Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/9): Management Zivkovic stelt Liverpool teleur

Laatste update:
/
Hugo Campagnaro heeft geen spijt dat hij Napoli verliet voor Internazionale. De club uit Napels eindigde vorig seizoen zeven plaatsen hoger dan i Nerazzurri en versterkte zich deze zomer al volop, maar de 33-jarige verdediger baalt niet. “Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt. Napoli stelt een goed team samen en ik ben blij voor hen, maar ik denk alleen aan Inter en de Scudetto”, zegt Campagnaro. (Mediaset)
/
Atlético Madrid wil Adem Ljajic van Fiorentina graag overnemen en wordt mogelijk geholpen door Doyen Group. Het investeringsfonds is bereid om een deel van de transfersom van tien miljoen euro voor zijn rekening te nemen, in ruil voor een deel van de transferrechten en een doorverkooppercentage. Doyen Group zorgde er eerder al voor dat Radamel Falcao in het Vicente Calderón belandde. (AS)
/
Liverpool zal in de komende maanden elke twee weken een delegatie naar Nederland sturen. De belangstelling voor Richairo Zivkovic is zeer concreet en men is benieuwd hoe de pas zestienjarige aanvaller van FC Groningen zich zal gaan ontwikkelen. Het management van de tiener heeft Liverpool echter al laten weten dat Zivkovic nog minimaal drie jaar in Nederland wil blijven, bij FC Groningen of elders. (The Sun)
/
Valencia kampt met een schuld van 275,5 miljoen euro, maar men gaat gewoon door met de activiteiten op de transfermarkt. De club wil een deel van de transfersom van Roberto Soldado investeren in Adrián. Men biedt minimaal acht en maximaal tien miljoen euro voor de aanvaller van Atlético Madrid. Dat is een stuk minder dan AS Roma, dat naar verluidt achttien miljoen euro wil betalen voor Adrián. (Marca)
/
Op een dag wil Ryan Giggs bondscoach van Wales zijn. De speler/coach van Manchester United zou een dergelijke kans niet laten schieten: 'Natuurlijk zou ik dat graag willen. Een voetballer wil altijd voor een club spelen waar hij supporter van is en dat heb ik gedaan. Ook wil hij voor zijn land spelen en dat heb ik ook gedaan. En ooit wil ik Wales coachen." De 39-jarige Giggs beëindigde in 2007 zijn interlandloopbaan. (The Sun)
Richairo Zivkovic wordt een topspeler

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me ook het beste voor deze jongen, eerst de ster worden bij FC Groningen, dan verder groeien bij een Nederlandse topclub (hopelijk Ajax, daar is hij ook fan van geloof ik), en daarna schitteren in de Premier League. Zou mooi zijn als hij ooit bij Arsenal komt spelen, hij kan de nieuwe van Persie worden in mijn ogen.

Op flikkeren Liverpool heeft ook talent Samid Yessil gehaald destijds van Leverkussen, nooit meer wat van gehoord.

19 augustus 2013 om 13:11

Yesil stond dan ook een hele tijd geblesseerd aan de kant aan het einde van het seizoen, anders zag ik hem best een kans krijgen die laatste wedstrijden. Hij is nog jong trouwens en Liverpool heeft aanvallend genoeg opties zodat Yesil rustig gebracht kan worden wanneer hij er echt klaar voor is.

19 augustus 2013 om 13:31

Oef, die had wel bij Gala willen zien! Hopelijk laat ie snel zien wat voor talent hij is!

19 augustus 2013 om 14:18

Yesil heeft vorig seizoen gewoon wedstrijden gespeeld voor liverpool hoor

Zou prachtig zijn een legende als Giggs bondscoach van Wales.

Hij kon vorig jaaar al naar Ajax en heeft dat afgewezen omdat hij Groningen dankbaar was. Hopelijk weethij deze lijn vast te houden dan gaan we nog veel van hem horen.

Hopelijk beleven me nog mooie momenten met dit talent!

Ik denk dat Ljajic geweldig zou passen bij Atletico Madrid. Ljajic is snel en heeft een goeie dribbel in huis en daarom denk ik dat de Spaanse competitie misschien wel het beste bij hem past. Wat Zivkovic betreft ik denk eerlijk gezegd dat hij nog niet rijp is voor een topclub. Laat hem maar eens naar een topclub in de Eredivise gaan en dan kan hij denken aan Liverpool

Gelukkig is Zivkovic een slimme jongen dat die (nog) niet naar Engeland vertrekt.

Off:

Dordrecht heeft Vorstermans vastgelegd, had ook niet misstaan bij een Eredivsie plek zoals bijvoorbeeld Nec, want Breuer is drama

Verstandige keus. Als ie zich echt goed ontwikkeld, kan ie over 2 jaar naar een Nederlandse topclub en van daaruit naar de top/subtop in Duitsland, Engeland of Spanje.

Neem aan dat ie dit seizoen nog geen 34 wedstrijden zal spelen. Maar als ie het goed doet, moet je hem volgend jaar gewoon het volle vertrouwen geven en dan kan zo'n jongen er bovenuit steken.

ach bij Heerenveen helemaal niets laten zien behalve een doelpunt in de Europa league voorrondes, dus Heerenveen had alle reden om hem te laten vertrekken. voor de rest grote ego na een redelijk goede wedstrijd nu nog maar zien hoe hij de rest van het seizoen speelt als hij speelt..

Die knul gaat het niet redden. Ze zeggen nu al dat ie minimaal 3 jaar in nl wil blijven. Hij is over 2 jaar Miss 1e spits grunn 1 seizoen. Spelen en dan bijv naar Liverpool lekker weg kwijnen in de beloften van een buitenlandse ploeg. Als jij de Nederlandse top 3 niet haalt en daar 1 van de betere bent ga je het niet redden bij een grote buitenlandse club waarom altijd zo snel mogelijk weg uit Nederland er zijn maar een handvol spelers die de top zo hebben bereikt. Seedorf Davids?? Iemand anders nog namen kluivert natuurlijk.

Maar jongens die op hun 19e weggaan zie je meestal 4 jaar later in de eerste divisie

heel verstandig

hij gaat vast over 3-4 jaar zit hij vast in het nederlands elftal

feyennoord of ajax moet hem halen

hij kan later heel misschien wel de nieuwe suarez worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren