Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/8): Manchester City en Real Madrid gaan ruilen

Laatste update:
/
Yann M’Vila verbaasde vriend en vijand door in januari 2013 niet naar de Premier League te gaan. De 23-jarige international van Frankrijk ging naar Rubin Kazan, maar hij heeft het wel weer gezien in Rusland. Dit omdat nieuwbakken coach Rinat Bilyaletdinov het liefst speelt met Russische spelers. M’Vila mag dus weg en dat hebben clubs als Tottenham Hotspur, Everton en Arsenal ook begrepen. (Daily Express)
/
Lionel Messi krijgt nog een keer contractverlenging. Barcelona wil van de superster weer de bestbetaalde speler ter wereld maken en dus krijgt de Argentijn een nieuw megacontract. Vorig seizoen tekende Messi bij tot medio 2018 en daar kan hij een jaar aan toevoegen. De verwachting is dat Messi daags na de finale van de Copa del Rey tegen Real Madrid, op 16 april, zijn handtekening zet. (Sport)
/
Manchester City zou een keepersruil met Real Madrid voorbereiden. Het is vrijwel zeker dat Iker Casillas na dit seizoen vertrekt uit de Spaanse hoofdstad en Manchester City wordt genoemd als een van de bestemmingen. Hoewel Joe Hart momenteel weer eerste keeper is bij the Citizens, weet manager Manuel Pellegrini het wel als Casillas ook beschikbaar is. De Engelse grootmacht overweegt een ruil met gesloten beurzen. (Daily Star)
/
Romelu Lukaku kan naar Tottenham Hotspur. De spits doet het prima als huurling bij Everton, maar Chelsea hoeft Lukaku niet terug. De beresterke Belg mag dus op zoek naar een nieuwe club en Tottenham Hotspur lijkt de belangrijkste kandidaat. Lukaku is geen goedkope klant, want Chelsea wil meer dan twintig miljoen euro voor de aanvaller. Hij maakte dit seizoen elf competitietreffers. (The Telegraph)
/
Arsenal kan Kiko Casilla van de wensenlijst halen. De 27-jarige doelman wordt door Arsène Wenger gezien als de opvolger van Wojciech Szczesny, maar Casilla is niet van plan te vertrekken bij Espanyol. “Ik heb nog een contract voor een jaar en ik dien mijn contracten altijd uit. Ik heb het uitstekend naar mijn zin in Barcelona en ik wil niet weg”, zegt de felbegeerde sluitpost. (El Mundo Deportivo)
Wie wordt er wijzer van een keepersruil tussen Manchester City en Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onzin iker gaat nooit weg bij madrid en Hart is een matige keeper en is niet van het niveau van real om eerste keeper te worden

26 maart 2014 om 13:25

Als Casillas niet in de competitie mag keepen, kan ik me voorstellen dat als je van topniveau bent wel veel meer wilt spelen. Dan heb je aan city een goede!

26 maart 2014 om 14:17

Klopt, ik zie dit als grote onzin. Iker heeft aangegeven zijn contract bij real Madrid te willen afmaken, en zijn contract loopt pas in 2017 af. Real Madrid heeft het contract van Diego Lopez echter niet verlengt sommige beweren dat real hem volgend jaar willen laten gaan, of dit waar is weet ik niet.

Maar dat iker naar city gaat volgend jaar zie ik echt niet gebeuren, iker weet hoeveel de fans om hem geven en hij geeft om de fans en om de club, zo een slappe ruil die zal echt niet gebeuren.
En is het trouwens niet zo dat valdes naar city gaat volgend jaar?

26 maart 2014 om 14:34

Ik geloof ook niet dat Casillas weg zou willen uit Madrid. Heb ff op Daily Star gekeken (bron van dit onzin) en er staat alleen dat Mancity interesse heeft in Casillas. Er wordt niets gemeld over een ruildeal. Waarschijnlijk heeft Voetbalzone dit verzonnen voor meer aandacht...

Sinds wanneer is het "vrijwel zeker" dat Casillas vertrekt?

Geen enkele Madridista kan hiermee toestemmen. San iker ruilen voor flater Hart, wat een grap

Domme ruil, geen goed voordeel voor real behalve de leeftijd. Maar Joe hart gaat niet altijd daar spelen, dus vergeleken zou het een foute ruil zijn!

26 maart 2014 om 13:18

Dit zijn de wandelgangen en dit verhaal is echt puur onzin.

Beste keeper ter wereld ruilen voor een koekenbakker. Waarom zou Hart bij Real op de bank willen zitten? Voor Casillas wel een leuke uitdaging.

26 maart 2014 om 15:38

Casillas is niet de beste keeper te wereld dat is neuer

Waarom is dit zo'n punt. alleen omdat het Iker is. Maar het is een reserve keeper voor een keeper die reserve zal worden. Lekker laten gaan. heeft toch niemand last van.

Wat een onzin weer over Casillas.. niemand weet wat die man gaat doen alleen hij zelf.
nergens op de real madrid kanalen, kranten en shiit kan je iets lezen van dit alleen in engeland heb je zulke geruchten

Iker gaat niet weg bij real. daarvoor houd hij teveel van deze club.

Van ruilen komt huilen!

Hoop dat United Lukaku oppikt... Vind het zelf een beregoede spits die als vevanger van chicharito/van persie kan functioneren

26 maart 2014 om 13:18

Wtf heb jijbhet over.. We hebben het over real

26 maart 2014 om 13:23

Wtf heb jij het over.. het is Wandelgangen. Staat gewoon een stuk over Lukaku in. Waarom zou hij daar niets over mogen zeggen?

Ontop.

Ik zou Lukaku als Spurs zijnde alleen halen als je van Adebayor af kan komen, want zijn beide echt centrale aanvallers, die ik echt niet samen zie spelen. Lukaku zal het best op zijn plek zijn in een ploeg waar hij voorin ruimte heeft, dat is vaak de net-niet-top.

26 maart 2014 om 13:31

Wandelgangen is geen topic he , hier staan meerdere onderwerpen in dus mag er gewoon over praten idioot.

26 maart 2014 om 13:32

En hij heeft het over Lukaku die ook in de wandelgangen wordt genoemd. Mogen we ook op de andere berichten in de wandelgangen reageren van jou? Oké, bedankt.

On:lukaku zou voor Tottenham een echte versterking zijn. Soldado is in engeland toch wel door het ijs gezakt. Adebayor vind ik ook wel goed maar Lukaku is in potentie beter en hij scoort over het algemeen makkelijker.

Djeesuz voetbalzone! Dit soort berichten zijn zelfs te belachelijk om in de wandelgangen te plaatsten.

Casillas is 2 keer wat Joe Hart is. Waarom zou Real dan ineens willen gaan ruilen. En volgens wie is het vrijwel zeker dat Casillas zal vertrekken? Volgens de roddelblaadjes? Oke dan...

Hier wordt City alleen sterker van. Real zal toch een betere keeper moeten halen lijkt mij.

toen ik de titel las hoopte ik op een ruil met Aguero of David Silva in de hoofdrol.... maar dit slaat echt nergens op, Iker word volgend seizoen gewoon weer eerste keeper als Lopez vertrekt.

26 maart 2014 om 13:49

Haha ik dacht/hoopte dat dus ook!
Maar ik snap nu dus nogsteeds niet waarom er in dat stukje de woorden " vrijwel zeker " staat?
Of heb ik nu echt iets gemist ofzo?
De woordencombinatie "vrijwel zeker" vind ik niet echt in wandelgang horen .

Real madrid moet gaan voor lukaku!

Lukaku zit daar mooi goed bij Everton
Volgend jaar Europa League of wie weet zelfs CL met Everton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren