Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool haalt alles uit de kast voor Spanjaard

Laatste update:
/
Juan Iturbe verhuisde van Hellas Verona naar AS Roma, al leek hij even daarvoor nog rond met Juventus. De Argentijn zelf spreekt die beweringen tegen. “Gesprekken met Juventus? Toen ik hier arriveerde in Rome hoorde ik dat het rond was, hoewel de onderhandelingen met Hellas niet eenvoudig waren. Voor mij was het duidelijk, ik wil dolgraag beginnen bij AS Roma”, geeft de aanvaller te kennen. (Sky Italia)
/
Didier Drogba gaat de komende week gebruiken om na te denken over zijn toekomst. De 36-jarige spits kan bij Chelsea aan de slag als speler-coach, waarbij hij in de leer zou gaan bij zijn goede vriend José Mourinho. De Ivoriaan, wiens contract bij Galatasaray afliep, heeft echter ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan in het Midden-Oosten, terwijl ook Juventus heel even werd genoemd. (The Sun)
/
Liverpool gaat nu wel alles uit de kast halen voor Alberto Moreno. The Reds dachten in een eerder stadium aan dik twintig miljoen euro, maar krabbelden later terug en boden Sevilla een totaalbedrag van vijftien miljoen voor de verdediger. Daar ging de Spaanse subtopper niet mee akkoord en Liverpool overweegt om alsnog die twintig miljoen euro in te zetten. (Marca)
/
Robinho is in gesprek met Orlando City, geeft de zaakwaarnemer van de Braziliaan te kennen. “Er ligt een aanbieding van Orlando City op tafel en dat heeft vicevoorzitter Adriano Galliani van AC Milan ook al bevestigd”, klinkt het uit de mond van belangenbehartiger Marisa Ramos. “Beide partijen zijn in onderhandeling. Als het niet lukt, wil Robinho terug naar Brazilië”, klinkt het. (Globoesporte)
/
Ezequiel Lavezzi volgt Robinho mogelijk op. De aanvaller van Paris Saint-Germain heeft namelijk mensen van Milan achter zich aan en Lavezzi wil dolgraag naar de Italiaanse modestad verhuizen. Paris Saint-Germain zal wel genoegen moeten nemen met een flink verlies: Lavezzi werd in 2012 nog voor 29 miljoen euro gekocht van Napoli en dat gaat Milan zeker niet betalen. (Mediaset)
Is Alberto Moreno een investering van twintig miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een speler als Lavezzi is zeker welkom!

20 juli 2014 om 18:17

Gaat niet gebeuren haha

20 juli 2014 om 19:09

We zullen het zien! Haha

waarom zou je die moreno halen als je een centrum hebt met dakho en agger met ook nog skrtel op de bank haal dan een spits of buitenspeler

20 juli 2014 om 18:23

Moreno is een linksback, dus dat heeft vrij weinig te maken met Sakho, Agger, Skrtel

20 juli 2014 om 18:23

Ja idd want moreno is ook geen linksback ofzo.

20 juli 2014 om 18:29

Moreno is geen centrale verdediger, maar een back. Bovendien heeft Liverpool al aankopen gedaan om de aanval te versterken.

Moreno is een linksback....

Lavezzi naar arsenal!

Lavezzi zou mooie aankoop zijn al zie ik het niet gebeuren. Milan wordt al een tijd met buitenspelers in verband gebracht, maar er komt niks

Ik zie Liverpool eigenlijk liever voor Rodriguez en/of Rojo gaan als nieuwe leftback

20 juli 2014 om 19:45

Rojo is een CV die bij Argentinië LB stond uit nood.

20 juli 2014 om 19:52

Ik roep ook al sinds de winterstop om Rodriguez! Echt een beest op de LB

20 juli 2014 om 22:54

Is inderdaad echt een topper die Rodriguez, en nog zo jong!

Ondanks dat Lavezzi een hele goeie is hoop ik toch dat er een iets jongere speler komt.
Met Menez is er al een goeie rw, ik hoop dat bijv. Lucas Moura haalbaar is. Daar kun je nog jaren mee door.
En dan voor op het middenveld effe Isco oppikken.

20 juli 2014 om 22:02

Precies hier hoop ik al een week op, isco en lucas als het mogelijk is criscito. Dan zijn we echt kampioenswaardig en 2 jonge spelers. Zou fantastisch zijn maarja het is milan he waarschijnlijk wordt het nani ofzo. Dacht trouwens aan een goed goedkoper alternatief voor isco. Pastore!

20 juli 2014 om 22:15

Lucas moura lijkt me niet haalbaar voor milan , pastore is wel haalbaar maar echt overtuigd ben ik niet van hem

Zou geen verkeerde aankoop zijn, maar vraag me af of Milan ook zijn salaris kan betalen die verdient ook aardig wat daar in Parijs toch?

Maar zal ik elk geval niet gaan klagen haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren