Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United bood nog niet op Ajax-doelwit

Laatste update:
/
Joe Hart gaat in januari een nieuw contract tekenen bij Manchester City. De doelman raakte zijn plek even kwijt aan Willy Caballero, maar ondertussen is de doelman weer onomstreden. Hart heeft nu nog een verbintenis tot medio 2016 en hij kan voor enkele seizoenen bijtekenen. Omdat het salaris van de doelman omhoog gaat (van 100.000 euro per week naar 140.000 euro per week), wil Hart zelf ook bijtekenen. (The Guardian)
/
AC Milan heeft aanvaller Giampaolo Pazzini in de aanbieding en dat is koren op de molen van tal van Engelse clubs. Zo wil Burnley, dat strijdt tegen degradatie uit de Premier League, de aanvalslinie versterken. Burnley wil Pazzini dolgraag naar Engeland halen, al zet men wel vraagtekens bij de salarisstrook van de aanvaller. AC Milan wil Pazzini juist kwijt omdat hij zwaar op de begroting drukt. (Daily Mail)
/
Strömsgodset IF heeft tal van aanbiedingen ontvangen voor supertalent Martin Ödegaard, maar Manchester United heeft zich niet gemeld. Dat zegt sportief directeur Jostein Flo van de Noorse club. “We hebben geen aanbiedingen ontvangen van Manchester United. Ik heb er althans niets over gehoord”, klinkt het. Ödegaard, die ook begeerd wordt door Ajax, zou al voor Real Madrid gekozen hebben. (TV2)
/
In navolging van Marten de Roon roept ook Kenneth Otigba op tot versterking bij sc Heerenveen. Mede door de smalle selectie staan de Friezen momenteel op een twaalfde stek in de rangschikking van de Eredivisie. “Maar uiteindelijk is het aan de mensen die boven zitten”, doelt de verdediger op de directie. “Het heeft voor de spelers geen zin om er gestrest over te doen. Wij moeten gewoon voetballen”, weet hij. (Leeuwarder Courant)
/
December is een extreem belangrijke maand voor West Ham United. The Hammers staan momenteel vijfde en weten ze die hoge positie vast te houden, dan zijn vrijwel alle transferdoelwitten in januari een haalbare kaart. Zakt West Ham United op de ranglijst, dan wordt het een ander verhaal. “Het hangt allemaal af van onze positie op de ranglijst”, aldus manager Sam Allardyce. (BBC)
Voor welke club kan Martin Ödegaard het best kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als die verstandig is, gaat die gewoon naar ajax. Hier zal die de meeste kansen krijgen. En is de kans dat die daadwerkelijk door breekt natuurlijk het grootst.

3 december 2014 om 09:28

Sinds wanneer heet die Odegaard eigenlijk Ajax-doelwit?

3 december 2014 om 09:39

Al best. Lang

Dom van zo'n jongen. Nu al torenhoge verwachtingen. Juist hierom gaat hij het niet maken denk ik.

Zo'n jongen moet naar een formaat Ajax gaan. Of dat nu ajax is of niet, dan komt hij tenminste aan spelen toe. Dan maak je vanzelf wel een stap hogerop als je echt dat talent hebt wat ze zeggen.

Krijgen we nu al berichten in de wandelgangen van clubs die géén bod hebben gedaan... Interesting!

3 december 2014 om 11:03

Dat dacht ik ook al. Is het nou zo bijzonder dat er topclubs zijn die niet op hem jagen? Op die manier krijg je wel een aantal wandelgangen vol, want tot nu toe heb ik "alleen maar" van Chelsea en Manu gehoord dat ze geen interesse hebben. Zijn nog wel een paar clubs die genoemd kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren