Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool probeert plan Arsenal nog te verstoren

Laatste update:
/
Vitesse maakte donderdag bekend dat Nathan ook komend seizoen gehuurd zal worden van Chelsea en Lewis Baker keert waarschijnlijk ook terug naar Arnhem. Voor Danilo Pantic, Isaiah Brown en Dominic Solanke geldt dat niet. (De Gelderlander)
/
Barcelona heeft een verhoogd bod van maximaal twaalf miljoen euro uitgebracht op Mauricio Lemos, maar dat is niet voldoende. De verdediger heeft een afkoopsom van dertig miljoen euro in zijn contract staan en Las Palmas laat Lemos alleen gaan als dit bedrag op tafel komt. (AS)
/
Liverpool kan de plannen van Arsenal nog verstoren. The Reds zijn van plan om nog een laatste poging te ondernemen om Jamie Vardy over te nemen van Leicester City. (Daily Star)
/
Christian Simoes is de zaakwaarnemer van Gabriel Jesus, toptalent van Palmeiras, en denkt zijn cliënt naar een grote club te kunnen brengen. De belangenbehartiger claimt dat Juventus en Bayern München al contact met hem hebben opgenomen. (Globoesporte)
/
De leiding van Southampton heeft zich erbij neergelegd dat Victor Wanyama zal vertrekken. Tottenham Hotspur wil de middenvelder nog altijd graag hebben en het lijkt nu toch echt van een transfer te gaan komen. (Daily Mirror)
/
Stanislav Manolev staat voor een terugkeer naar Bulgarije. De voormalig PSV’er, tegenwoordig actief in Rusland, is in gesprek met CSKA Sofia over een samenwerking. (Gong)
Jamie Vardy moet ....

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liever niet, laat Arsenal maar het risico nemen met Vardy. Als hij dan daar ook uitblinkt, pech gehad, maar Liverpool maakt ook al seizoenen lang op rij de fout om voor "pl proven players" een fortuin neer te leggen.

9 juni 2016 om 18:06

Idd k hoop niet dat ie komt

9 juni 2016 om 18:32

Ik hoop van niet!

9 juni 2016 om 20:08

En daar komt nog eens bij dat de 26 miljoen pond clausule niet voor Liverpool geldt aangezien zij niet uitkomen in de CL dit jaar.

9 juni 2016 om 20:37

Ik ben het zat met arsenal terwijl wij verdomme op vardy zitten te azen die je niet kan vertrouwen op nog een goed seizoen zijn manu en mancity bezig met ibra, aubameyang. Alsjeblieft wenger en kies eens een echt goede spits uit bijv een higiaun of een lacazette of een batsuahyi

10 juni 2016 om 08:26

En wat nu als Vardy volgend jaar super speelt bij Arsenal, en er 20 inlegt in de PL?

Je vergeet dat al die spelers waar jij het over hebt bijna 50-80 miljoen kosten. Met Vardy heb je ook nog geld over om je te richten op andere spelers

10 juni 2016 om 10:54

Als Vardy er 20 inlegt is het nauwelijks een vooruitgang ten opzichte van Giroud. Ik hoop niet dat hij komt. Is weliswaar goedkoop, maar heb liever dat Arsenal een echte goalgetter haalt, waar Ghalid het ook over heeft.

Ach ja behalve sturridge, firmino,benteke en ings heb je weinig voorin lopen.

9 juni 2016 om 20:48

Ings sturridge firmino en origi is toch al voldoende. Of je moet een higuain halen maar denk niet dat dat haalbaar is

9 juni 2016 om 22:12

Was in een cynische bui had origi niet eens genoemd. Kortom, genoeg kwaliteit, maar pech met blessures.

Goed nieuws voor vitesse. Van de huurlingen vna vorig jaar zijn dit wel de 2 met de meeste potentie. Baker was laatst ook weer gewoon topscorer bij een toernooi voor jong engeland.

Dat er maar eens wat nieuws komt omtrent Vardy. Ben eigenlijk bang dat er nu niets meer vrij komt totdat Engeland eruit ligt of het Ek af is. Zo mist Arsenal weer aardig de boot gok ik.

9 juni 2016 om 18:45

De komende paar weken gaat er weinig gebeuren, het EK is in volle gang en de meeste Europese topspelers doen daar aan mee. De toppers van buiten Europa zijn wel mogelijk, maar ik weet niet welke spelers Wenger wil hebben. Koulibaly, Rodriguez, Vardy en Mhkitaryan zijn de meest genoemde namen.

9 juni 2016 om 18:54

Mkhitaryan en Koulibaly zijn zo op te halen, die spelen geen ek en willen beiden weg. Daarbij heeft Henrikh schijnbaar een voorkeur voor Arsenal.

Vooralsnog weten we op dit moment alleen dat we aan het lijntje worden gehouden door Vardy. Wordt het weer zo'n zomer?

9 juni 2016 om 19:28

Verwacht inderdaad maar niet té veel van de zomer, sniewaar. Dat is een belangrijke eigenschap voor Gooners.

10 juni 2016 om 10:56

Dat is inmiddels algemeen bekend, bij Wenger hoef je geen vuurwerk te verwachten. Dat is dan ook de reden waarom ik Arsenal zo'n mooie club vind. Niet domweg spelers kopen, maar met beleid.

Ik begrijp de eventuele keuze van Vardy wel om te blijven. Arsenal moet het aanbod dan ook maar intrekken, dit ziet er een beetje zielig uit op deze manier. Snel overschakelen op een echte topspits dan maar.

30miljoen voor een verdediger die pas komt kijken? ze zouden gek zijn als ze dit doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren