Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lukaku mag dromen van toptransfer naar Spanje

Laatste update:
/
AS Roma gaat opnieuw proberen Xherdan Shaqiri op te halen bij Bayern München. De Zwitser mag volgens sportief directeur Matthias Sammer niet weg uit de Allianz Arena, maar de ambitieuze Italianen nemen die uitlatingen niet al te serieus. De club van Kevin Strootman en Urby Emanuelson zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben gesloten met de speler, die rond de twintig miljoen euro moet kosten. (Il Tempo)
/
Eerder dan gedacht keert Michael Essien mogelijk terug in de Premier League. Zijn contract bij AC Milan loopt nog een jaar door, maar het is geen geheim dat de Italiaanse topclub de middenvelder liever kwijt dan rijk is. Queens Park Rangers overweegt nu een bod uit te brengen op de 31-jarige Ghanees, die in het verleden ook al jaren in Londen woonachtig was. Hij maakte destijds furore bij Chelsea. (Daily Express)
/
Álvaro Morata is vertrokken naar Juventus en daarom wil Real Madrid een nieuwe spits halen. De Koninklijke twijfelt tussen twee namen: Radamel Falcao, die al langer met Real in verband wordt gebracht, en Romelu Lukaku. Laatstgenoemde werd nog niet eerder aan de Champions League-winnaar gelinkt. Lukaku wil vertrekken bij Chelsea, maar deze zondag wordt beweerd dat José Mourinho hem een nieuwe kans wil geven. (Marca)
/
Carlos Queiroz wil de bondscoach van Iran blijven. Hij kwam op het WK in Brazilië niet verder dan de groepsfase, maar de bond is tevreden en de Portugees zou op het punt staan zijn contract tot en met het WK van 2018 in Rusland te verlengen. De 61-jarige ex-assistent-trainer van Manchester United verdient bij Iran overigens anderhalf miljoen euro per jaar. Queiroz moet Iran op de Azië Cup van 2015 naar de eindzege leiden. (Tehran Times)
/
Joleon Lescott vreest de verkeerde keuze te hebben gemaakt. De geroutineerde stopper verkaste vier weken geleden naar West Bromwich Albion, dat hem had beloofd dat de selectie nog fors zou worden versterkt. Tot op heden komt daar echter weinig van terecht en Lescott zou intern al zijn onvrede hebben uitgesproken over het gebrek aan daadkracht. The Baggies hebben nog tot september om hun woord na te komen. (Daily Mail)
Wie is beter geschikt voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real en Barca blijven maar spelers halen ongelovelijk dit. Dit terwijl ze leningen hebben openstaan bij banken die wij overeind moeten helpen.

Medelijden met de echte supporters van beide clubs die door het moderne voetbal uit het stadion worden geweerd.

20 juli 2014 om 12:09

Ja en die echte supporters zijn volgens jou zeker degene die vuurwerk op het veld gooien ten aanzien van de sfeer he

20 juli 2014 om 12:10

Hele scherpe opmerking maar ontopic

Wandelgangen berichten moet je met een paar zakken zout nemen

20 juli 2014 om 12:10

Consy wat is dit nou voor rare provocerende reactie zeg. Misselijkmakend! Het gaat hier helemaal niet om Ajax, maar die haat zit heeeeeeel diep zo te zien.

20 juli 2014 om 12:20

Op je hartje getrapt jochie? Ik ben nog vaker bij een wedstrijd van real/barca geweest dan jij en ben niet eens fan van deze clubs xd

Wat heeft ajax er mee te maken ik reageer gewoon on-topic

20 juli 2014 om 12:40

''ik ben nog vaker bij een wedstrijd van real/barca geweest dan jij en ben niet eens fan van deze clubs ''

daar zou ik maar niet zo zeker van zijn en wat doet dat er nou weer toe.

''medelijden met de echte supporters van beide clubs die door het moderne voetbal uit het stadion worden geweerd. ''

Zou je nog 1 keer deze zin eens goed willen onderbouwen, supporters die uit een stadion worden geweerd zijn meestal de supporters waar ik dus op doelde: die vuurwerk op het veld gooien en de sfeer verzieken in de plaats van verbeteren. Misschien kan ik dan mijn 'provocerende' reactie terugnemen.

20 juli 2014 om 12:59

Omdat je niet zo'n slimme jongen bent leg ik het je wel even uit:

Vroeger was het zo dat je geen 100 euro voor een wedstrijd moest betalen. Maar nu er allemaal dagjesvolk/toeristen etc graag naar beide clubs wil worden er honderden euro's gevraagd voor wedstrijden. Ook is het bij Madrid bijvoorbeeld zo dat de fanatieke aanhang volledig uit het stadion is gehaald en er een groep door Madrid uitgekozen supporters achter het doel is geplaatst in opdracht om sfeer te gaan maken. Een zielig zootje mensen die door Madrid worden ingehuurd om "sfeer" te gaan maken hoe zielig wil je het hebben.

Tegenwoordig heb je ook het facebooksupporter verschijnsel:

Mensen die voor Barca en Real zijn (ze switchen soms van clubs) die bij elke goal van Messi of Ronaldo Goall #halamadrid of #viscabarca posten op hun facebookaccount.

Ook door het moderne voetbal is de binding met de club en supporters helemaal verdwenen. Supporters worden nu voornamelijk als inkomstenbron gezien

20 juli 2014 om 14:00

Koreltje zout, bedoel je?!

20 juli 2014 om 14:01

Ik ben nog wel een echte siehard hoor! Ik Ou never ever ever switchen! Ik kan die mensen ook niet UITstaan

20 juli 2014 om 15:12

Hahaha waag het niet om iemand hier dom te noemen als je zelf dom lijkt te zijn. Waar komt al het geld van het voetbal vandaan? Juist ja de gewone supporter.

20 juli 2014 om 12:09

Inderdaad.. vroeger had je echte supporters in de stadions die er altijd waren. Tegenwoordig zit het meestal halfleeg en zitten de 'supporters' achter hun pc op Facebook hala Madrid te posten. Jammer van deze ontwikkeling want laten we eerlijk zijn als je het geld weg laat zijn Real en Barça toch ge-wel-dige clubs! Wat een historie!

20 juli 2014 om 12:10

En Ajax heeft geld zat, maar zijn te gierig, als ze nou is wat halen van niveau, dan overleven ze misschien is de groepsfase

Nou weet je wat het is (dat over die schulden van Barca en Real is alleen maar wat wij in de media horen/lezen). Maar het echte verhaal krijgen wij toch nooit te horen... Dus met andere woorden het zijn gewoon de dagelijkse Johan Derksen napratertjes waar we mee te maken hebben.

20 juli 2014 om 12:11

Wat heeft Ajax hier nou weer mee te maken dan? Onvoorstelbaar dit!!!

20 juli 2014 om 12:24

Hahah ik heb niks met johan derksen te maken. Ik weet waar ik over praat doe tenslotte economische opleiding en geloof mij die schulden zijn er al is het logisch dat zij die maken omdat zij het toch wel kunnen aflossen over enkele jaren. Maar het grootste probleem is dat de banken die het geld uitlenen op omvallen staan en oa nederland deze banken overeind moeten houden.

Ook worden belastingschulden kwijtgescholden bij spaanse clubs wat wij als belastingbetaler indirect voor opdraaien.

Maar dit beschouw ik als oneerlijke concurrentie maar dat zij zo.

20 juli 2014 om 12:27

No offense maar kom je uit Catalonië? Anders snap ik je naam niet.. Zou namelijk een beetje hetzelfde zijn als ik mezelf nu Duitsertje noemde omdat zij wereldkampioen zijn ...

20 juli 2014 om 12:27

Als Catalaan zou je moet weten weten wat er in Spanje en Catalonie gebeurd.

20 juli 2014 om 13:15

Sjonge Sjonge toch.. komt dit geld uit uw zak ofzo? Je doet hier alsof je het een last voor u terwijl u het geen bal scheelt hoeveel ze uitgeven. Geniet gewoon van het voetbal. Als je medelijden met iemand moet hebben dan zijn het de Palestijnse kinderen die vermoord worden dagelijks.

20 juli 2014 om 13:41

Wat heeft het conflict Palestina en Israel hiermee te maken? Dit geld komt inderdaad uit mijn zak.

20 juli 2014 om 13:16

Als je niet weet hoe de vork in de steel zit, moet je je mond houden. Leningen hebben betekent niet dat de begroting niet op orde is. Wanneer een bedrijf zijn aflossingen doet, is er geen probleem. Real en Barcelona zijn momenteel kerngezond met hun enorme omzet van rond de half miljard. Die clubs maken de afgelopen seizoenen zelfs winst terwijl ze aflossen.

Hoe dan ook, het is offtopic geroeptoeter dat kant noch wal raakt. Dan kan je nog driehonderd keer zeggen dat je een economische opleiding doet. Of je let niet op in de klas of je bent ongeschikt.

on topic: Lukaku heeft de motoriek en balbehandeling van een nijlpaard, dat hebben we op het WK weer kunnen zien. Die gaat het nooit halen bij een topclub, laat staan bij Real Madrid. Leuke speler voor een middenmoter of subtopper in de Premier League, waar hij voordeel kan halen uit zijn enorm postuur.

20 juli 2014 om 13:39

Oke Doncoxx bereidt je voor op wat Disjes.

Aflossingen hebben nul betrekking op de winst weet je dat? Alleen op de liquiditeit van Barcelona dus dat is disje 1. ( alleen de indirecte rente die hieraan gekoppeld is al zal je die logica niet snappen)

Waar heb ik ooit gezegd dat de begroting niet in orde is? Weet je uberhaupt wel wat een begroting is?

Het probleem ligt bij de Spaanse overheid omdat die de clubs hun gangetje laten gaan terwijl wij hun belastingschulden moeten ophoesten (indirect).

Omzet lijkt mooi en de winst ook maar uiteindelijk gaat het om de liquide middelen die Barcelona beschikt. Als dit allemaal gefinancierd is uit vreemd vermogen dan is Barcelona niet zo gezond als jij zegt.

Over ongeschiktheid mbt mijn opleiding: heb mijn opleiding Accountancy al afgerond zit nu in 3 jarige procedure om mijn RA-titel te halen. Dat ik niet in de klas op let is allemaal leuk wat je zegt.

20 juli 2014 om 14:53

Als je werkelijk accountant bent, zou je er beter aan doen in het vervolg eerst de jaarrekeningen van die clubs door gaan nemen, voordat je gaat roeptoeteren als een volleerd (ongeschoolde) Pvv-er. Dan kom je minder dom over. Die clubs zijn al jaren keihard bezig om o.a. solvabiliteit te verbeteren.

De volgende quote helpt ook niet echt bij je betoog om mij te doen geloven dat je accountant bent, laat staan dat je hard op weg bent om RA te worden.

"het probleem ligt bij de Spaanse overheid omdat die de clubs hun gangetje laten gaan terwijl wij hun belastingschulden moeten ophoesten (indirect)."

Je legt hier verbanden die er niet zijn. De Spaanse overheid is niet verantwoordelijk dat de jaarrekeningen van bedrijf x of y niet kloppen. Dat zijn die bedrijven en hun accountants. Daarnaast heeft de Spaanse belastingdienst afspraken gemaakt dat de belastingschulden van de Spaanse clubs voor 2020 afbetaald dienen te zijn. Sowieso zijn de leningen die de EU Spanje verstrekt heeft niet kwijtgescholden, dus voorlopig betalen 'wij' niets. Sterker nog, voorlopig verdienen 'wij' aan Spanje.

En dit zeggen is ook vrij ironisch "...bereidt je voor op wat disjes." al maken we allemaal fouten, ik ook.

20 juli 2014 om 15:17

Hahaha wat een onzin:

Solvabiliteit verbeteren door steeds meer uit te gaan geven aan spelers de spaanse clubs kopen nu nog meer dan hiervoor dat is lekker solvabiliteit te verbeteren.




De overheid heeft niks met het beleid van de clubs te maken dat klopt heb dat ook nergens gezegd. Bedoelde vooral dat zij belastingenschulden kwijtschelden.

Je bent gewoon gedist door dat stuk over aflossingen dus je kunt zeggen wat je wil. Ik zal zo effe de moeite nemen om het jaarverslag van barcelona door te nemen al weet ik wat hier uit gaat komen.

20 juli 2014 om 17:24

Er klopt weinig van jouw redeneringsvermogen. Jij ziet continu verbanden die er niet zijn, nu weer. Wie heeft gezegd dat die clubs hun solvabiliteit verbeteren door meer spelers aan te trekken? Daarnaast noem je Barcelona ook, maar het gaat hier eigenlijk om Real, toch? Omdat je zegt Barca's jaarrekening door te gaan nemen, maar Real wil Lukaku of Falcao gaan kopen. Daarnaast scheldt de overheid helemaal geen belastingschulden kwijt.

Hoezo denk jij iemand te kunnen dissen? Terwijl je overduidelijk redeneringsvermogen mist. Ik voel mij in ieder geval niet door jou gedist. Sowieso vind ik dat een puberaal woord.

Ik vind het fijn dat je uiteindelijk je gaat verdiepen in de materie waarover je even geleden een oordeel gaf. Ik hoop dat je inziet dat je fout zat door eerst een oordeel te geven zonder dat je enige kennis van zaken had. Of dat nu je mening gaat veranderen of niet, dat staat er los van.

20 juli 2014 om 17:37

Jammer genoeg was het allemaal in het spaans maar na wat vertaal werk kwam ik er achter dat ik weer eens gelijk had.

Jij zegt dat real barca hun solvabilteit verbetert de laatste aantal jaren waarop ik sarcastisch antwoordde door nieuwe spelers te halen zeker. Dat jij geen sarcasme kan onderkennen was niet in te schatten.

Door neymar suarez etc te halen is niet echt je solvabiliteit verbeteren.

20 juli 2014 om 18:44

Don het lijkt me vrij duidelijk dat je gedist bent

21 juli 2014 om 13:04

@afcamokumwest Je hebt helemaal geen gelijk, je loopt de hele tijd ongenuanceerd te zwammen. Sowieso had je al een vooroordeel voordat je uberhaupt van de feiten op de hoogte was, en dát was waarop ik ageerde! Vooroordelen zijn verwerpelijk en kloppen nooit. Daarnaast kan ik aan de verbanden die jij trekt zien dat je denkvermogen de lading niet dekt.

Ik lees het blog van een financieel expert, een CEO van een groot bedrijf en daar hecht ik meer waarde aan dat ononderbouwde geroeptoeter van jou. Daarnaast moet je de jaarrekeningen van de afgelopen jaren vergelijken, want dan pas kan je de vooruitgang zien. Moet ik je ook weer uitleggen.

20 juli 2014 om 14:13

Afcamokunstmest uhh ... wij helpen hun niet zij kunnen hun schulden makkelijk afbetalen maar dat doen ze liever in termijnen want als je beseft dat toen ronaldo en kaka aangetrokken werden binnen 10 minuten aan shirt verkoop al het bedrag terug hadden verdiend

21 juli 2014 om 02:07

Misschien moet je dan ook maar geen boodschappen meer kopen of ergens heen gaan als je een hypotheek hebt

Als je als Real Madrid zijnde Lukaku gaat kopen terwijl je Benzema heb lopen, koop je alleen maar een speler om geld uit te geven. Benzema is natuurlijk vele malen beter dan dat Lukaku is. Ook al is Lukaku een aantal jaren jonger. In mijn ogen heeft Real helemaal geen nieuwe spits nodig aangezien Benzema er 'gewoon' 20+ in heeft geschopt dit seizoen met Ronaldo en Bale in hetzelfde team.

20 juli 2014 om 12:22

maar wat dan als benzema gebleseerd raakt?

20 juli 2014 om 12:49

Maar wat dan als Benzema geblesseerd raakt? Oke. Maar wat dan als Benzema voor een hele lange tijd niet geblesseerd raakt waardoor Lukaku niet aan spelen toekomt? Daar zit ook een consequentie achter. Lukaki is een goede speler maar nog net niet de juiste man die even bij de top kan spelen.

20 juli 2014 om 13:04

Hij wil niet voor niets weg bij Chelsea natuurlijk. Hij wil elke dag in de basis beginnen. Bij een club als Real Madrid gaat dat niet gebeuren met Benzema voor zich. Lukaku moet gewoon bij een subtopper in Emgeland gaan spelen.

Ik denk dat t beter is om lukaku te halen dan falcao. Geen idee waarom, falcao is natuurlijk beter, maar die heeft volgens mij ook al een bepaalde leeftijd bereikt. Hierdoor denk ik dat je beter lukaku kunt halen, is nog jong en heeft t in zich groter te worden dam falcao. En daarnaast heb je nog benzema, als benzema zou vertrekken dan zou ik falcao halen

Lukaku zen deal met Everton was in kannen en kruiken en plots hield Mourinho alles tegen en zou Lukaku nu moeten blijven.lukaku gaat zo ie zo niet naar Real,hij zou zelf liever naar Everton gaan omdat hij simpelweg daar elke week kan spelen en dat is wat hij wil...maarja Mourinho houdt nu weer alles tegen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren