Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool en Chelsea gaan voor 'de nieuwe Arjen Robben'

Laatste update:
/
Karim Rekik mag uitkijken naar een vertrek bij Hertha BSC, waar zijn contract nog een jaar doorloopt. Het management van de voormalig verdediger van PSV heeft hem aangeboden bij clubs uit Spanje, Engeland en Duitsland. (BILD)
/
Everton droomt ervan om John Stones terug te halen. De centrumverdediger speelde de afgelopen vier seizoenen liefst 129 wedstrijden voor Manchester City, maar lijkt te mogen vertrekken van manager Josep Guardiola. (The Sun)
/
TSG Hoffenheim moet rekening houden met het vertrek van Nick Breitenbucher. De zeventienjarige linksbuiten, die 'de nieuwe Arjen Robben' wordt genoemd, heeft zich in de kijker gespeeld bij Chelsea en Liverpool. (Spox)
/
Tottenham Hotspur ziet in Max Aarons de toekomstige opvolger van Serge Aurier. De rechtsback van Norwich City heeft de clubs voor het uitzoeken, want ook Arsenal, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund hebben interesse. (Diverse Engelse media)
/
Paris Saint-Germain stelt alles in het werk om El Chadaille Bitshiabu te behouden. De vijftienjarige verdediger van 1 meter 96 kan overstappen naar onder meer Borussia Dortmund, Bayern München en RB Leipzig. (RMC Sport)
/
David Alaba wekt met zijn volgend jaar aflopende contract de interesse van steeds meer clubs. De verdediger kan ook naar Internazionale, dat al met zijn werkgever Bayern München sprak over een mogelijke overgang. (Diverse Italiaanse media)
Denk jij dat David Alaba ooit bij Bayern München vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me bij zulke claims altijd af wie hem zo heeft genoemd. Zijn coach? Een journalist? Pietje op de hoek in de rij bij de slager?

15 jaar en al 1.96 meter. PSG heeft dalijk de nieuwe Shaquille O'Neill in de achterhoede staan

5 juli 2020 om 11:38

Dan zal zijn club veel strafschoppen tegen gaan krijgen...is dat die jongen van die jeugdelftalfoto die op zijn 12e jaar al 2 koppen boven de rest uitstak? Kan me voorstellen dat dat daar veel discussie veroorzaakte met de tegenstander.

5 juli 2020 om 11:55

Zeker. Als die jongen ook nog een beetje kan koppen wordt hij voor de tegenstander een groot probleem in de luchtduels

Als we Alaba ook nog weten binnen te halen hebben we op iedere positie een topspeler staan, ik ben benieuwd of dit gaat lukken.

Een 'nieuwe Arjen Robben' zal toch voornamelijk Groningse roots hebben? Of trekt hij veel naar binnen vanaf links om dan met rechts te scoren (inverse Robben dus)?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren