Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool wil De Boer verlossen van bankzitter

Laatste update:
/
Josep Guardiola was maandag aanwezig bij de wedstrijd tussen Benfica en Sporting Braga, maar dit had niets te maken met Álex Grimaldo. De oud-speler van Barcelona staat naar verluidt niet op het lijstje van Manchester City. (PA Sport)
/
Espanyol en Valencia kennen beiden een teleurstellende start van het seizoen en kunnen wel wat aanvallende creativiteit gebruiken. Beide clubs zijn nu uitgekomen bij Lucas Castro, die in Italië voor Chievo uitkomt. (Mundo Deportivo)
/
Liverpool wil kijken of het de achterhoede na de jaarwisseling kan versterken. Eerste optie is Andrea Ranocchia, die bij Internazionale weinig toekomst heeft onder Frank de Boer. Een huurdeal zou mogelijk zijn. (Talksport)
/
AC Milan gaat zijn best doen de verdediging in januari van vers bloed te voorzien. De Milanezen hebben het voorzien op Braziliaans international Rodrigo Caio van São Paulo. (Mediaset)
/
Lazio is daar niet blij mee, want de Romeinen mikken ook op Rodrigo Cao. In de zomer dacht men hem al binnen te hebben, maar toen ging een deal toch niet door. (Mediaset)
/
Mocht Gian Piero Gasperini het veld moeten ruimen in Bergamo, dan weet Atalanta wie het in zijn plaats wil benaderen. De club zal in dat geval gaan praten met Cesare Prandelli en Stefano Pioli. (Rai Due)
Schiet Liverpool iets op met de komst van Andrea Ranocchia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk zomaar niet dat een wisselspeler van Inter, Liverpool veel verder gaat helpen...

Ranocchia: ook calciomercato.it meldt dat gerucht.
Rodrigo Caio: AC Milan had het afgelopen zomer ook al op hem voorzien..lazio mikte op hem, maar nu niet meer. Lazio haalde toen Bastos en Wallace
en bron van Atalanta is Gazzamercato

Wat een nieuws Guardiola zit niet de tribune voor Grimaldo... Nog maar 21 spelers te gaan V.Z

Manchester City zou na de blessure van Kompany een nieuwe poging wagen voor Leonardo Bonucci, claimt The Sun.

Grimaldo zou in beeld zijn bij Manchester United, meldt The Daily Mail.

Stefano Pioli zou Paulo Sousa na dit seizoen vervangen bij Fiorentina, meldt La Repubblica.

Ooit een groot talent, nu een slappe zak dat zich ooit captain mocht noemen

Ik breng hem zelfs met de fiets naar Liverpool

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren