Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man City en Juventus bereiken akkoord voor 50 miljoen

Laatste update:
/
Neal Maupay speelt komend seizoen mogelijk in de Premier League. Zowel Aston Villa als Sheffield United heeft het gemunt op de spits, die nog tot medio 2021 vastligt bij Brentford. (The Sun)
/
West Ham United wil Moussa Kanouté naar Engeland halen. De Londenaren zijn bereid zes miljoen euro te betalen aan SC Amiens in ruil voor de aanvaller. (The Sun)
/
Manchester City heeft een akkoord bereikt met Juventus inzake rechtsback João Cancelo. De Engelse topclub wil echter eerst Danilo zien vertrekken voordat men vijftig miljoen euro overmaakt naar la Vecchia Signora. (The Times)
/
Danny Rose verkast op zijn beurt mogelijk naar de top van het Italiaanse voetbal. Maurizio Sarri, trainer van Juventus, ziet de komst van de linksback van Tottenham Hotspur zitten. (Daily Mirror)
/
Chelsea laat verdediger Reece James niet voor een laag bedrag vertrekken. The Blues hebben een bod van 22 miljoen euro van Crystal Palace naar de prullenbak verwezen. (Daily Mirror)
/
André Silva heeft het trainingskamp van AC Milan in de Verenigde Staten verlaten. De Portugese aanvaller staat voor een overgang naar AS Monaco, dat circa dertig miljoen euro overheeft voor de transfer. (Sky Sports)
Vind jij dat Juventus deze zomer afscheid moet nemen van João Cancelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow wow wow... wat? Waarom zal juve dat doen terwijl ze hem pas een seizoen hebben? Je moet dan ook nog een nieuwe rechtsback zoeken terwijl goede rechtsbacks al zeldzaam zijn om te kopen.

21 juli 2019 om 15:14

En City heeft Walker die het goed heeft gedaan en nu weer goed speelt in de voorbereiding

21 juli 2019 om 15:35

Ik vind maar weinig backs wereldtop, aanvallend zijn er niet veel beter dan Cancelo en zoveel beter is een Walker niet.

21 juli 2019 om 15:34

Idd voor 50 miljoen vind je geen betere back van die leeftijd.

Rose naar Juve zou best kunnen gezien ze vooral de bal hebben en ze elke wedstrijd zullen domineren. Hij komt vooral verdedigend tekort, althans afgelopen seizoen.

21 juli 2019 om 15:24

Weet alleen niet of Rose voor de basis wordt gehaald, Sandro komt gewoon in de plannen van Sarri voor. Misschien wordt Pellegrini uitgeleend, maar eerst maar kijken hoe serieus dit is.

21 juli 2019 om 15:37

Geloof het ook niet direct natuurlijk maar zie hem als backup mocht dit waar zijn.

21 juli 2019 om 15:41

Dan zal De Sciglio wellicht de rechterkant benutten. Ik hoop wel voorlopig, want hij is nog niet meteen de speler om die kant optimaal te spelen. Cuadrado zie ik het niet doen. De vraag is wie er wel geschikt zal zijn.

Vreemd dat ze Cancelo laten gaan. Hij heeft inderdaad zijn goede en slechte(re) momenten. Al is de vraag wie de rechterkant kan vervangen als hij vertrekt...

21 juli 2019 om 16:19

Zijn niet goed bij n hoofd als ze Cancelo laten ,kan rechts -linksback spelen maar ook rechts en linkshalf . Sta je achter gooi je m naar voren

21 juli 2019 om 16:31

Klopt. Ik probeer ervan uit te gaan dat dit bij een gerucht blijft en/of Danilo niet vertrekt bij Man City, zodoende dat ze geen officieel bod gaan uitbrengen. Ik vind het tevens raar dat Sarri Cancelo meeneemt op trainingskamp om dan erna hem te laten gaan, al kan dat altijd uiteindelijk het geval zijn. Hij startte vandaag ook gewoon in de basis en zie hem gewoon niet vervangen worden door iemand anders.

Kanouté? Die is al gestopt. Moussa Konaté is spits bij Amiens

Ik snap Juventus niet als ze cancelo verkopen is nog jong en er zijn niet veel betere opties misschien atal halen is nog jong en ontzettend goed al als back.

21 juli 2019 om 16:22

Youcef Atal is inderdaad een back dat bijna niemand kent in Europa, maar wel onwijs goed is. Atal heeft bijvoorbeeld betere statistieken als Wan-Bissaka en is voetballend en verdedigend erg goed. Atal zou een uitstekende optie zijn voor Juventus indien Cancelo vertrekt. Eigenlijk zou Man City deze Atal moeten kopen i.p.v. Cancelo. Atal is namelijk ook nog eens goedkoper. Bij Spurs zou deze Atal ook nog eens goed terecht kunnen komen als vervanger van Trippier.

21 juli 2019 om 19:02

Hoe kan je er van uitgaan dat die Atal goed genoeg is?
In de 4de klasse zondag heb je ook spelers die het geweldig doen maar zodra ze een klasse hoger voetballen is het ook maar middelmaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren