Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liefst vijf PSV'ers staan op lijst van Juventus

Laatste update:
/
Konstantinos Manolas heeft bij AS Roma enkele illustere voorgangers in de defensie. In het verleden speelde Braziliaans international Aldair in Rome en vorig seizoen de naar Bayern München vertrokken Medhi Benatia. “Maar met hen willen we Manolas niet vergelijken. Benatia is een geweldige speler en dat was Aldair ook, maar het is erg vroeg voor zulke vergelijkingen”, zegt de zaakwaarnemer van de 23-jarige verdediger. (Corriere dello Sport)
/
Liverpool-keeper Simon Mignolet maakt zich niet druk om de kritiek die hij krijgt. De Belgische goalie ging in de fout tegen Ludogorets en moest tegen West Ham United drie tegentreffers incasseren. Dat Mignolet vervolgens commentaar kreeg, deert hem weinig. “Ach, bij een doelman zijn ze altijd wat kritischer”, weet de Belg, die leert van zijn fouten. “Ik ben nog maar 26 dus ik kan nog vooruitgang boeken”, denkt Mignolet. (Sporting Telenet)
/
Scouts van Juventus zullen dit seizoen regelmatig wedstrijden van PSV bezoeken. De Eindhovenaren hebben namelijk liefst vijf spelers onder contract staan die in de belangstelling staan van de Italiaanse kampioen, te weten Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Jeffrey Bruma, Jorrit Hendrix en Zakaria Bakkali. Laatstgenoemde zal overigens geen wedstrijden meer spelen voor PSV. (Tuttosport)
/
Silvan Widmer werd al met AC Milan in verband gebracht, maar i Rossoneri denken ook aan een ploeggenoot van de vleugelverdediger. Thomas Heurtaux staat namelijk ook in de belangstelling van Milan, dat benieuwd is wat de Fransman van Udinese moet gaan kosten. De 26-jarige Heurtaux, een centrumverdediger, heeft nog een contract dat tot de zomer van 2017 doorloopt. (Corriere dello Sport)
/
Abel Hernandez ging in de zomer van Palermo naar Hull City en daar begrijpt Mauricio Zamparini helemaal niets van. 'Het enige verschil is dat hij in Engeland meer geld gaat verdienen", zegt de voorzitter van Palermo. "Hij zal nooit de doelstellingen die hij als speler van Palermo heeft uitgesproken bereiken. Maar ik zal hem blijven volgen in Engeland en ben benieuwd hoe hij het gaat doen", aldus Zamparini. (Radio Radio)
Denk jij dat een van de vijf genoemde PSV'ers volgend seizoen al bij Juventus zit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Depay en Wijnaldum snap ik wel, vooral Depay. Maar waarom zou een club als Juve ooit interesse hebben in de laatste drie???

30 september 2014 om 09:11

Wandelgangen.. misschien voor de B-elftal?

30 september 2014 om 09:25

Wandelgangen inderdaad, maar dit is zelfs een te grote onzin voor in de wandelgangen.

30 september 2014 om 10:15

Omdat Bakkali een enorm talent is. Maar of hij ooit een topper wordt? Hmm.
Misschien als je hem een persoonlijke begeleider geeft.

30 september 2014 om 09:12

Bakkali is ook nog wel logisch, zal wel niet zo veel kosten (misschien zelfs transfervrij, weet niet wanneer z'n contract afloopt) en heeft erg veel talent.
Kleine gok die heel goed kan uitpakken.

30 september 2014 om 09:42

Hoe heet die gozer van Ajax die daar ergens in het 2e speelt

30 september 2014 om 09:45

Oja bouy, nou dus met hem zien ze het niet meer zitten hahahahaha, kan binnenkort bij de Jupiler league spelen

30 september 2014 om 09:48

Ouasim Bouy zul je bedoelen?

30 september 2014 om 12:10

Die ging toch naar HSV om daar er geen pepernoot van te bakken?

1 oktober 2014 om 09:59

Depay en Bakalli hebben veel talent, dus voor hun is het te begrijpen maar kijk wat er met Elia gebeurde. En met Coman zit Juventus gewoon goed. Verder is de Eredivisie wel de top voor Bruma. Voor Wijnaldum denk ik dat Juventus te hoog gegrepen is voor hem, een Southampton zou leuk voor hem zijn maar hoger denk ik niet.

Als je bruma kan verkopen het liefst nog in de winter
Wordt echt moe van hem maakt echt veel te veel beginnersfouten
Kan het niveau van psv meestal niet bijhouden laat staan juventus

30 september 2014 om 09:09

Ik vind Bruma juist ijzersterk spelen sinds de komst van Isimat-Mirin. Misschien is die concurrentie wel heel goed voor 'm.

30 september 2014 om 09:10

Heb jij Bruma dit seizoen wel zien spelen? Is, zeker de laatste 3 wedstrijden, DE man in vorm achterin. Je moet VI eens niet zo napraten...

30 september 2014 om 09:13

Inderdaad, hij was vorig jaar bovendien de verdediger die de meeste duels won in de eredivisie(bron VZ toen) en dit jaar is hij van de topclubs de verdediger die de meeste duels wint. Ik ben tevreden met Bruma.

30 september 2014 om 09:21

In duels vind ik bruma ook sterk maar vind hem echt vaak domme fouten maken

1 oktober 2014 om 03:49

Noem dit seizoen eens een fout van Bruma?

Wacht bruma? En hendrix?wat moeten ze daar nou mee? Die kunnen het niveau van juventus tocg nog niet aan? Bakkali kan ik begrijpen dat is een groot talent maar bruma?

Alle vijf behoren (potentieel) tot de Europese top. Dat is Juventus natuurlijk al lang niet meer, maar het is natuurlijk nog wel steeds een mooie tweede stap in je carrière.

30 september 2014 om 10:17

Als Juve geen Europese top is, welke ploeg wel? Enkel Depay heeft talent genoeg om ooit bij Juve een basisplaats af te dwingen.
Of baseer je je enkel op de prestaties in de CL? Want dat is inderdaad niet zo indrukwekkend, maar je moet je daar niet op focussen.

30 september 2014 om 10:20

Waar zou ik het anders aan moeten afmeten? Juventus is en mooie club, maar Europese top (helaas) al lang niet meer.

30 september 2014 om 10:34

Vorig jaar hadden ze toevallig een slechte campagne, in de groepsfase eruit, maar dat gebeurt. Chelsea 2 of 3 jaar geleden ook.
Juve is wel al 3x op rij kampioen van Italië. En ze slagen erin om Pogba en Vidal te houden, denk je dat dit een Europese subtopper zou lukken?

Depay en Wijnaldum zijn nog enigszins logisch, de andere 3 totaal onbegrijpelijk op het moment. Wandelgangen doet zijn naam weer eer aan. Depay en Wijnaldum kunnen volgend seizoen de stap misschien wel maken als ze zich zo door blijven ontwikkelen. Zij zijn op weg om sterke, complete voetballers te worden en zijn onderhand de dragende krachten bij PSV ondanks hun jonge leeftijd.

De naam Bruma lees ik steeds vaker helaas op Italiaanse sites. Dus dat zou kunnen. Lijkt me niet echt een goeie aankoop. We hebben al genoeg jonge verdedigers die beter zijn. Hendrix en Wijnaldum heb ik nog nergens voorbij zien komen. Depay wel. Lijkt mij een goeie aankoop voor als we 433 gaan spelen. En Bakkali hoeft voor mij niet. Brengt alleen maar een hoop gezeur met zich mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren