Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United mag blijven hopen op toptransfer

Laatste update:
/
Arsenal gaat opnieuw een poging ondernemen Sergi Samper binnen te hengelen. De middenvelder was in 2011 al eens in beeld en ook vorig jaar deden de Londenaren een poging voor de nu twintigjarige speler van Barcelona. Arsène Wenger geeft de strijd dus niet op en wil in januari nogmaals kijken of de Spaanse jeugdinternational te porren is voor een overstap naar Engeland. (Mundo Deportivo)
/
Het is nog steeds onduidelijk of Josep Guardiola zijn aflopende contract bij Bayern München wil verlengen. De succesvolle Spaanse coach wilde aanzien hoe het seizoen zich zou ontwikkelen, maar lijkt tevreden. Bayern is zowel in Duitsland als Europa ongenaakbaar en dat leidt ertoe dat Pep waarschijnlijk nog vóór 2016 bij zal tekenen. Voor hoe lang, is nog niet duidelijk. (BILD)
/
Manchester United mag blijven hopen op de komst van Neymar. De superster van Barcelona kan zijn contract in Catalonië verlengen, maar heeft daar vooralsnog geen behoefte aan. Niet alleen loopt zijn huidige verbintenis nog drie jaar door, ook bestaan er nog altijd problemen rondom de veelbesproken overgang van Santos naar Barcelona, in de zomer van 2013. United wil de Braziliaan graag overnemen en wacht rustig af. (Daily Mirror)
/
Brendan Rodgers zette afgelopen zomer hoog in op de komst van Ashley Williams, maar werd teruggefloten door de technische leiding van Liverpool. De onlangs ontslagen manager wilde de stopper van Swansea City dolgraag hebben, maar met zijn 31 jaar voldeed Williams niet aan de transferrichtlijnen van the Reds, die geen spelers ouder dan 24 jaar wilden inlijven. Rogers zat daardoor opgescheept met verdedigers die hij eigenlijk niet meer wilde hebben. (Daily Mail)
/
Fenerbahçe wil dit seizoen koste wat kost kampioen worden, maar coach Vitor Pereira vreest dat zijn achterhoede te zwak is om dat doel te bereiken. De Turkse grootmacht gaat in januari dan ook de markt op en heeft vooralsnog de zinnen gezet op de komst van Maicon. De 27-jarige stopper van FC Porto is een vaste waarde bij zijn huidige club, maar voor 7 miljoen euro valt er naar verluidt te praten. (Fotomac)
Zie jij Neymar naar Manchester United vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar die al een godsvermogen verdient bij Barca, lekker in een zonnig Barcelona woont en altijd mee doet om hoofdprijzen zie ik echt niet naar het regenachtige Manchester vertrekken. Welke Braziliaan is daar nou succesvol geweest?

7 oktober 2015 om 15:21

Je kan Rafael zeggen maar uiteindelijk toch weggestuurt en terecht. Neymar blijft gewoon en anders wordt het weer zo'n Rooney/Ramos verhaal, all about the money.

7 oktober 2015 om 16:08

Deze roddels over neymar gaan niet om geld maar omdat neymar de beste van wereld wil worden.

7 oktober 2015 om 19:01

En heel toevallig zegt een man united fan dit. Als hij de beste wil worden, kan hij beter bij Barcelona blijven en van de beste zelf leren. Lijkt mij een win-win situatie.

" de transferrichtlijnen van the Reds, die geen spelers ouder dan 24 jaar wilden inlijven."

- Hahaha. Niks geleerd van Ajax?
Als je dan toch zo bezig kun je Ancelotti of Klopp ook wel laten zitten en gelijk voor de Boer gaan.

Man man man, wat een beleid allemaal.
Alleen maar gericht op het verdienen van geld.

7 oktober 2015 om 15:24

Lallana, Milner, Benteke, Lovren, Firmino zijn allemaal ouder dan 24 en toch gehaald. Williams is gewoon niet van het niveau dat Liverpool zoekt.

7 oktober 2015 om 15:41

Precies. Als LFC echt een topper wilt, moeten ze voor een verdediger gaan in de Serie A of Bundesliga. Ik zou graag (realistisch denkent) Subotic of Naldo zien. Subotic is vgm zijn plaats al kwijtgeraakt aan Sokratis dus zou niet te duur zijn lijkt me. En natuurlijk zijn er nog wat versterkingen nodig, maar dat zou toch een goede versterking zijn. Een echte man weer!

7 oktober 2015 om 15:46

Benteke en Firmino volgens mij niet.

7 oktober 2015 om 15:50

Ja ok.

Stom van mij idd, want van Lallana, Milner en Lovren wist ik dat ook natuurlijk.

Dus dan is die richtlijn of net ingevoerd of wat er hier in de tekst staat is bullshit.
Hmmm..
Zal wel het laatste zijn.

7 oktober 2015 om 15:57

Benteke is van 1990 en Firmino van 1991, Benteke was dus 25 toen hij naar Liverpool kwam en Firmino 24/25.

7 oktober 2015 om 15:59

Er is wel een heersende richtlijn dat ze vooral voor jongere spelers gaan maar uiteraard is dit niet haalbaar als je de intentie hebt om mee te doen voor de top 4.

Is Maicon niet naar Juve gegaan? Of heeft Juve een andere speler van Porto gekocht of is die deal niet meer doorgegaan?

7 oktober 2015 om 15:41

Juve heeft Alex Sandro gehaald van Porto.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren