Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Megakoop Tottenham Hotspur mag weer weg

Laatste update:
/
Real Madrid beschouwt Pierre-Emerick Aubameyang als dé ideale spits voor de toekomst. Om de komst van de Borussia Dortmund-ster mogelijk te maken zijn de Spanjaarden zelfs bereid om Raphaël Varane in de deal te betrekken. (AS)
/
Josep Guardiola heeft zijn wensenlijstje ingediend bij het bestuur van Manchester City. Bovenaan prijken de namen van Alexis Sánchez (Arsenal), John Stones (Everton) en Danny Rose (Tottenham Hotspur). (The Sun) (Tottenham Hotspur.)
/
Tottenham Hotspur is bereid om Heung-Min Son te verkopen. De Zuid-Korean scoorde acht keer voor the Spurs en zou voor om en nabij 25 miljoen euro mogen vertrekken. (The Telegraph)
/
Sofiane Hanni speelt volgend seizoen voor Anderlecht. De 25-jarige Algerijnse spelmaker van KV Mechelen heeft via laten weten dat hij voor vier jaar gaat tekenen bij de Brusselaars. (Twitter) (Twitter)
/
Real Betis hoopt ook komend seizoen over Charly Musonda te kunnen beschikken. Sportief directeur Miguel Torrecillo wil de middenvelder huren en denkt niet dat Chelsea een optie tot koop laat wil laten opnemen. (SPORT)
/
Bayern München krijgt concurrentie in de strijd om de krabbel van Jonathan Tah. De scouts van Liverpool houden de twintigjarige verdediger van Bayer Leverusen namelijk ook in de gaten. (Daily Mirror)
Heung-Min Son is goed genoeg voor Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aubameyang zou een leuke spits zijn om af te wisselen met Benzema. Hoop zeker dat Perez hem haalt.

22 mei 2016 om 13:22

Om af te wisselen zal pea echt nier komen hoor

22 mei 2016 om 13:29

Met het materiaal wat guardiola volgend jaar heeft en met zijn wensenlijst, zal city geen hoge ogen gaan gooien denk ik. Op aguero na, hebben ze geen echte grote sterren.

22 mei 2016 om 15:04

Materiaal van City is op de meeste posities weinig mis mee, De Bruyne en Silva zijn beiden fantastische spelers, zou wel fijn voor city zijn als Kompany weer eens blessure vrij kan blijven

22 mei 2016 om 16:30

Toch denk ik dat hij komt omdat Real wel een hele grote club is.

22 mei 2016 om 13:32

Denk dat Benzema beter bij real past als aubemeyang! Techniek is Iets beter, snelheid minder. Maar snelheid heeft real al genoeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren