestuur.

Hoe wilt Barca gaan spelen dan? Soort 442 waarbij messi en Suarez de diepste mannen zijn en neymar en Sanchez de flanken bezetten?

Zo, nu de eigenaar van Barcelona het goed vind, kan hij eindelijk gehaald worden.

zo, beslist messi wie wel en wie niet komt, knap zeg. Suarez kan inderdaad wel een verschil maken, maar ik vind dat de leiding hier het uiteindelijke beslissing moet geven en niet messi

1 juli 2014 om 03:04

Het heeft er alle schijn van dat Messi bepaalt wat er in het bestuur moet gebeuren, omtrent spelers ....

1 juli 2014 om 07:31

Jongen lul toch niet zo slap, als dat klopt zou vlgs jou Aguero daar al spelen en Suarez nu ook komen. Bullshit dus, je kunt je beter op je eigen club concentreren ipv de rivaal zwart te maken. Kinderachtig.

1 juli 2014 om 10:47

wil je nu zeggen dat messi geen aandeel er in heeft, hij heeft toch ook een wig verzorgt met zlatan, die is zelf weg gegaan, maar wel met problemen rond messi en hem.

Stel je voor dat het inderdaad waar is dat Suarez naar Barca verkast, dan voorspel ik niks goeds tijdens de Clasico´s. Zie je het al voor je, Suarez in duel met Ramos die een paar tanden in zijn nek krijgt?

1 juli 2014 om 01:09

en Pepe.. Krijgen we oude flashbacks weer terug Hahahahha kijkcijfers

1 juli 2014 om 01:10

dat zou toch prachtig zijn....suarez vs pepe & ramos...lekker vechtvoetbal 90 minuten lang

1 juli 2014 om 01:12

En dan heb je Atletico nog niet eens genoemd

1 juli 2014 om 01:24

Maar ik hoop dat het niet gebeurd want je hebt daar messi,neymar,alexis en dan suarez? Nee Messi en Alexis kunnen daar blijven maar Suarez moet bij liverpool blijven daar is hij de man anders zit je daar zo bij barcelona allemaal bekvechten om penaltys, vrije trappen, scoren. En Neymar ga naar een andere club je past niet bij Barelona je staat in de schaduw van Messi ga naar een andere leuke club zoals Dortmund fzo. Mijn punt is je kan niet met 5 supersterren spelen, gaat gewoon niet samen.

1 juli 2014 om 03:05

Neem van mij aan dat Ramos hem op zijn plaats zet.. Ramos lust Suarez echt rauw

1 juli 2014 om 10:15

Ramos gaat er gewoon weer af met rood.

Ik Wil echt niet dat barca suarzez moet halen anders zal die in de primera division mensen doodt bijten hahah zoals van madrid

Als Barcelona hem haalt hoeven ze wat mij betreft niets meer over Real Madrid te zeggen dat ze een koopclub zijn.

Daily Mirror... zegt alweer genoeg. Ik weet 90% zeker dat Barcelona en Messi helemaal niet hebben gesproken met elkaar en al helemaal niet over Suarez. Dit is puur speculeren, deze krant is 1 grote flop.

Wat een grote onzin wordt hier toch geplaatst in de wandelgangen !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren