Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United wil Neymar betrekken in ruildeal

Laatste update:
/
De toekomst van Zinédine Zidane hangt naar verluidt af van de Champions League. Als Real Madrid naast winst van het miljardenbal grijpt, wil het Jürgen Klopp oppikken bij Liverpool. (The Sun)
/
Als Riyad Mahrez komende zomer vertrekt bij Leicester City, zullen <i>the Foxes</i> zich bij Norwich City melden. James Maddison moet de opvolger van de Algerijnse vleugelaanvaller worden. (The Sun)
/
Manchester United is niet van plan om Paul Pogba en Anthony Martial zomaar naar Paris Saint-Germain te laten gaan. The Red Devils willen best meewerken aan een transfer, maar dan moet Neymar de omgekeerde weg bewandelen. (Daily Star)
/
Josep Guardiola staat op het punt om ene nieuw contract te ondertekenen bij Manchester City. De Spaanse manager zal daarna circa 23 miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen. (Daily Mirror)
/
De kans is aannemelijk dat Everton aan het einde van het seizoen afscheid gaat nemen van Sam Allardyce. Paulo Fonseca en Marco Silva zijn de voornaamste kandidaten om als manager aan de slag te gaan bij the Toffees. (Daily Mirror)
/
Newcastle United is van plan om Oguzhan Özyakup voor de neus van Everton weg te kapen. Het contract van de in Nederland geboren middenvelder bij Besiktas loopt aan het einde van het seizoen af. (Daily Mirror)
Denk jij dat Paris Saint-Germain bereid is om Neymar te laten vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dat zou voor Neymar niet goed komen in Engeland.
De beste man ligt dan namelijk de helft van de wedstrijd op de grond.

Daarnaast zie ik dit soort spelers sowieso niet komen zolang mou trainer is.

Zou misschien helemaal niet eens zo'n hele slechte deal zijn vanuit het oogpunt van Paris. Je krijgt er een middenvelder met scorend vermogen voor terug en met Martial iemand die op de plek van Neymar kan spelen, bijkomend voordeel is dat ze tevens Frans zijn. Ach, het is toch maar een fabeltje.

8 april 2018 om 12:56

Als ze ook De Gea inleveren lijkt het mij best een aardige deal.

8 april 2018 om 23:41

Pogba, Martial en De Gea voor Neymar.. doe maar niet. Alleen De Gea is al belangrijker dan die duikende clown uit Brazilië. Hij ligt nu al de helft van de tijd te janken, dat zou in Engeland alleen maar meer zijn.

Lol zou vreselijk zijn om zo een voetballer als Neymar in een anti voetbal elftal als United te zien spelen. Zelfde gebeurt nu met Sanchez

8 april 2018 om 13:13

nee sanchez speelt gewoon slecht

Hoe kunnen mensen dit soort onzin nou werkelijk op een website gooien? de enige reden voor een voetballer om naar united te komen is geld dat zagen we bij sanchez. waarom is er zoveel haat richting neymar? heel de media pusht hem om te vertrekken? laat die jongen nou lekker zelf ze carriere bepalen. ik ga zo naar de albert heijn,ik ga daar ook niet tegen de vakkenvuller zeggen dat diet bij de lidl moet gaan werken

nou, daar zal Neymar zin in hebben. mag hij hele de wedstrijd achter de back van de tegenstander aanlopen van Mourinho

Manchester zou hierbij de verliezer zijn in mijn opzicht. Martial kan net zo goed worden als Neymar maar dan moet hij het vertrouwen krijgen. En zelfde ook met Pogba. Mister diving zou een acteur worden in Engeland

8 april 2018 om 14:42

Op basis van wat kan Martial even goed als Neymar worden?
Op de leeftijd van Martial had Neymar de Braziliaanse competitie al aan flarden geschoten, was allang basisspeler bij de selecao en was daar ook al een grote meneer. Hij had toen ook al een heel seizoen Barcelona erop zitten, nadat hij in die vorige zomer een van de duurste spelers ooit was geworden. Het seizoen erna werd hij definitief een top 5 speler en won de treble. Martial strijdt momenteel om speeltijd met (met alle resepect) Lingard.

Pogba is nu ook al 25 jaar en is maar een jaar jonger dan Neymar. Natuurlijk hele andere spelers, maar ook gewoon niet van hetzelfde kaliber. Martial (in potentie) en Pogba zijn topspelers, maar niet van het niveau Neymar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren