Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool nodigt Nederlandse doelman uit voor stage

Laatste update:
/
Romelu Lukaku speelt sportmerken Nike en adidas tegen elkaar uit. De Belg, die van beide merken schoenen draagt, aast op een vaste deal van 1,7 miljoen euro per jaar. (Daily Mirror)
/
Het lijkt een kwestie van tijd voordat Daniele Baselli een stap hogerop zet. Behalve AC Milan, AS Roma en Lazio heeft nu ook Tottenham Hotspur interesse in de middenvelder van Torino. (Diverse Engelse media)
/
Een jongensdroom komt mogelijk uit voor de dertienjarige Rick Jonkers. De keeper van De Graafschap Onder-14, die momenteel al stage loopt bij PSV, mag in januari op proef bij Liverpool. (De Gelderlander)
/
Verwacht werd dat Paolo Cannavaro na dit seizoen stopt als voetballer, maar mogelijk gebeurt dat in januari al. De verdediger van Sassuolo overweegt met zijn broer Fabio te werken in de technische staf van Guangzhou Evergrande. (Napoli Magazine)
/
Everton heeft navraag gedaan naar de haalbaarheid van Theo Walcott. De aanvaller van Arsenal werd al gelinkt aan West Ham United en Southampton, maar the Toffees lijken nu het meest serieus. (Daily Mail)
Southampton ziet in Jack Hendry van Dundee een mogelijke opvolger van Virgil van Dijk. Ook Newcastle United en Crystal Palace houden de Schotse verdediger in de gaten. (Daily Mail)
Vind jij dat Rick Jonkers Liverpool eventueel boven PSV moet verkiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zegt weinig zo'n stage.. die verdediger van Fortuna heeft ook al 2x stage gelopen bij Liverpool.. Per nog iets?! Zou natuurlijk wel mooi zijn voor zo'n knul als die naar Liverpool kan komen.

Wat belachelijk. Van een jongen van nog geen 13, wordt hij pas in 3018, moeten buitenlandse clubs afblijven. Niet goed voor zijn sociaal-emotionele ontwikkeling en daarnaast gewoon te jong. Lijkt onder hand wel kinderhandel. Hier moet de FIFA nu eens tegen gaan optreden want dit maakt het voetbal kapot.

6 december 2017 om 10:38

Een stage wil niet zeggen dat ze gelijk een contract krijgen. Meestal vanaf 16 pas. Waarvan de ouders verplicht zijn om mee te gaan en een baan moeten krijgen rond de verblijfplaats.

6 december 2017 om 13:27

De jongens in kwestie speelt in O14 en is dus 13. Hij heeft overigens het fysiek van een speler van minimaal O17. Los daarvan volledig met je eens dat het niet goed is als dit soort jongens op deze leeftijd naar het buitenland gaan. Gezien worden als talent en de ervaring meenemen om in het buitenland een stage te lopen is natuurlijk wel een prachtige ervaring.

Perr Schuurs van Fortuna maar die is "al" 17 en ook al aanvoerder eerste team geweest.
Tja er komen zo heeeeeeeel veel speler(tje)s stages afwerken,zal bij Ajax niet anders zijn,toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren