Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool krijgt keuze uit drie Barcelona-spelers

Laatste update:
/
In de zoektocht naar een nieuwe doelman is Benfica uitgekomen in Italië. De Portugese topclub bracht een bod uit op Bertlomiej Dragowski, maar Fiorentina heeft deze naar de prullenbak verwezen. (Sport.pl)
/
Everton staat op het punt Gylfi Sigurdsson over te nemen van Swansea City. Naar verwachting wordt de deal binnen 48 uur afgerond en kost de IJslandse middenvelder vijftig miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Barcelona wil ver gaan voor Philippe Coutinho. Naast een enorme transfersom, waarbij een bedrag wordt genoemd van 120 miljoen euro, mag Liverpool kiezen uit drie spelers van de Catlanen: Arda Turan, Denis Suárez of Rafinha. (Daily Express)
/
Besiktas heeft zich gemengd in de strijd om Chris Wood, spits van Leeds United. De aanvaller moet zo’n 22 miljoen euro kosten en geniet ook belangstelling van Swansea City, Stoke City en Southampton. (Daily Mirror)
/
Giannelli Imbula staat in de belangstelling van Galatasaray en Torino, en wanneer hij vertrekt dan klopt Stoke City aan bij Real Sociedad. Asier Illarramendi, ex-speler van Real Madrid, staat hoog op het verlanglijstje van the Potters. (Diverse Engelse media)
/
Watford wil zich deze zomer aanvallend versterken en is derhalve uitgekomen bij Everton. The Hornets willen Aaron Lennon op huurbasis overnemen van the Toffees. (Daily Mail)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha Daily Mail, echt kansloos. Dus naast 120 miljoen nog een speler als ruilmiddel? Ze mogen anders ook voor 5 matchen gebruik maken van Messi & Suarez.

120 en een speler? Gelukkig is het Daily Express. Vol gaan voor Alexis, is echt gegroeid bij Arsenal en kent het spel! En een stuk goedkoper..

3 augustus 2017 om 12:31

Alexis gaat nergens naartoe deze zomer.

3 augustus 2017 om 13:09

Haha je bent een volhouder éh? Ik zie je wel elke dag vermelden dat Alexis blijft..

Niet dat je ongelijk hebt hoor, ik zie hem ook gewoon blijven.

3 augustus 2017 om 13:30

Haha, blijkbaar leest niet iedereen het en ik ben er zelf ook blij mee dat er niemand van de basis vertrekt, dus ik herhaal het graag.

3 augustus 2017 om 12:44

En jij denkt serieus dat ze Alexis krijgen ? No way.

Coutinho dus de vervanger voor Neymar, ik had gehoopt op Dybala. Ik las dat Inigo Martinez ook onderweg is naar Barca, prima aankoop als dat doorgang vindt. Verder vindt ik het bedrag wat voor Gylfi Sigurdsson betaald gaat worden veel te veel

3 augustus 2017 om 12:12

Elke speler die uit de Premier League wordt gekocht door een premier League club zijn veelste duur.

3 augustus 2017 om 13:01

Dybala is een pure spits, waarom zou je die als linksbuiten kopen?
Luis is ook geen linksbuiten, dus lijkt iig geen vervanger voor neymar

3 augustus 2017 om 14:02

Daarom begrijp ik ook niet dat Griezman telkens wordt genoemd. Of ze moeten een ander systeem gaan spelen maar dat lijkt me niet.

Griezman vanaf rechts zou wel kunnen maar dat gaat Messi ook niet leuk vinden..

3 augustus 2017 om 18:49

Dybala is een schaduw spits. Staat overal in de aanval. Kan makkelijk op links spelen

6 augustus 2017 om 09:12

Natuurlijk kan hij links, is een inkspoot...maar linksbuiten is wat anders dan af en toe van af links komen...\als hij beter als linksbuiten had geweest had hij daar wel gespeeld..

Cruijff kon vroeger ook prima keepen, maar stond niet op goal

De nieuws van BJK en Chris wood is totale onzin, we hebben net Negredo gekocht en BJK heeft echt geen 22 miljoen hoor. Voor dat geld zou onze voorzitter bijna de halve elftal gaan vernieuwen

Het zijn alle 3 niet spelers waar ik van sta te springen. Met alle respect zijn het afdankertjes die alleen wedstrijden spelen als andere spelers vermoeid zijn. Als de verkoop dan toch door gaat, het liefts gewoon geld.

3 augustus 2017 om 14:57

Denis Suarez heeft best veel potentie.

3 augustus 2017 om 16:10

Maar een speler met potentie is niet iets wat Liverpool terug moet vragen. Ze hebben iemand nodig die direct kan aansluiten. Als Barcelona dat niet kan bieden, dan maar gewoon cash.

120 miljoen voor Coutinho plus een speler slaat echt nergens op

3 augustus 2017 om 17:30

Welkom in de nieuwe wereld. Gewillde spelers zijn peperduur, overbodige spelers krijg je bijna niets voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren