Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United neemt basisklant over van PSG

Laatste update:
/
Niet West Bromwich Albion, Swansea City of West Ham United, maar Bournemouth ligt op pole position om John Terry binnen te halen. De verdediger heeft al laten weten dat hij liever in de Premier League blijft. (Daily Mirror)
/
Everton en Liverpool krijgen concurrentie in de strijd om Michael Keane van Burnley. Zijn oude club Manchester United heeft zo’n 35 miljoen euro over voor de verdediger. (Daily Mirror)
/
Manchester United heeft de eerste zomerse aankoop binnen. PSG-verdediger Serge Aurier gaat na dit seizoen voor zo’n twintig miljoen euro de overstap naar Engeland maken. (L’Equipe)
/
Paris Saint-Germain heeft zijn zinnen gezet op de komst van Fabio Paratici als sportief directeur. Hij werkt momenteel voor Juventus en het lijkt er niet op dat de Oude Dame hem laat gaan. (Le Parisien)
/
Olympique Marseille gaat een bod uitbrengen op Aymen Abdennour. Er is echter stevige concurrentie in de strijd om de verdediger van Valencia, want ook Crystal Palace, Everton, West Brom, Torino en VfL Wolfsburg hebben interesse. (Diverse Franse media)
/
Stiekem houdt Sevilla er toch rekening mee dat Jorge Sampaoli de nieuwe bondscoach van Argentinië zal worden. In dat geval wil de Spaanse club Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur overnemen. (Daily Mirror)
Serge Aurier is een versterking voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat kan heel goed uitpakken of heel slecht. Aurier in vorm hoort nu al bij de beste rechtsbacks in Europa en is in potentie absoluut de beste. Maar als hij zijn fratsen bovenhaalt en weer toont een stoorzender te zijn heb je er niks aan, vandaar ook dat PSG hem relatief goedkoop laat gaan misschien

19 april 2017 om 12:10

Daarbij heeft hij wel een concentratie probleem. Bij de 6-1 van Barcelona bijvoorbeeld, hij liet Sergi Roberto gewoon helemaal uit zijn rug ontsnappen. Ook is hij vaak roekeloos. Hij blijft natuurlijk wel jong en beschikt over veel kracht en snelheid, hij is voetballend ook sterk.

19 april 2017 om 12:58

Zelf vind ik Aurier erg matig. Zelfs vd Wiel en Marquinhos waren beter op rechtsback

19 april 2017 om 15:17

Zag Aurier bij PSG - Lyon dit jaar en was toen toch wel onder de indruk van hem. Fysiek erg sterk en snel. Memphis kwam er niet aan te pas.

En speler nummer 1234 die aan Manu gelinkt wordt. Schandalige koopclub. Ik weet dat het maar geruchten zijn, maar vind al die koopgeruchten heel erg schadelijk voor het eens zo mooie imago van Manu..

19 april 2017 om 12:32

Alleen bij de paar simpele figuren die imago koppelen aan verhalen in de media die voor 99 percent onwaar zijn.

Zou voor dat geld trouwens wen geweldige aankoop zijn.

19 april 2017 om 12:42

Hahaha grapjas, wil je nu echt ontkennen dat Manu een koopclub is? Dan heb je een grote plaat voor je kop. United koopt en koopt en koopt alleen maar, het is schandalig.

19 april 2017 om 13:07

Heb je om maar wat te noemen het elftal van Real of City of Chelsea wel eens bekeken daar is er niet een eigen kweek alles is gekocht dus hoezo is MU alleen een koop club , dus deze clubs zijn ook schandalig bezig ?

19 april 2017 om 13:15

Waar zeg ik iets over of United een koopclub is of niet? Gewoon lezen en dan pas praten!
En wat is er schandalig? Bepaal jij waar mensen of bedrijven hun eigen geld aan uitgeven? Ik begrijp helemaal niet wat je probleem is eigenlijk.

19 april 2017 om 13:17

Ach ja, laat lekker gaan. Gisteren ging hij ook al los op United na een roddel in de wandelgangen. Je doet er helaas niets aan dat sommigen het verschil tussen geruchten en werkelijkheid niet zien. Zeker nu er zo ontzettend veel onzin de wereld in wordt geslingerd.

Buiten dat beweert niemand dat United geen koopclub is. Alle clubs in de wereld moeten kopen, en hoe hoger het niveau is waarop je acteert, des te lastiger het is om met veel eigen jeugd te werken. Was United maar een club die alleen koopt koopt koopt. Dat zou betekenen dat de aankopen ook daadwerkelijk allen waardevol blijken te zijn en spelers daarna tot het eind van hun carriere bij United blijven. Helaas is dat met de aankopen van de afgelopen jaren niet het geval geweest en zijn de nodige spelers alweer van de hand gedaan.

Dat betekent simpelweg dat je inderdaad weer op zoek moet naar een nieuwe speler die het hopelijk wel waar weet te maken. Met een beetje logisch nadenken zou iedereen dat toch moeten kunnen begrijpen.

19 april 2017 om 13:22

Ah ok misschien toch niet zo neutraal dan

Maar nogmaals ik zou het een koopje vinden voor 20m. Dat willen sommige over-enthousiaste feyenoord supporters ook voor karsdorp xD

19 april 2017 om 12:32

Elke Europese topclub is tegenwoordig een koopclub.

Mauricio gaat niet weg bij Spurs en zeker niet naar Sevilla. Denk dat mauricio naar Barcelona gaat.

Mourinho kopen kopen kopen....
Hij heeft Fosuh Mensah die op RB kan. Geeft de jeugd weinig kans, koopt liever.

19 april 2017 om 13:23

Valencia is de 30 al gepasseerd en Darmian voldoet niet naar de wensen van Mourinho. Het is volstrekt logisch als United aan het kijken is naar een kwalitatief goede rechtsback. Darmian zal naar mijn verwachting mogen vertrekken aankomende zomer.

Fosu-Mensah is helemaal geen rechtsback maar een verdedigende middenvelder die eventueel ook achterin uit de voeten kan. Zo ziet United ook toekomst in hem en dan ga je hem niet ineens omturnen tot rechtsback. Dat slaat nergens op.

Aurier is sinds dit seizoen geen basis speler meer, door Onze Belg Meunier. Maar hij zou zeker en versterking zijn, voor een back is hij verdedigend erg sterk. Alleen zijn gedrag zou een eventuele probleem zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren