Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lazio wil na De Vrij en Braafheid derde Nederlander

Laatste update:
/
AC Milan hoopt zich in de laatste week van de transfermarkt nog fors te versterken, maar de meeste aandacht gaat uit naar de komst van een nieuwe spits. Het vertrek van Mario Balotelli naar Liverpool betekent namelijk dat i Rossoneri het momenteel moeten doen zonder een gevestigde puntspeler. 'Dat is onze prioriteit. We gaan nu bepalen welke spelers in aanmerking komen", aldus vicevoorzitter Adriano Galliani. (Sky Italia)
/
Barcelona tracht op listige wijze het dreigende transferverbod te omzeilen. De Catalanen hebben het voorzien op Wissam Ben Yedder en willen de spits van Toulouse nog deze zomer inlijven, om de 24-jarige Fransman vervolgens weer tijdelijk in de Ligue 1 te stallen. Over een jaar, als Barça waarschijnlijk geen aankopen mag doen, zou de aanvaller dan weer terug naar het Camp Nou kunnen worden gehaald. (L’Équipe)
/
Marco van Ginkel heeft er nog een extra optie bij in de Italiaanse competitie. De 21-jarige middenvelder lijkt bij Chelsea te blijven, waar trainer José Mourinho het in hem ziet zitten, maar AC Milan deed al een poging om de Nederlander naar de Serie A te halen. Dat probeert nu ook Lazio te doen; i Biancocelesti versterkten zich al met Stefan de Vrij en Edson Braafheid, en zijn nu van plan een derde Nederlander in te lijven. (Daily Mirror)
/
Radamel Falcao trekt zich niets aan van de geruchten; hij hoeft niet weg bij AS Monaco. De spits wordt in verband gebracht met verschillende Europese topclubs en zou de Monegasken na een jaar alweer kunnen verlaten, maar is naar eigen zeggen niet bezig met een transfer. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin hier, ik hoop dat ik blijf.” Met name Juventus schijnt momenteel in Falcao geïnteresseerd te zijn. (Canal+)
/
Josh Brownhill komt via een omweg mogelijk alsnog in de Engelse top terecht. De achttienjarige middenvelder maakte deel uit van de jeugdopleiding van Manchester United, maar speelt inmiddels in de League One voor Preston North End. Daar doet de belofte het echter zó goed dat hij zich in de kijker heeft gespeeld bij Arsenal, Liverpool, Everton en West Bromwich Albion. Een transfer zou nog deze week kunnen plaatsvinden. (Goal)
Lazio zou een goede club zijn voor Marco van Ginkel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou echt een goede club voor hem zijn, lazio heeft echt gebrek aan ewn speler als v ginkel na het vertrek van hernanes. Bovendien is het lekker voor de nederlanders om er nog een bijte hebben.

26 augustus 2014 om 22:07

Vind dat toch wel twee verschillende spelers. Van Ginkel is een echte loper

Lazio lijkt me al een stuk prettiger om aan verhuurd te worden dan AC Milan, maar als we Mourinho op zijn woord mogen geloven gaat Van Ginkel helemaal nergens heen deze zomer en blijft hij gewoon bij Chelsea. Mocht dat gebeuren, dan hoop ik wel van harte dat hij als eerste stand-in gaat dienen (waarschijnlijk voor Fabregas of Matic), want anders ga je zelf met een overvol schema niet verder komen dan invalbeurten.

26 augustus 2014 om 18:14

Lazio lijkt je prettiger dan Milan? Lijkt me niet, speelt afbraakvoetbal, al jaren niks gepresteerd, spelen in een verschrikkelijk stadion en heeft een rascistische aanhang. Is in niets te vergelijken met de keurige en familiaire club AC Milan.

26 augustus 2014 om 18:23

Ik kijk niet naar de club, dat vind ik ook niet heel interessant. Het gaat erom dat Marco minuten kan gaan maken en daar maakt hij bij Lazio gewoon meer kans op dan bij Milan. Dat ze anti-voetbal spelen is ook nog niet per se een probleem, zolang Marco maar lekker centraal op het middenveld een mooie rol krijgt.

26 augustus 2014 om 18:57

Spelen afbraakvoetbal? Beargumenteer uw stelling.

26 augustus 2014 om 19:18

@bianconeri AZAlkmaar2 kijkt vast niet verder dan de Nederlandse competitie... On topic: Lazio heeft Van Ginkel absoluut niet nodig, voor het middenveld zijn er al betere opties, bijvoorbeeld een Biglia of Parolo.

26 augustus 2014 om 19:24

Dat van die racistische aanhang word ook zo vreselijk overdreven.

Als Van Ginkel bij Lazio minuten kan maken, vind ik het een prima optie. Bij Milan was hij toch alleen maar bankzitter geworden, dat doet hij nu ook in een sterkere selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren