Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United slaat ruilvoorstel van PSG af

Laatste update:
/
Arsenal is overtuigd van de komst van Dani Ceballos. De Londenaren hebben er vertrouwen in dat men Tottenham Hotspur aftroeft en de middenvelder gaan huren van Real Madrid. (Daily Mirror)
/
James Milner weet niet of Liverpool nog lang door wil met de middenvelder. De routinier ligt nog tot volgend jaar zomer vast en de topclub heeft nog geen aanstalten gemaakt om de verbintenis te verlengen. (Daily Mail)
/
Manchester United heeft een aanbod van Paris Saint-Germain afgeslagen. De Fransen wilden graag Neymar ruilen voor Paul Pogba, waarbij United nog wat extra geld zou betalen, maar de grootmacht uit Manchester weigerde medewerking. (The Independent)
/
Niet alleen Everton gaat de concurrentiestrijd met Arsenal inzake Wilfried Zaha aan. Ook Bayern München heeft belangstelling voor de gewilde aanvaller van Crystal Palace. (BILD)
/
Diverse Belgische clubs, waaronder Club Brugge, azen op Percy Tau. De aanvaller, die door veel clubs in Europa wordt begeerd, ligt nog tot medio 2022 vast bij Brighton & Hove Albion. (The Argus)
/
Gareth Bale is op weg naar de uitgang bij Real Madrid. Manchester United werd eerder genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor de aanvaller, maar de Engelse grootmacht heeft geen intentie de Welshman over te nemen. (Manchester Evening News)
Vind jij dat Manchester United een dergelijke deal wel had moeten accepteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zal wel grote onzin zijn, zo'n deal had United natuurlijk direct moeten accepteren en ik gok dat ze dat ook wel zouden hebben gedaan mocht het kloppen. Of Neymar zin heeft in United op dit moment is echter twijfelachtig.

22 juli 2019 om 12:18

Waarom zouden ze dat direct moeten accepteren?

Pogba is de spil van het team en United stikt bijna in de spelers die op linksbuiten kunnen spelen. Daarnaast is er altijd het nodige te doen om Neymar, die ik ook echt niet lang gelukkig zie zijn in een stad als Manchester, met het bijbehorende grauwe weer.

Het staat buiten kijf dat Neymar een exceptionele speler is, maar ten eerste moet je maar zien of hij het überhaupt trekt in het toch hardere Engelse voetbal. Daar zullen ze zijn maniertjes helemaal snel zat zijn. Plus dan de reeds genoemde zaken die naar mijn mening realistisch zijn, en dan vind ik het helemaal prima dat ze Neymar lekker laten en Pogba liever houden.

Ik vrees, door de lastige onderhandelingen wat betreft Pogba, Mino Raiola en Juve, Man United de deur heeft dichtgedaan en hem niet wilt laten gaan. Wat ik nog kan bedenken is een ruildeal tussen Pogba en Dybala. Dybala werd afgelopen jaren meermaals op de lijst genoteerd bij Man U.

Milner gaat gewoon voor 2 jaar bijtekenen straks, hij zal over 1 a 2 steeds minder minuten gaan maken, maar ik hij is bij Liverpool nog steeds van onschatbare waarde. Gewoon een held die je na zijn carrière bij de club wil houden. Voor het Engels talent een voorbeeld en was blij dat hij eindelijk bij Liverpool was gekomen. city verdiende het niet, puur omdat de fans en trainers meer op de sterspelers gericht waren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren