Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool wil 39 miljoen euro betalen voor 17-jarige

Laatste update:
/
Franck Ribéry spreekt zichzelf flink tegen. “Er zal geen club zijn na Bayern München. Ik wil niet naar een andere club na Bayern München”, zegt de Fransman eerst. “Misschien ga ik nog voor een compleet ander avontuur. De Verenigde Staten, Dubai, zoiets. Voor een seizoen.” Prima Franck, maar wat is het nou? De vleugelaanvaller heeft bij Bayern München nog een contract tot medio 2017. (TZ)
/
De spelers van AS Roma proberen trainer Rudi Garcia er niet uit te werken. Dat zegt Francesco Totti, de absolute leider van de Italiaanse ploeg. “Er is geen complot tegen Garcia. We zijn een hecht team, we doen het samen en we willen samen omhoog. Er is veel pessimisme rond Roma en ik vind dat we dat niet verdienen”, zegt de levende legende van de hoofdstedelingen. (Corriere dello Sport)
/
Hij is nog maar zeventien jaar oud, maar al niet meer weg te denken bij FC Porto: Rúben Neves. Liverpool schijnt liefst 39 miljoen euro over te hebben voor ‘de nieuwe Sergio Busquets’. De concurrentie is enorm: Juventus, Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben ook interesse in de middenvelder. Néves, jeugdinternational van Portugal, lijkt binnenkort zijn debuut te gaan maken bij de nationale ploeg. (Daily Express)
/
Manager Garry Monk wil Bafétimbi Gomis niet kwijtraken, maar de kans dat dit gaat gebeuren is toch aanwezig. West Ham United heeft interesse in de spits en de international van Frankrijk heeft wel oren naar een overgang naar Upton Park. Swansea City wil Gomis niet verliezen, omdat Wilfried Bony eerder in januari al vertrok naar Manchester City. De tijd is nu bovendien te kort om nog een andere spits te halen. (Daily Mail)
/
Newcastle United heeft als doel om in het linkerrijtje te eindigen, maar om dat te bewerkstelligen zal er niemand moeten vertrekken. Als een sterspeler als Moussa Sisokko vertrekt, gaat Newcastle het lastig krijgen om in de goede helft van de ranglijst te eindigen. Clubs als Arsenal en Paris Saint-Germain hebben interesse in Sissoko; zij zullen met een ‘exceptioneel bod’ moeten komen als zij de middenvelder echt nog willen hebben. (Daily Mail)
Liverpool zou veel plezier beleven aan Rúben Neves

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal wel college van Odegaard worden...

30 januari 2015 om 18:24

Collega...

30 januari 2015 om 19:36

klein verschil hij doet het bij een top ploeg FC porto Odegaard was goed bezig in Noorwegen...

Echt belachelijk 39 miljoen voor 17jarige gelukkig zijn het geruchten.

Dit is gewoon absurd

30 januari 2015 om 18:26

Ik wil niet veel zeggen maar Luke Shaw is ook voor zo'n vergelijkbaar bedrag gehaald

30 januari 2015 om 18:32

Luke Shaw was vorig jaar international geworden en had al ervaring in de PL. Daarbij wordt er voor Engelse spelers nu eenmaal meer betaald.

30 januari 2015 om 18:50

En ook dat was belachelijk...

Ja deze man schreef ik al aan als heel groot talent in een ander artikel. 39 miljoen is zeker héél veel voor een 17 jarige. Waarschijnlijk word het toch kopen en weer verhuren aan Fc Porto.

Dit gerucht gelooft toch geen mens...

30 januari 2015 om 18:29

waarom niet? de voetbalwereld is qua economie de pan uit gerezen en ik vind Ruben Neves dit jaar geweldig.

31 januari 2015 om 08:57

Daily express, klaar ;-)

De gekte wordt steeds groter. Zo veel geld voor iemand waarvan je maar voor 20% weet dat het een hele grote wordt. Hoe jonger de speler, hoe groter de kans op mislukken. Ik moet zelfs nog zien of die Odegaard er komt. Er komt zo veel meer bij kijken dan alleen talent

Nee maar, de onsympathiekste club heeft interesse, wat een verrassing!

30 januari 2015 om 19:09

Waarom onsympathiekste club? Onderbouw je "mening" eens.

Ligt het nou aan mij of ziet hij er veel ouder uit dan 17 jaar?!?!

Ik geloof hier helemaal niks van. Hij wordt over 2 maanden 18, maar 39 miljoen voor zo een jonge speler die net 5 maanden speelt een 19 wedstrijden voor Porto heeft gespeeld zie ik gewoon niet gebeuren. Het is duidelijk een toptalent maar dan alsnog! Ik weet niet voor hoeveel Ronaldo destijds ging naar United?

30 januari 2015 om 19:19

17.5 miljoen koste ronaldo

Als Liverpool zoveel geld beschikbaar heeft, dan moeten ze dat eens fatsoenlijk gaan besteden.

Denk dat neves later een meer aanvallende rol zal krijgen. Is aamvallend ook zeer sterk en strooit met mooie pasen. Of je dat dat ook typt

Geloof ik best. Liverpool betaald altijd veelste veel.

31 januari 2015 om 09:00

Aub, altijd? Really? Lekker elkaar blijven napraten?

Ten eerste is het de daily express en ten tweede heb heb je gewoonweg ongelijk.

31 januari 2015 om 09:24

Hij heeft ongelijk ja mar de laatse zomer i ieder geval wel.

1 februari 2015 om 17:00

wil je beweren dat het niet zo is dan!?!? probeer er met een objectieve mening er naar te kijken...

2 februari 2015 om 13:05

@ajaxfan073

Laatste zomer? Heel Liverpool zat in een dip en je brand spelers na een half seizoen al af.

Markovic, Lallana, Moreno en Can maken nu sprongen, dus ik denk dat je er naast zit

@c_h_a

Over hoeveel jaar mogen we kijken? En om jou bewering tegen te spreken hoef ik eigenlijk maar 1 hit op te noemen die zijn geld dubbel en dwars waard was. Zal ik er maar gewoon een paar opnoemen?

- Suarez, bijna 4 voudige terug gevangen voor hem
- Torres, bijna 4 voudige terug gevangen voor hem
- Henderson, stille kracht geworden voor Liverpool
- Coutinho, bargain deal waar we van genieten
- Sturridge, bargain deal waar we van genieten

"altijd" lijkt me dan dus zomaar heel simpel tegengesproken

De bedragen die in voetballand rond gaan zijn echt belachelijk. Het is zo groot gemaakt, niet zozeer dat er vraag is naar zulke bedragen. Het zou me niet verbazen als enig moment door de EU hier tegenin komt. Daar zou ik geen probleem mee hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren