Grappa
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 4 mei 2011
  • Grappa
  • 75 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 94
  • 27 jaar (29-10-1993)
  • Lichtenvoorde
  • 6
Persoonlijke berichten
6 december 2012 om 22:57
#1

eerste lazio fan die ik tegenkom op vz

16 december 2012 om 00:09
#3

zou geweldig zijn als ze de finale halen, ben ik erbij.
Maar wat denk je over de serie a, denk dat juventus en napoli hoger eindigen dan wij, de rest moeten we maar zien, 3e plaats zou ik geweldig vinden.
Kom anders wat vaker naar live meepraten van lazio, vandaag was ik ook weer als enige laziofan tussen al die interista's :)

8 januari 2013 om 00:59
#4

ik voel dat dit 1 van lazio's beste seizoenen gaat worden, nu weer gewonnen van cagliari, ik dek dat cl nu een realistisch doel gaat worden

30 juli 2014 om 20:58
#5

Ik zei het al, met De Vrij zet Lazio grote stappen ten opzichte van vorig seizoen. Een linie met Konko, De Vrij, Radu en Basta is toch heerlijk.

Wat vind je overigens van het bod van Juve op Candreva? Ik dacht 11 miljoen plus Ogbonna, maar Lazio eist 39 miljoen las ik. Nu zou Juve geld overwegen, plus Ogbonna en Giovinco. Dan gaan jullie er wel erg op vooruit denk ik, ook al is Candreva een topper. Als het allemaal waar is uiteraard.

Ik reageer hier maar want ik krijg soms geen meldingen door van mensen die op me reageren in artikelen.

31 juli 2014 om 06:24
#6

Dat is een nadeel ja, momenteel zijn de Italiaanse clubs ook niet in staat om zoals de Engelse een bank te hebben waardoor je bij blessures amper kwaliteit inlevert.

Ik ben een gigantische fan van Candreva maar 39 miljoen is erg veel ja, voorlopig blijft het wel stil rond hem want ik zie niemand liever komen dan hem. Weer een Italiaan erbij en iemand met veel kwaliteiten. Ogbonna is een goeie ja, Juve is niet overtuigd van zijn opbouwende spel, al vond ik hem verdedigend echt beestig. We hebben ook 18 miljoen betaald gejad voor hem, dus best een dure jongen. Gio is een eeuwig talent jammer genoeg, zoveel potentieel maar op één geweldig seizoen bij Parma na is het nooit constant genoeg met hem. Wel een goeie voor in de breedte.

Ja dat heb ik ook meermaals gelezen begin Juli, maar nu hoor je daar niets meer van. Lulic vind ik wel een beest, sowieso een versterking maar ik heb er geen hoop meer in. Candreva lijkt, momenteel, waarschijnlijker als versterking.

bedankt voor mijn verzoek te accepteren btw !

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren