Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United stelt Real Madrid teleur

Laatste update:
/
Zinédine Zidane heeft zijn twijfels over Vinícius Júnior, wat betekent dat het talent van Real Madrid volgend seizoen mogelijk uitgeleend wordt. Rayo Vallecano, Real Valladolid, Real Betis, Real Sociedad, Leganés, Girona, Espanyol, FC Nantes en Udinese zijn allen geïnteresseerd. (The Sun)
/
Edin Dzeko is onlangs aangeboden bij Tottenham Hotspur. De Londenaren hebben de kans om de spits, die waarschijnlijk vertrekt bij AS Roma, in te lijven echter laten lopen. (Daily Star)
/
Manchester United heeft Real Madrid laten weten dat Paul Pogba niet te koop is. The Red Devils weigeren een vraagprijs te noemen voor de wereldkampioen. (AS)
/
De transfervrije Max Kruse werd onlangs in verband gebracht met een dienstverband bij Liverpool. De Champions League-winnaar is echter niet van plan om de bij Werder Bremen vertrokken aanvaller in te lijven. (Liverpool Echo)
/
Chelsea twijfelt of het Mateo Kovacic definitief over wil nemen. De middenvelder werd het afgelopen jaar gehuurd van Real Madrid en keert anders weer terug naar de Spaanse hoofdstad. (London Evening Standard)
/
Manchester City is dicht bij de komst van Liam Delap. De zestienjarige spits maakt nu nog deel uit van de jeugdopleiding van het in de Championship spelende Derby County. (Derby Telegraph)
Denk jij dat Paul Pogba volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat die transferban lekker maar even staan als er iemand binnen de club van plan was om Kovacic over te nemen. Loftus Cheek is hem voorbij, die loopt ie dan alleen maar voor de voeten. Barkley is het niet altijd dus een verbetering op die plek zou ik welkom heten, maar dat was Kovacic dit seizoen gewoon niet. Bakayoko deed het bij Milan niet onaardig, misschien kan die met wat meer zelfvertrouwen nu van waarde zijn.

Terecht United. Bruno en Partey binnenhalen en je hebt een wereldmiddenveld met Pogba! Rabiot gratis overnemen en aanvullen met Fred en Scottie. Prima zat.

11 juni 2019 om 18:48

Dat zou echt geweldig zijn.rabiot en partey.volgensmij was partey maar 45 mil.moet te doen zijn.met wan bissaka er bij staat er echt een explosieve team.maar eerst maar is zien of het gaat gebeuren.ik vind het nog vrij rustig rond rabiot geruchten

11 juni 2019 om 18:59

Ik weet niet hoeveel geld United nog achter de hand heeft en hoe ze zitten wat betreft de Financial Fair Play, maar als je meer dan 100 miljoen kan krijgen voor Pogba zou ik het zeker doen. Dan kan je van dat geld een topaanvaller kopen want dat heeft United harder nodig op dit moment.

12 juni 2019 om 04:32

Je beste middenvelder en een van de besten in de PL, statistisch gezien, weg doen om een topaanvaller te halen. Wie gaat die topaanvaller dan voorzien van ballen? Ik zie United volgend seizoen het liefst zo: De Gea, Wan Bissaka / Semedo, Koulibaly, Lindelof, Shaw, Partey / Ndombele, Pogba, Bruno Fernandes, ?, Rashford en Martial. Ik heb echt geen idee wie er op rechtsbuiten moet komen. Sancho is een optie, maar zal duur zijn. Anders Joao Felix, maar ook hij gaat niet voor minder dan de volle pond.

Niet doen Zidane. Hazard gaat niet 60 potjes in de basis kunnen staan. Vinicius is gewoon nodig.

Tenzij je denkt dat Rodrygo een jaar back up kan zijn, dan kan een jaar ergens anders spelen niet slecht voor hem zijn.

In denk dat Hazard - Benzema - Asensio de voorhoede gaan vormen met Vinicius Jr, Rodrygo en Jovic als back-ups. Bale en Isco zullen waarschijnlijk vertrekken. Voor het middenveld gaan ze denk ik nog Eriksen & Ndombele halen. Dan staat er volgend jaar een angstaanjagend team zeg! Ik hoop dat Atleti ook goed inkoopt en zo een spannend competitieseizoen gaan beleven. Barça, Real en Atleti die strijden om de titel en clubs als Sevilla, Betis en Valencia om een top 4 plek. Het kan in principe net zo spannend worden als in de PL de laaste jaren.

11 juni 2019 om 19:10

Mag het hopen van niet, Asensio mist snelheid rechtsvoor en is eigenlijk alleen goed op de 10. Dus of we moeten in een 4-2-3-1 gaan spelen met 3 10en, of Asensio wordt de stand in van hopelijk Eriksen/pogba.

Ik zou Brahim Diaz en Rodrygo het vertrouwen geven op rechtsvoor. Die gaan het echt niet slechter doen dan Bale en Vazquez en zijn nu al veel technischer. Rodrygo is echt een typische braziliaanse winger die ik het vertrouwen zou gaan geven. Als je Asensio rechtsvoor gaat doen zou ik eerder James op de wing zetten. Als Carvajal zo'n slecht seizoen speelt als afgelopen seizoen moet Odriozola de kans gaan krijgen.

Wel met je eens dat Ndombele en een 10 de prioriteit moeten zijn. Hopelijk halen ze ook nog die cv van Benfica.

Out: Vallejo, Nacho, Bale, Vazquez, Isco, James

Courtois
Odriozola
Militao
Ramos
Mendy
Ndombele
Kroos
Rodrygo
Eriksen
Hazard
Jovic
11 juni 2019 om 19:15

Nacho mag blijf is een jongen van de club, klaagd nooit en vind niet erg om maar 15 wedstrijdjes in het seizoen te spelen.

11 juni 2019 om 19:35

Ik ben het grotendeels met je eens, alleen vind ik Eriksen overbodig als je al James, Asensio en Isco in je selectie hebt. Allen zijn naar mijn mening in vorm (bijna) gelijkwaardig aan Eriksen. James een brilliante pass, Isco een magische dribbel en Asensio een fenomenaal schot. Allen zouden onder een Guardiola wereldspelers zijn. James bewijst zich altijd bij Colombia en Isco vaak bij Spanje. Asensio is echt wisselvallig, maar qua kwalitieten gelijkwaardig aan een Bernardo Silva. Als hij meer een plan mee krijgt en meer meters gaat maken kan het een zeer belangrijke schakel worden in het spel. Zijn inzicht, pass en afstandschot zijn namelijk brilliant.

Daarnaast denk ik ook dat Varane basis zal blijven spelen. Met de concurrentie van Militao zal hij ook scherper blijven.

Nu is het tijd dat Atleti geld gaat uitgeven. Ik hoop op Konate, Telles, Semedo en Icardi. Opstelling hieronder.

Als Barcalona Neymar terughaalt heeft de La Liga echt weer wereldsterren in huis met Messi, Neymar, Hazard en Icardi.

Oblak
Semedo
Gimenez
Konate
Telles
Koke
Rodri
Saul
Correa
Icardi
Lemar
11 juni 2019 om 20:13

Ben bang dat Rodri weggaat man, zodra Bayern aanklopt. Hoop het niet voor je.
Wat betreft op de 10 bij Real. Ik vind Eriksen ook overbodig. Heeft dezelfde leeftijd of is ouder dan Isco en James. Het hangt er van af of Real met een 10 gaat spelen. Indien ze met een 10 spelen, vind ik dat James de kans moet krijgen. Was onder Ancelotti op de 10 met Mdodric en Kroos achter hem magistraal.

Als Real met cm's gaat spelen en 1 cdm, dan vind ik dat Eriksen wel geschikt is op Modric op te volgen. James en Isco zijn hiervoor niet geschikt.

Man, ik hoop op Ndombele. En als we dan toch een 10 gaan halen, dan hoop ik op Pogba, want ik denk dat Pogba met spelers als Hazard, Kroos, Jovic, Ndombele om zich heen en Zidane als coach helemaal opleeft, helemaal als hij zich lekker bezig mag houden met aanvallen.

11 juni 2019 om 20:34

Ben er ook wel een beetje bang voor. Gelukkig hebben we Partey die zijn rol kan overnemen. We maken met Rodri in een jaar wel zo even 50 miljoen winst. Topscouting dus! Atleti heeft altijd oog voor talent gehad en dat zal nu niet anders zijn. Één ding hoop ik niet; dat we meer spelers van rond de 30 jaar gaan halen zoals Felipe. We worden ook in verband gebracht met Marcos Alonso en Falcao. Echter zie ik liever talent komen die veel kunnen opleveren/Atletico in de toekomst kunnen gaan dragen. Wat betreft Pogba; ik denk dat hij zeker kan gaan opleven met de juiste spelers om zich heen, alleen vraag ik me af of hij past in de zeer technische competitie. Pogba moet het grotendeels hebben van zijn fysiek en lange afstandpass. Een middenveld James - Ndombele - Kroos heeft ook alles in zich. Een creatieveling, een voetballende, fysiek sterke 6 en een controleur. Zie jij Telles overigens ook niet graag komen naar Real Madrid? Is een type Marcelo alleen verdedigend een stuk stabieler. Heeft daarnaast een afkoopclausule van nabij de 35 miljoen.

11 juni 2019 om 20:50

Telles was m'n favoriete vervanger voor Marcelo maar het lijkt Mendy te gaan worden en daar ben ik ook zeer tevreden mee. Mogelijk dat die Fransen gehaald worden met het oog op Pogba, geen idee waarom Real anders niet achter Telles aangaat. Mendy is wel een stuk jonger dan Telles, dat kan ook een reden zijn.
Als ik Atletico was zou ik voor Telles gaan i.p.v. Marcos Alonso. Als Atletico Icardi binnenhaalt is 't team weer lekker hoor. Atletico heeft jaren lang zulke zieke spitsen. Torres, Aguero, Forlan, Griezmann, Falcao, Diego Costa, misschien nu Icardi. Ongelofelijk eigenlijk.

James, Ndombele, Kroos. Ziek middendveld als je het zo ziet. Isco komt gewoonweg niet uit de verf bij Real, heb hem zelden wedstrijden achter elkaar de pannen van het dak zien spelen. James deed dat wel toen hij in vorm was en op de 10 speelde.

11 juni 2019 om 21:27

Vergeet niet dat die man op je profielfoto ook uit de jeugd van Atleti komt. Hij kwam uit een Atleti-familie en zijn droom was om uit te komen voor het eerste elftal van Los Rojiblancos. Echter werd de jeugdafdeling waarin hij speelde opgedoekt door de oliedomme voorzitter Jesús Gil y Gil. Wat een duo hadden we met Torres - Raúl kunnen hebben. Grote kans dat onze historie dan heel anders was gelopen. Maarja, gedaane zaken nemen geen keer. We hebben inderdaad nog veel meer goede spitsen gehad. Verder natuurlijk ook veel topkeepers opgeleid en als je ziet dat jongens als Koke, Saùl en Rodri ook allemaal uit eigen opleiding komen en Godin en Gimenez jong zijn gehaald kun je zeggen dat ze op elke linie verschrikkelijk goed scouten. Jammer dat we net niet dat laaste stapje zetten naar de absolute top, want ik vind dat we dat wel verdienen. Met weinig financiële middelen weten we ons toch iedere keer te handhaven in de top.

11 juni 2019 om 21:39

Haha dat weet ik ja. Wie weet was ik dan wel Atletico fan, al ben ik zowat met een Real shirt aan geboren. Raul was mijn held vroeger. Man, wat een spits was dat. En zo ondergewaardeerd ook. Die gozer had alles, snelheid, techniek en was echt een killer. Echt een afmaker. Wat een voetballer.

11 juni 2019 om 22:11

Was inderdaad een heerlijke spits en ook nog eens een sympathiek persoon. Even een offtopic vraag; wat vind je nou zo mooi aan de club Real Madrid? Is het een bepaalde filosofie of speelstijl? Buiten het succes en de sterren zou ik namelijk niet echt een reden kunnen bedenken waarom je voor Real Madrid zou zijn. Ik vind het persoonlijk een koude club met veel zure en ondankbare supporters. Vele legendes zijn via de achterdeur vertrokken en zodra je een paar wedstrijden slecht speelt word je daar je achterban uitgefloten. Het is nou ook niet zo dat Real Madrid een kenmerkende speelstijl hanteert zoals bijv. Barça (aanvallend en op balbezit) of Atletico (vechten voor elke meter) of veel jeugd laat doorstromen. Sterker nog Real was de club die begon met het smijten van geld. De vechtersmentaliteit, de jeugd kansen geven en het sfeervolle stadion maken dat ik houd van Atleti. Zie dit overigens niet als een aanval, maar ik ben gewoon nieuwsgierig. Je lijkt me niet echt zo'n successuporter dus ik ben benieuwd wat je zo mooi vind aan de club.

11 juni 2019 om 22:20

Het is wel echt Raul die mij into Real heeft gebracht toen ik een beetje begreep wat voetbal was. Paar jaar daarna volgde de galactico's... Ik vond het altijd zo heerlijk als ik Morientes en Raul samen zag, en de jonge Iker op goal die een wereldpot keepte in de CL finale tegen Leverkusen. Zidane met zijn prachtgoal. Mooie momenten die mij op jonge leeftijd zijn bijgebleven. Ben zelf Spanjaard, vandaar dat ik op een jonge leeftijd nooit echt een wedstrijd van Real miste.

Real is een schandalige ploeg in hoe ze omgaan met legendes. Kijk naar Raul, kijk naar Iker, kijk naar Cristiano. Cristiano heb ik nooit een echte madridista gevonden, maar heeft natuurlijk ontzettend veel betekent.

Het is meer gewoon dat Real sinds jongs af aan mijn club was. Ik moest huilen als ze verloren als klein mannetje en dat had ik bij geen enkele ploeg. Daarom is het mijn club, puur gevoel. Maar is het de mooiste ploeg ter wereld? Subjectief, voor mij wel. Maar objectief, gezien de gang van zaken, nope. Veel successupporters.

Ze smijten met geld. Lange tijd niet gedaan de afgelopen jaren. Maar nu vind ik het wel weer nodig hoor ;-). Vorig seizoen was dramatisch. Ik vind Perez een goede onderhandelaar, maar dat hij Ancelotti toentertijd ontsloeg vergeef ik hem nooit meer. Het voetbal onder Ancelotti was eindelijk Real waardig. Attractief. Ik mis die man en dat team, met Alonso, Isco, Di Maria, Cris, Benzema in topvorm. Ramos en een rustige Pepe achterin.

11 juni 2019 om 23:07

Oké leuk om zo te horen! Ik heb zelf een enorme hekel aan Real Madrid, wat deels komt door de twee trauma's in de CL finales en deels door het onsympathiek karakter door successuporters, uitfluiten van spelers, legendes weggooien als afval, spelers als Ramos (al is hij wel echt een leider), Pepe en Marcelo en het het vele arbitrale voordeel in CL wedstrijden. Goed van je om die dingen ook toe te geven! Liefde voor een club heb je nou eenmaal of niet. Wel grappig om te zien dat Real Madrid fans vaak Atletico wel een mooie club vinden, maar Atletico Madrid fans Real een verschrikkelijke club.

12 juni 2019 om 10:07

Datzelfde geld inderdaad voor Ramos. Vrijwel iedereen haat die man behalve madridista's. Ramos voor mij is echt een held. Een geweldige maar ook smerige verdediger. Het voorbeeld van een Real speler. Ramos strijdt voor het witte shirt, iets wat ik bijv. veel spelers van Real niet zie doen. Ik denk dat we met Jovic ook weer een echte strijder binnen hebben gehaald.

Spelers als Kroos en Bale ogen ongemotiveerd om in het wit te spelen, daarom ben ik ook niet al te blij dat Real met Kroos verlengd heeft. Prima middenvelder alleen ik had liever vers bloed gezien. Kroos heeft natuurlijk op een relatief vroege leeftijd alles gewonnen wat er te winnen valt. Over Bale wil ik geen woorden vuil maken, mooie doelpunten in de CL en in de copa, meer niet.

11 juni 2019 om 19:13

De kans is groot dat real eriksen haalt of niemand want ze hebben denk ik al de 300M al aangetikt terwijl spelers nog niet ineens zijn vertrokken. Isco is ook een middenvelder en geen winger.

Het huwelijk tussen Manchester United en Pogba verloopt vooralsnog verre van vlekkeloos. Ik vraag me dan ook af hoe gemotiveerd Pogba nog is als clubs als Real Madrid op de stoep staan, terwijl hij het moet doen met een club in sportief verval en een selectie zonder balans waarin hij niet optimaal presteert.

11 juni 2019 om 19:24

Niet alles geloven wat de media schrijft.hoe weten wij nou hoe de verstandhouding is binnen in de club.

11 juni 2019 om 21:18

Sorry hoor, maar elke week is er wel weer wat en dan kun je er gerust vanuit gaan dat de relatie nogal schommelt. Denk je serieus dat Pogba blij is met hoe het nu gaat met Manchester United? Het zou zelfs bijzonder zijn als hij niet weg zou willen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren