Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man City meldt zich bij mislopen Sánchez in Madrid

Laatste update:
/
Leicester City heeft een bod van drie miljoen euro neergelegd bij Olympique Marseille. Met dat bedrag hopen the Foxes Bouna Sarr los te weken in Zuid-Frankrijk, al zal l’OM het bod waarschijnlijk van tafel vegen. (Daily Mail)
/
Schalke 04 huurde Baba Rahman vorig seizoen van Chelsea en dat is de Duitse club kennelijk bevallen. Die Königsblauen willen de verdediger opnieuw tijdelijk overnemen van the Blues. (The Sun)
/
Als Manchester City naast Alexis Sánchez grijpt, verlegt men de aandacht naar Antoine Griezmann. Manager Josep Guardiola krijgt in ieder geval budget om een nieuwe spits aan te trekken in januari. (Manchester Evening News)
/
Bij Celtic houdt men serieus rekening met een vertrek van Moussa Dembélé, nu ook Crystal Palace navraag heeft gedaan. Ook Bournemouth, Nottingham Forest en Brighton & Hove Albion zijn nadrukkelijk geïnteresseerd in de Franse spits. (Daily Mail)
/
Celtic hoopt zich daarom op korte termijn te versterken met Charly Musonda, al is Bournemouth ook geïnteresseerd. Het is niet duidelijk of Chelsea hem definitief laat gaan, maar the Hoops zijn ook bereid om de Belg op huurbasis over te nemen. (Daily Mail)
/
Swansea City maakt een recordbedrag van 28 miljoen euro vrij om Kévin Gameiro over te nemen van Atlético Madrid. Besiktas en Fenerbahçe zien de komst van de Franse spits ook wel zitten. (The Sun)
Denk jij dat Antoine Griezmann haalbaar is voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 januari 2018 om 15:09

De tabloids en kranten moeten gevuld worden! Dit is pure stemmingsmakerij en absoluut niet op waarheid berust. Ik snap ook niet waarom ze plots Griezmann zouden willen, die zo immens veel duurder is dan Alexis.

Sanchez te duur vinden en dan wel spenderen aan Griezmann? Lijkt me een onzingerucht, helemaal in deze winterperiode. Daarnaast zal Atletico ook niet welwillend staan tegenover een vertrek van Griezmann in de winter.

15 januari 2018 om 15:25

Sanchez aantrekken is nu bijna 65 miljoen. Met ong 35 miljoen voor de club en 30 miljoen tekengeld. Bovendien is een salaris van 25 miljoen voor iemand die nog max 2 jaar top is ook niet niks. En, en dat vind ik beprijzenswaardig en van klasse spreken, City wil iemand die voor de club wil spelen. Als je als Sanchez zijnde een half jaar met City aan het onderhandelen bent en echt een mega aanbieding krijgt, en voordoet alsof jouw band met Pep en de kans op het winnen van prijzen meewegen voor jouw beslissing (het gaat hier om ambitie en waarden), en nu bij een relatief kleine salarisverhoging al om bent (en dan ook bij de rivaal en stadsgenoot), dan is zo een waarden-loze speler het niet waard om hem in de selectie te hebben. Het gaat om stijl, en Sanchez heeft die niet.

15 januari 2018 om 16:00

Je moet niet kijken naar het absolute bedrag, maar naar het relatieve bedrag. Griezmann is (in absolute getallen) veel duurder dan Sanchez, maar dan koop je direct een speler voor de toekomst daar waar Sanchez voor de korte termijn is. Het is maar net waar de club voor kiest, al is dit hoogstwaarschijnlijk ook een onzingerucht (tenzij Pep Guardiola met Gabriel Jesus op links wilt spelen).

15 januari 2018 om 17:00

En dan Sane laten banken? Nee, als dit echt waar is, dan verliest City weer wat respect bij mij. Ja, ik ben voor United, maar het beleid wat Pep uit wil zetten, vind ik uitstekend. Griezmann, Aguero en Jesus voor een positie en dan, omdat er geen dure aankoop mag banken, dalijk iemand anders moeten slachtofferen. De enige mogelijkheid die ik zie, is als Aguero de omgekeerde weg bewandeld; iets wat ik eigenlijk wel mooi zou vinden.

15 januari 2018 om 18:24

@SMK
Sane was een duurdere aankoop dan Jesus.

Naar mijn mening is Griezmann niet de spits voor City. City heeft een polyvalente speler voorin nodig. Eentje die soms op de flanken kan, soms in de spits en soms als aanpeelpunt kan fungeren. Sanchez is daarom wel een goede targetspeler voor City. Alleen je moet ook naar het gedrag van die speler kijken. En in dit geval lijkt Sanchez net de verkeerde te zijn. City dient daarom nog steeds naar een fysiek sterke, meevoetballende, explosieve, speler voorin te zoeken. Veel verschillen Griezmann en Aguero niet van elkaar. Beide goed, maar net niet.

Het zou belachelijk zijn als Man City nu 100m gaat uitgeven aan een andere aanvaller. Koop dan gewoon Sanchez als je zo graag een aanvallende versterking wilt! 100m investeren in Griezmann, terwijl je al Jesus en Aguero hebt, zou belachelijk zijn! Hoop anders gewoon een goedkope back-up voor Sane en Sterling. Bernard van Shakthar Donesk zou ideaal zijn als back-up. Hij is transfervrij aanstaande zomer. Griezmann is volstrekt overbodig, terwijl je al Aguero en Jesus hebt.

15 januari 2018 om 16:23

Voor 100 miljoen heb je griezmann niet. Zijn clausule wordt van de zomer verlaagd van 178M£ naar 89M£. En de MEN staat altijd vol met BS. Gaat dus niet gebeuren.

Allemaal zever. Griezmann gaat in de zomer naar barca. Wandelgangen allemaal bullshit!

Ik snap niet wat clubs in Griezmann zien. Is al sinds na het ek uit vorm

Lekker Aubameyang ophalen voor een redelijk bedrag. Gezien de ontstane situatie zal Dortmund nu wel niet de hoofdprijs vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren