Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lewandowski zet zaakwaarnemer aan het werk

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur heeft de komst van Georges-Kevin N’Koudou nog altijd niet afgerond. The Spurs denken daarom ook na over Sofiane Boufal van Lille. (France Football)
/
Robbert Schilder hoopt een contract af te dwingen bij SönderjyskE. De verdediger annex middenvelder trainde de afgelopen weken met FC Twente mee om zijn conditie op peil te houden. (Tipsbladet)
/
Robert Lewandowski heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Spanje. Zaakwaarnemer Cezary Kucharski schijnt zelfs al aan het onderhandelen te zijn met Real Madrid. (AS)
/
Internazionale wil Lucas Biglia overnemen van Lazio. Sportief directeur Piero Ausilio heeft tijdens de presentatie van het competitieschema al met Claudio Lotito gesproken. (Tuttosport)
/
Mauro krijgt opnieuw de kans om een contract af te dwingen bij PSV. De zeventienjarige aanvaller van Desportivo Brasil was op veertienjarige leeftijd ook al op proef in Eindhoven. (Eindhovens Dagblad)
/
Mario Gómez gaat niet naar Borussia Dortmund. Directeur Michael Zorc heeft laten weten dat er geen kern van waarheid in de geruchten zit. (Diverse Duitse media)
Doet Robert Lewandowski er goed aan te vertrekken bij Bayern?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ow? Benzema, Lewandowski en Morata??? leuk! Klopt niks van, die gaat niet weg en een betere spits voor Real dan Benzema gaan ze niet vinden. Real fans weten wel wat ik bedoel, ben ook blij dat Dortmund geen interesse heeft in Gomez! Hopen dat barca nu toeslaat!

5 augustus 2016 om 07:52

Wandelgangen pffff lewa blijft gewoon bij bayern. Ze laten niemand gaan en zeker geen basisspeler. Lewa heeft zelf al aangegeven niet weg te willen gaan.

Ja als hij toe is aan nieuw avontuur.welkom Lewa

Lewandowski is wel rijp voor een nieuw avontuur.
Heeft in duitsland alles zo'n beetje wel bereikt.

Real Madrid moet dit jaar een nieuwe galactico presenteren, dus dit zou wel de move achter de schermen zijn die je kunt verwachten.

4 augustus 2016 om 23:43

Lijkt me sterk. Als er een Galactico wordt aangetrokken, is het Alaba wel.

5 augustus 2016 om 01:26

Lijkt me sterk dat Bayern uberhaupt een van die spelers laat gaan.

De zaakwaarnemer van Biglia weet van niets en zegt dat het aanbod van Lotito nog altijd beter is. De Argentijn wil dan ook bij Lazio blijven (La Repubblica)

Lijkt me niet dat dit gaat gebeuren, bayern gaat nooit relatief kort voor het einde van de transferperiode(transfer zal wel nog een aantal weken op zich laten wachten) een topspits verkopen. Daarnaast heeft bayern het geld absoluut niet nodig

Als lewa naar RM gaat. Dan kan Morata gelijk weer weg.. Best wel sneu

4 augustus 2016 om 22:51

Denk eerder dat Benzema dan wegmoet, want ze moeten allebei spelen. Morata kan je in principe op de bank houden, maar Benzema en Lewandowski horen tot de top 5 beste spitsen ter wereld met Suarez, Aguero en Zlatan dus ze moeten spelen.

Mag de zaakwaarnemer van Lewa buiten Bayern om onderhandelen met Real? Ik dacht dat de club eerst toestemming moet geven voordat er onderhandeld mag worden..

4 augustus 2016 om 22:43

Mee eens zou wel de de normale manier van werken zij idd ga er niet vanuit dat Bayern Lewandowski laat gaan voor het geld hoeven ze het in ieder geval niet te doen

5 augustus 2016 om 01:28

klopt, maar dat gebeurt zelden... en daarnaast geloof ik niets van dat gerucht. Bayern heeft zijn vertrek al meermaals ontkend

Lewa naar Real en dan Morata + een flinke zak geld de andere kant op misschien? Acht de kans zeer klein

Als Lewa echt komt verwacht ik dat Ronaldo gaat met de transferban in het achterhoofd.. Hoeveel staat deze gok bij de wedkantoren momenteel?

4 augustus 2016 om 22:59

1 euro inzet is 4 euro winst naar real gaan.
1 euro inzet dat hij bij bayern blijft is 0,14 winst

Real heeft nog geen spraakmakende transfer gemaakt, dus sta er niet van te kijken als ze Lewandowski proberen te halen.
Morata proberen ze toch nog te slijten, maar daar vragen ze ook een onrealistisch bedrag voor en wie weet gaat Benzema wel naar een andere club, al zie ik dat niet heel snel gebeuren.
Denk in ieder geval dat er nog wel kans is dat Lewa wil vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren