Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool zet basiskracht Real niet uit het hoofd

Laatste update:
/
Arsenal-manager Arsène Wenger wil meer ervaring in zijn defensie en dus is hij terechtgekomen bij opvallende namen. The Gunners worden in verband gebracht met twee ervaren en clubloze spelers: Joseph Yobo en Diego Lugano. De laatste werkgever van de 34-jarige Yobo was Norwich City, terwijl de 33-jarige Lugano tot voor kort actief was voor West Bromwich Albion. (The Guardian)
/
Juventus is druk bezig met nieuwe contracten voor belangrijke basisspelers. Martín Cáceres staat op het punt om bij te tekenen, er wordt gesproken met Paul Pogba en ook Giorgio Chiellini kan verlengen. 'We zijn dicht bij een akkoord met Juventus", zegt Davide Lippi, de zaakwaarnemer van de dertigjarige verdediger. Chiellini speelt al sinds 2005 in Turijn en wil er zijn loopbaan afsluiten. (Tuttosport)
/
Liverpool ging onlangs in zee met Mario Balotelli, maar dat wil niet zeggen dat Karim Benzema helemaal van de radar is verdwenen. Scouts van the Reds houden de Fransman nog altijd goed in de gaten en Benzema blijft een interessante optie voor Liverpool; vermoedelijk niet in januari, mogelijk wel komende zomer. Benzema heeft overigens net zijn contract verlengd bij Real Madrid. (AS)
/
Sebastián Coates weigert te speculeren over een langer verblijf bij Sunderland. De 23-jarige mandekker wordt door the Black Cats gehuurd van Liverpool. “Of ik ook na dit seizoen blijf? Dat weet ik niet. Ik richt me op het spelen van wedstrijden in de Premier League, ik wil beter worden en laten zien waarom ik hier ben. Ik ben heel erg blij met deze kans”, klinkt het. (Sky Sports)
/
Ole Gunnar Solskjaer heeft zijn bureau leeg moeten maken bij Cardiff City. De degradant heeft inmiddels al contact gezocht met een mogelijke opvolger: Tony Pulis moet de ploeg uit Wales weer naar het hoogste niveau brengen. De 56-jarige Pulis deed het vorig seizoen fantastisch bij Crystal Palace, maar pakte door een verschil van mening met de clubleiding toch zijn spullen. (The Times)
Heeft Liverpool iets aan Karim Benzema?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou geweldig zijn, mocht Arsenal Yobo of Lugano halen. Vanuit mijn perspectief als Chelsea-fan dan. Dit lijken mij dus echt geen spelers die Arsenal verder gaan helpen.

Een spitsen duo van Benzema en Balloteli zou echt geweldig zijn.

Of is opstelling te aanvallend

Mignolet
Johnsen
Sakho
Skrtl/Agger
?????
Gerard
Sterling
Coutinho
Sturridge
Balloteli
Benzema
19 september 2014 om 18:16

Natuurlijk is dit te aanvallend...-_-

3 spitsen, 2 aanvallende middenvelders en Gerrards als enige centrale middenvelder die dus alle verdedigende werk moet doen.

Gewoon geen Benzeman halen. punt. (tenzij Balo/dani weg gaat)

19 september 2014 om 18:31

Is voor gerrard geen probleem hoor

19 september 2014 om 18:27

Mooie reactie van iemand die totaal geen verstand heeft van Liverpool. Als je nog geen eens een Linksback kan invullen, Johnson op rechtsback zet, Henderson ernaast, Agger nog steeds als optie beschouwd, Skrtel en Sakho naast elkaar plaatst en Sturridge op linkshalf, dan zit je er goed naast.

Benzema is voor alle geld te duur met zijn huidige contract en ik ben blij dat we geen godsvermogen aan hem hebben besteed. Een spits die in dienst staat van spelers als Bale en Ronaldo, die we bij Liverpool niet hebben.

teveel Fifa'14 als je het mij vraagt

19 september 2014 om 20:18

Echte he...deze mensen moeten gewoon verboden worden op VZ. Je ziet deze reacties echt overal.. de ene gooit een systeem met 3 echte nummer 9's, de ander speelt met 4 vleugelspelers etc.

20 september 2014 om 02:23

Liverpool heeft genoeg aanvallers met Sturridge, Balotelli, Lambert en Borini.
Sterling en Markovic zou je ook nog als aanvaller kunnen beschouwen.

Als iedereen fit is acht ik dit de beste opstelling voor Liverpool. Ja Lucas Leiva speelt, want hij ontlast Gerrard. Dat is nodig want Gerrard is geen controleur. Romantische gedachte maar je zal zien dat het (te vaak) fout gaat.

aankoop
Flanagan
Skrtel
Lovren
Moreno
Gerrard
Lucas
Sturridge
Lallana
Sterling
Balotelli
22 september 2014 om 11:58

Dan zet jij Sturrdige op de vleugel, terwijl die al langer en beter speelt in de spits dan Balotelli? Het is een andere formatie of Balotelli eruit en Henderson moet imo ook altijd spelen, want die brengt net dat stukje aanvallende opbouw en verdedigende rust. Hij speelt ook altijd

22 september 2014 om 19:26

Tsja ik denk dat Liverpool het beste speelt in 4-2-3-1. Sturridge kan prima vanaf rechts spelen toch? Alle 3 aanvallers gewoon in een vrije rol dacht ik zo.

Henderson vind ik ook een geweldige speler, maar ik zou voor de meer controlerende Lucas kiezen. Gerrard kan niet alles spelen dus ik zou hem steeds rouleren met Henderson.

Ach Wenger toch...heb je poep in je ogen ofzo.
Liever een gebleseerde Giroud als centrale verdediger dan Yobo/lugano. Doe even normaal, ik hoop echt dat dit BS is.

19 september 2014 om 19:17

Lugano is een goede verdediger.
En hij staat garant voor 10 doelpunten per jaar enorm kopsterk.

hij is in ieder geval beter dan bepaalde prutsers die er nu staan.

19 september 2014 om 20:15

Heb je zitten slapen laatse paar jaar? Heeft na Fenerbahce overal geflopt. Veels te traag, en heeft een grotere draaicirkel dan Sanogo.

19 september 2014 om 19:23

Weet jij tot hoelang het contract van jullie spits Alcacer nog duurt bij Valencia?

Ik hoop namelijk dat hij voor altijd daar speelt, tenzij Barcelona interesse in hem heeft.
Wat verwacht je van jouw club dit seizoen?

Ik denk echt dat ze CL halen, samen met Barcelona, Atletico en Real Madrid.
Ik weet ook wel dat het een zeer lastig karwei is, maar de start belooft heel erg veel goeds.

19 september 2014 om 20:21

Buyout 25 miljoen, contract 2016. Maar hioj heeft al overlegd met VCF over een nieuw contract met een dikke vette buyout clausule en salarisverhoging.

Valencia gaat natuurlijk de competitie winnen en Copa del Rey ook.
Ja, ik heb nogal mijn petje hoog zitten maar ik geloof dat we het dit jaar heel lastig gaan maken. Het team ziet er gewoon goed uit en met Nuno hebben we gewoon een goede coach.

19 september 2014 om 21:55

Haha, de Copa mogen jullie hebben, de competitie is toch echt voor Barcelona.

Maar even serieus, ik hoop echt dat jullie het heel goed gaat doen. Dat is jullie gegund na 2 magere jaren.

Benzema zal denk ik echt niet zo snel weggaan bij Real, nu helemaal niet omdat hij zijn contract heeft verlengd. Het zou overigens wel een fantastisch duo zijn Balotelli en Benzema bij Liverpool, maar ik verwacht toch echt dat Benzema nog wel minimaal 2 jaar in Madrid blijft.

Yobo en lugiano wenger wordt steeds wanhopiger wou in de transferperiode niemand halen!!! Over man wenger moet eruit tijd voor nieuw fris wind binnen de club!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren