Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester City meldt zich officieel voor toptalent

Laatste update:
/
Donny Gorter is op proef bij het Deense Viborg FF. De verdediger zit sinds zijn vertrek bij NAC Breda zonder club, maar hij hoopt snel weer onder de pannen te zijn. (FOX Sports)
/
Heung-Min Son wilde in de afgelopen transferperiode vertrekken bij Tottenham Hotspur. VfL Wolfsburg bracht een bod van ongeveer 27 miljoen euro uit, maar Tottenham was niet bereid om mee te werken. (Daily Mail)
/
Manchester City heeft zich officieel gemeld bij West Ham United, om de interesse in Reece Oxford kenbaar te maken. Manchester United wil de middenvelder ook graag hebben. (Sky Sports)
/
Andrea Stramaccioni wil op een dag terugkeren in de Serie A. De veertigjarige coach is momenteel werkzaam bij Panathinaikos, maar wil ooit weer aan de slag gaan bij een club in zijn vaderland. (Sky Italia)
/
Lazio hoopt dat Keita Balde Diao zijn contract bij de club gaat openbreken. De vleugelaanvaller kan tot medio 2021 bijtekenen, tegen een jaarsalaris van anderhalf miljoen euro. (Il Messaggero)
/
Gareth Barry speelde afgelopen zaterdag zijn 600e wedstrijd als betaald voetballer en is nog niet versleten. Ronald Koeman denkt dat de 35-jarige middenvelder van Everton nog wel twee jaar op het hoogste niveau meekan. (Daily Mirror)
Reece Oxford gaat de absolute top halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een hele goede middenvelder zelfs.*zucht* Al heb ik hem alleen zien 'verdedigen'.

Zou wel passen binnen het beleid dat we kennen van Guardiola. Jonge spelers met enorm veel potentie die hij zelf als het ware nog kan vormen. Wanneer je als Reece Oxford zijnde moet kiezen tussen Guardiola en Mourinho lijkt de keuze mij dan ook snel gemaakt. Hoewel United wel een veel mooiere club is dan City. In dit geval zou ik echter kiezen voor de trainer, ook al is dat maar een passant. Spelers maken de trainer wordt vaak gezegd, maar andersom kan een trainer een speler ook maken of breken.

Stramaccioni vertelde dat in gesprek met Corriere Della Sera.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren