Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man City ziet opvolger Leroy Sané in Spanje

Laatste update:
/
Naast AC Milan, AS Roma en Everton is nu ook Napoli in de markt voor Santiago Arias. Atlético Madrid hoopt circa twaalf miljoen euro over te houden aan een eventuele deal voor de rechtsback. (Diverse Italiaanse media)
/
Nils Röseler staat op het punt VVV-Venlo te verlaten. De verdediger, die in Limburg beschikt over een aflopende verbintenis, is zo goed als rond met SV Sandhausen, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. (1Limburg)
/
Manchester City heeft Ferran Torres van Valencia bovenaan het verlanglijstje geplaatst vanwege het aanstaande vertrek van Leroy Sané. De Engelse topclub ondervindt concurrentie van Juventus inzake de jonge buitenspeler. (Super Deporte)
/
Parma richt zijn pijlen op Francesco Forte. De aanvaller werd voor de coronacrisis door Waasland-Beveren uitgeleend aan Serie C-club Juve Stabia. (Corriere dello Sport)
/
De onlangs bij NAC Breda vertrokken Tom Van Den Abeele is tweede keus als nieuwe technisch directeur van Cercle Brugge. Een niet nader genoemde Nederlander heeft de beste papieren om Bernd Storck op te volgen. (Het Nieuwsblad)
/
Sergej Milinkovic-Savic heeft een voorkeur voor Real Madrid, mocht hij Lazio verlaten deze zomer. De middenvelder kan eventueel ook kiezen uit Juventus, Internazionale, Manchester United en Paris Saint-Germain. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom? City heeft al genoeg vleugelaanvallers. Dit zou ik alleen begrijpen als ook nog Sterling zou vertrekken. Anders is het een onnodige aankoop. Ze hebben daarnaast ook nog Mahrez. Ferran Torres kan beter naar een club waar hij in de basis zal staan.

3 juni 2020 om 18:08

Ze hebben 4 buitenspelers. Daarvan kan Bernardo ook op het middenveld. Als Sané weggaat zullen dan wel nog een nieuwe vleugelaanvaller nodig hebben omdat de kans groot is dat Silva volgend jaar op het middenveld komt te staan.

3 juni 2020 om 18:20

Een nieuwe vleugelaanvaller zou zeker niet slecht zijn, maar ik denk dat Jack Harrison ook niet slecht zijn voor de breedte i.p.v. Sane. Harrison haalt goed niveau, is homegrown en is al speler vsn City, waardoor een transfersom niet nodig is.

3 juni 2020 om 18:47

Indien Sané zou vertrekken zouden ze Sancho terug moeten halen. Met Sancho en Sterling op de vleugels hebben ze twee Engelse toppers. Bernardo Silva op de 10, De Bruyne op de 8. Genieten blazen.

3 juni 2020 om 19:00

Sancho zou de beste vervanger voor Leroy Sane zijn. Hij lijkt qua speelstijl ook het meest op hem. Nadeel is wel dat hij dik boven die 100 miljoen kost. Ik weet niet of City dat geld heeft, ondanks de Sane miljoenen. Ze moeten ook investeren centraal achterin.

3 juni 2020 om 19:04

Ik zou als City zijnde niet enkel Sané, maar ook Mahrez proberen te verkopen. Denk wel dat je dan genoeg geld bijeen raapt.

Een verdediger is inderdaad nodig, maar daar moeten ze niet miljoenen voor uittrekken, beter kunnen ze voor een jonge talentvolle speler gaan om naast Laporte te spelen.

3 juni 2020 om 19:10

Dan moet er wel een goed aanbod komen op Mahrez natuurlijk. Misschien dat een ruildeal Mahrez -Sancho met Dortmund plus wat centjes een goede zou kunnen zijn, maar of Mahrez er mee akkoord gaat als natuurlijk ook maar de vraag. Als jonge talentvolle verdediger is Upamecano ideaal. Die staat tot slechts 2021 onder contract en is voetballend enorm goed. Dat hij tot slechts 2021 onder contract staat, wil dus zeggen dat hij niet duur zal zijn. Upamecano is bovendien slechts 22 jaar.

Ik zou eerder Jack Harrison van Leeds United de kans geven om Leroy Sane op te volgen. Dan heb je ook een homegrown speler erbij en voor breedte is dat prima. Harrison is al eigendom van Man City, dus een transfersom is niet nodig. Dat geld dat je ontvangt voor Sane, zou ik eerder in een centrale verdediger en linksback stoppen, indien Angelino vertrekt. Skriniar, Diego Carlos, Upamecano of Koulibaly lijken me goede opties voor City. Grimaldo als linksback erbij en ze hebben groot deel van hun zwakke plekken opgeslost. Een ruildeal tussen Cancelo en Semedo is ook niet slecht. City is meer gebaat bij een defensieve rechtsback met snelheid dan een aanvallende back, omdat het middenveld ook al aanvallend is.

Ik snap echt niet wat iedereen in Sergej Milinkovic-Savic. Die haalt toch echt niet het niveau van Real.

4 juni 2020 om 08:11

Ik heb dit seizoen redelijk wat wedstrijden van Lazio gezien, hij speelde tot aan de coronastop echt fantastisch. De motor op het middenveld van Lazio.hij laat wekelijks fantastische dingen zien... Of hij in het spel van Madrid past durf ik niet te zeggen, maar om te zeggen dat hij het niveau van Madrid niet heeft ben ik niet met je eens...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren