Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester City dicht bij komst van nieuwe spits

Laatste update:
/
OGC Nice heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Jesse Lingard. De middenvelder van Manchester United kan ook rekenen op interesse van Newcastle United, West Ham United en enkele Spaanse clubs. (Foot Mercato)
/
Arsenal heeft zijn zinnen gezet op Alexander Isak. De spits van Real Sociedad geldt als alternatief van Dusan Vlahovic, die the Gunners vooralsnog niet weten te overtuigen om deze maand een transfer naar Londen te maken. (The Athletic)
/
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. The Citizens hebben AC Milan als concurrentie van zich afgeschud en lijken de spits van River Plate, die het seizoen op huurbasis in Argentinië afmaakt, voor 27 miljoen euro in te lijven. (ESPN)
/
Everton is klaar om te wedijveren met Newcastle United om Dele Alli op huurbasis te verwelkomen. De middenvelder van Tottenham Hotspur heeft nauwelijks perspectief onder manager Antonio Conte en is op zoek naar speelminuten. (The Telegraph)
/
AC Milan staat op het punt om Marko Lazetic te contracteren. Rode Ster zal vijf miljoen euro ontvangen voor de Servische spits en daarnaast heeft het in de deal met i Rossoneri een doorverkooppercentage bij een eventuele vervolgtransfer bedongen. (Fabrizio Romano)
/
Aston Villa hoopt deze maand Rodrigo Bentancur te kunnen overnemen van Juventus. The Villans zijn een groot bewonderaar van de Uruguayaanse verdediger, maar hebben nog geen officieel bod op hem uitgebracht. (Sky Sports)
Zie jij Julián Álvarez slagen bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Vlahovic naar Isak... Toch wel een verschil.. Prima speler hoor Isak, maar of het de spits is die ze een niveau hoger gaat tillen moet ik nog zien.

24 januari 2022 om 16:49

Daar vrees ik dus voor.

Vlahovic was een 'sure shot' wat mij betreft. Bij Isak heb ik toch mijn twijfels en al zeker als hij 80 miljoen moet kosten (zijn clausule).

Ik lees hier een andere naam die me wel wat voor Arsenal lijkt: Julian Alvarez. Voor 27 miljoen een koopje maar moet natuurlijk wel zelf willen komen. Daar wringt blijkbaar het schoentje bij Arsenal

24 januari 2022 om 17:04

Anders wachten tot aan de zomer, maar ook daar zitten we niet op te wachten. We hebben dringend een scorende spits nodig, dat hebben we al kunnen zien om in 4 wedstrijden niet tot scoren te komen.

24 januari 2022 om 17:55

In de zomer zijn dezelfde spitsen niet opeens mega veel beter te halen natuurlijk.. Als zo'n Vlahovic nu niet naar ons wil, dan wil hij dat in de zomer alsnog niet natuurlijk. De prijs van Isak zal niet veranderen etc. Dus ik denk persoonlijk niet dat het uitmaakt of je nu geld spendeert of in de zomer, buiten dat we nu echt versterking nodig hebben!

24 januari 2022 om 17:01

Pangoi

Dat is toch wel het niveau waar Arsenal op scout (op talentvolle Zuid Amerikanen na).

Toppers zoals Mbappe, Vlahovic, Haaland etc gokken op grotere clubs zoals RM, BM, Juve, Man City, Man Utd, PSG, Barca en Chelsea.

Denk dat in deze tijd spelers ook eerder zullen kiezen voor de Spurs dan een Arsenal.
Arsenal zal wel aantrekkelijker zijn dan Everton, dat dan weer wel.

24 januari 2022 om 17:50

Dat laatste is een beetje om het even natuurlijk MrKrillin. Spurs acteert net zo goed in de EL/Conference League en zijn niet verzekerd van een top 4 plek. Dus dat is puur persoonlijke voorkeur voor spelers denk ik dan.

Vlahovic vind ik overigens ook een andere categorie dan Mbappe en Haaland.. Bij Mbappe en Haaland weet je namelijk zeker dat de door jou genoemde clubs in de rij staan. Voor Vlahovic zie ik een groot deel van hen niet in de rij staan. En Juve is op dit moment natuurlijk ook al 2 jaar 3x niks in Italië.

24 januari 2022 om 18:41

jackieboy

ja klopt, daarom gaf ik aan in deze tijd. Beetje door recente prestaties van Spurs met oa finale CL en laatste jaren steeds hoger dan Arsenal. En natuurlijk nu Conte vs Arteta.

Denk daarom nu iets meer voorsprong.

Maar kan natuurlijk zo weer omgedraaid zijn.

24 januari 2022 om 20:38

Klopt MrKrillin. Maar dat is natuurlijk ook geen mega verschil. Vorig seizoen was 1 punt verschil tussen Spurs en Arsenal. 2 seizoenen daarvoor scheelde het ook slechts 2 punten volgens mij. En die CL finale gebeurd ze niet snel weer in mijn optiek.

Grootste stelling point is Conté vs Arteta inderdaad. Daar snap ik dat spelers meer overtuigd kunnen zijn. De rest eigenlijk minder. Financieel betaalt Arsenal ook meer aan spelers natuurlijk.

Achja, maakt ook vrij weinig uit. Voor beide clubs zijn veel spelers niet direct te porren.

25 januari 2022 om 11:54

Snap ik ook, begrijp dat ze niet de absolute toppers kunnen halen. Maar wat er nu gebeurd ook geld over de balk gooien door teveel te betalen voor aardige spelers.

Vind het mooi om te zien dat er veel jeugd doorkomt, maar met alle respect Isak is geen versterking voor de PL denk ik.

Ik denk dan eerder aan Ben Yedder, Modeste, Immobile (wel wat ouder maar kan prima), Juanmi ofzo..

Die hebben al meer laten zien dan Isak waar je weer gaat gokken.

25 januari 2022 om 12:23

@pango

Maar zijn zulke spelers dan niet net zo'n gok? Immobile die alleen in Italië wat heeft laten zien. Modeste die ook een hele periode nauwelijks presteerde. Ben Yedder idem. Dat zijn in mijn optiek juist spelers waarbij je risico loopt op een miskoop, omdat die niet meer beter gaan worden (over het algemeen genomen) en het maar de vraag is of ze hun huidige prestaties kunnen repliceren bij een andere club.

Niet dat ik per sé Isak wil zien hoor, zeker niet voor die prijs. Maar ik zie wel liever een talentvolle spits (voor de juiste prijs), dan een speler van 28-32 van ''subtopclub'' (ja ik zie de ironie) die alleen bij die desbetreffende club heeft gepresteerd en dan ook nog niet eens 20+ goals maakt (en in het geval van Immobile jammerlijk mislukt is in Duitsland en in Italië wel kan scoren en ook al 31 is).helemaal iemand als Juanmi zie ik niet als versterking. Dan kun je in mijn optiek haast nog beter een PL proven subtop spits halen a la Danny Ings...

Isak heeft zeker potentie. Hij is echter wel erg ‘rank’ voor de PL. Met zn voeten is niets mis, maar hij moet wel wat muscle bijkweken om ook het link-up spel te kunnen spelen.

24 januari 2022 om 16:58

Ook is hetgeen wat Arsenal nodig heeft een spits met garantie op doelpunten en dat is Isak ook nog niet

24 januari 2022 om 17:54

Kunnen wij een spits krijgen die een garantie op doelpunten is? Dat is maar zeer de vraag.. Dat zijn namelijk meestal de spitsen die ook naar City, Real, Bayern enz kunnen.

We zullen dus erg goed moeten scouten en een beetje geluk hebben wat betreft ontwikkeling. Dan kom je in de categorie Isak, Adeyemi (snap niet waarom we niet met hem gelinkt worden), misschien wel die Julian Alvarez die ik juist minder "logisch" acht als doelwit voor City, of David van Lille.

En dan is het misschien wel handig om naar prijs/kwaliteit verhouding te kijken. Isak moet meer kosten van Vlahovic volgens zijn clausule, maar is dat niet waardt dan. Is het dan beter om Adeyemi voor 40 miljoen te halen? Misschien wel. Of deze Julian Alvarez voor 27 miljoen. Misschien wel beide?

Jammer van die Alvarez… maar aan de andere kant, hij zal kansen krijgen; buiten Jesus heeft City geen echte spits, dus snap de directe stap naar de wereldtop dit keer wel.Verder zeer benieuwd naar Lazetic, boomlang met z’n 1,96 cm, fysiek ziet hij er sterk uit, en piepjong met z’n 17 jaar. De nieuwe Vlahovic? Als hij ook nog kan voetballen en kansen afmaken want daar draait het allemaal om

Isak had eigenlijk altijd mijn voorkeur, maar dat was vooral omdat ik Vlahovic toen nog niet zo heel goed kende. Toen ik Fiorentina meermaals ben gaan kijken, ben ik wel onder de indruk geraakt. Aardig snel met zijn lengte, goede first touch, heerlijke linkerpoot en kon ook nog eens een vrije trap binnen schieten.

Isak heeft één heel goed jaar gehad bij Soceidad qua doelpunten. Nu is het weer wat minder geworden in mijn ogen, helaas. Ik zou Isak graag naar Arsenal zien komen als Vlahovic niet wilt, maar dan wel tegen een normale prijs. Geen 80 miljoen, zoals zijn clausule aangeeft. Voor een bedrag rond de 40 a 50 miljoen zou ik het wel aandurven met Isak, maar veel meer ook niet (helaas).

Hij heeft bewezen een snelle spits met lengte te zijn, die goed is in het meevoetballende gedeelte en ondanks zijn wat tengere postuur toch nog wel een bal kan vasthouden. Allemaal ingrediënten om bij Arsenal als lonely striker te spelen. Enige wat dus minder is, is dat hij dit seizoen aanzienlijk minder doelpunten maakt. Nu is het nog een jonge jongen, dus dat kan nog altijd wel eens fluctureren. Niet iedereen kan een Haaland of Mbappé zijn.

Ik zag destijds ook een Calvert-Lewin in de belangstelling staan. Aardige spits, maar die zal ook duur zijn en ik heb het idee dat hij ook een net niet speler is ,als je daadwerkelijk naar de top wilt. Dan zal ik nog liever Richarlison zien komen van Everton, die is voetballend wat beter en daarnaast blijft die wel 90 minuten lang gaan.

Verder: Bentancur een verdediger? Die is toch altijd een CM geweest? Snap best dat Aston Villa daar interesse in heeft, al hebben ze al voldoende middenvelders in mijn ogen.

Centraal kunnen ze Ramsay, Mcginn, Douglas Luiz en Sanson opstellen. En dan hebben ze ook nog een Nakamba en eventueel een Coutinho die er kunnen spelen (en Buendia). Al zijn Coutinho en Buendia meer Cam's /buitenspelers bij dit Villa. En speelt Ramsay vaak ook hogerop.

25 januari 2022 om 12:44

@glennn

Ik was altijd juist meer gecharmeerd van Vlahovic. Ook omdat ik denk dat hij qua fysiek juist meer geschikt was voor de PL. Maar als hij niet haalbaar is, waar het nu op lijkt, dan hoop ik eigenlijk dat wij onze blik verleggen naar helemaal andere spelers. Zoals jij ook zegt, Isak voor 40 miljoen (ik zou 50 al prijzig vinden eigenlijk) zou prima zijn. Maar voor 80 miljoen absoluut niet. En dat maakt het toch lastig in mijn optiek. Voor 70-80 miljoen wil je een redelijke garantie op goals en dat is Isak niet in mijn optiek.

Dan lijkt het mij beter om een categorie eerder te zitten, alleen moet je dan ook een deel geluk hebben. Dat maakt het lastig. Dat zijn veelal de spelers die jong zijn en nog niet de bizarre statistieken hebben, maar wel potentie tonen. In die categorie moeten wij denk ik vooral vissen. Dan komt bij mij in ieder geval naar boven:
- Julian Alvarez (zeker gezien de prijs die genoemd wordt; 27 miljoen)
- Jonathan David (heb wel een beetje schrik voor spitsen/veel scorende spelers uit de ligue 1 nu vanwege Lacazette en Pepe..)
- Karim Adeyemi (ben ik persoonlijk erg gecharmeerd van qua type speler en prestaties; nadeel is wel dat het ''slechts'' de Oostenrijkse Bundesliga is.. Maar dat is misschien een gok die je moet nemen)

Maar dat zijn ook echt de enige 3 waarvan ik denk dat het wel potentiële toppers zijn (buiten Vlahovic en de freaks die nu al toppers zijn a la Haaland en Mbappe).

We zitten dus wel in een lastig parket als Arsenal fans zijnde, want er is niet veel beschikbaar... Ik ben het namelijk ook eens met jou wat betreft Calvert-Lewin en Richarlison. Dan heb ik ook liever Richarlison.

25 januari 2022 om 13:58

Alvarez heeft potentie, maar voor een 30 miljoen wil je ook meer zekerheid.

David ben ik wel van gecharmeerd, zie ik graag komen.
Adeyemi idem dito. Al is hij nog erg grillig en jong. En speelt hij in Oostenrijk inderdaad. Maar goed, Haaland speelde daar ook!

25 januari 2022 om 14:07

Nou ja, voor 30 miljoen kun je nog enigszins een ''gokje'' wagen . Valt nog wel mee. Bovendien kan hij ook links- en rechts uit de voeten. Dus dat scheelt dan wel. Daar hebben we ook nauwelijks back-ups.

Haha ja precies en stel hij wordt 50% van Haaland, dan heb je nog steeds een goede spits ! Persoonlijk zou ik dan ook voor Adeyemi gaan. En dan misschien een ''goedkope'' ervaren back-up? Geen idee wie dat dan zou moeten zijn, maar een beetje een bekende goaltjesgetter die je er ook nog eens in kan gooien om wat te forceren als het niet loopt. En dan kijken hoe Balogun het ervan af brengt tijdens zijn verhuurperiode.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren