Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United pakt door met bod van zeventig miljoen

Laatste update:
/
Een delegatie van Internazionale was donderdagavond aanwezig bij het duel tussen Manchester United en Anderlecht. Het is al de vijfde keer dit seizoen dat Youri Tielemans door de Serie A-club wordt bekeken. (Corriere dello Sport)
/
Red Bull is van plan om ook zijn vleugels uit te slaan in de Serie A. Het energiedrankconcern heeft geïnformeerd hoe Genoa aankijkt tegen een overname. (La Repubblica)
/
Manchester United hoopt aankomende zomer zaken te kunnen doen met Paris Saint-Germain. The Red Devils hebben zeventig miljoen euro over voor Marquinhos, al lijkt de kans klein dat PSG afscheid wil nemen van de Braziliaan. (Goal)
/
Cristian Tello wil graag bij Fiorentina blijven, maar weet ook dat de beslissing niet aan hem is. De vleugelspeler wordt dit seizoen door La Viola van Barcelona gehuurd. (Tuttosport)
/
Lorenzo Pellegrini heeft zich in de kijker van een flink aantal clubs gespeeld. Zijn zaakwaarnemer denkt niet dat AS Roma de middenvelder terugkoopt van Sassuolo, maar heeft verder over belangstelling niet te klagen. (Rete Sport)
/
AZ heeft de opvolger van Tim Krul in het vizier. De Alkmaarders deden in januari al een poging om Davy Roef van Anderlecht te huren en gaan in de zomer proberen de doelman definitief in te lijven. (Het Nieuwsblad)
Zeventig miljoen euro is ... voor Marquinhos

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man united kun je beter teveel geld en te weinig visie fc sorry maar welke visie zit er in bij united ik zie ze viergever voor 15 mil kopen om dat blok van gisteren

Genoa is een schitterende club. Persoonlijk zou ik het zonde vinden als RB deze club overneemt. Ik hoop ook heeeeel erg hard dat Genoa dit jaar niet degradeert. Deze club hoort gewoon in de Serie A.

Wie wil er nu naar Manchdstsr United? Veel geld verdienen kan nog wel, maar voor je carriere schiet je er niets mee op. Natuurlijk kunnen ze via de Europa League nog wel de Champions League halen, maar als je ziet met hoe veel moeite ze elke keer doorgaan...

22 april 2017 om 10:19

Het is commercieel en historisch gezien nog één van de grootste clubs van de wereld en het verdient wel goed. Plus, de PL is best een interessante competitie om in te spelen. Ook is Man U duidelijk een team met heel veel potentie. Als ze hun kansen dit seizoen afmaakte hadden ze zeker meegedaan om het kampioenschap. En voor die opdracht zal er ook wel iemand komen. Dus waarom zou je het niet overwegen?

22 april 2017 om 11:21

Omdat spelers ook erg beinvloed worden door hun zaakwaarnemers. Die kijken wel naar de prestaties van een club en naar wat de club kan doen voor de speler. Een speler die geld kan verdienen bij Manchester United, kan het ook bij andere topclubs die wel gewoon presteren. Het zegt eigenlijk al genoeg dat United astronomische bedragen neer gaat tellen voor spelers die helemaal niet in het systeem passen. Dat ruikt toch vooral naar wanhoop in plaats van een goed technisch beleid. Het lijkt wel alsof ze de scouting daar hebben opgedoekt.

22 april 2017 om 11:33

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Verder vind ik dat veel spelers daar niet uit de verf komen.

22 april 2017 om 11:52

Aan de andere kant, Manchester heeft wel gewoon de middelen om opeens wel te gaan lopen en dan maak je opeens deel uit van een wereldteam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren