Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Landgenoot van FC Porto moet Dani Alves opvolgen

Laatste update:
/
Manchester United zit nog altijd achter Juan Cuadrado aan. De vleugelspeler verlengde in oktober zijn contract bij Fiorentina en kost door de gelimiteerde transfersom die daarin is opgenomen nu 35 miljoen euro. Manager Louis van Gaal heeft wel oren naar de komst van de Colombiaan, maar moet dan wel buurman Manchester City van zich afschudden. The Citizens hebben namelijk ook belangstelling. (Mediaset)
/
Ashley Cole is op de reservebank beland bij AS Roma en er wordt gefluisterd dat hij in januari alweer uit Italië vertrekt. Trainer Rudi Garcia stelt nu echter dat de 33-jarige verdediger nog altijd toekomst heeft in Stadio Olimpico: “Hij blijft een belangrijke speler voor ons en ik heb geen problemen met hem. José Holebas doet het alleen iets beter op dit moment en daarom kies ik voor hem”, legt de Fransman uit. (Sky Italia)
/
Barcelona weet al wie Dani Alves moet opvolgen. De directie van de Catalanen heeft met FC Porto contact opgenomen om de voorwaarden voor een eventuele transfer van Danilo te bespreken. De rechtsback speelt nu drie jaar in Portugal en wordt gezien als de ideale opvolger van Alves. Het is nog niet helemaal zeker of Alves na dit seizoen, of in januari, vertrekt. Overigens heeft Barcelona voorlopig nog een transferverbod. (AS)
/
Ondrej Duda is pas twintig jaar oud, maar er zitten nu al clubs uit topcompetities achter hem aan. De aanvallende middenvelder van het Poolse Legia Warschau staat namelijk in de belangstelling van VfL Wolfsburg, Napoli, Everton en Newcastle United, al is hij van kinds af aan al supporter van Liverpool. De enkelvoudig Slowaaks international scoorde dit seizoen zes keer in 28 officiële wedstrijden voor Legia. (The Sun)
/
Adel Taarabt speelde dit seizoen pas twee competitiewedstrijden voor Queens Park Rangers, maar komt nog wel in de plannen van Harry Redknapp voor. “Het is aan Adel of hij terugkomt in het team. Hij moet fit worden en weer goed gaan voetballen. Als hij weer fit is, dan haal ik hem er weer bij, en dat heb ik hem ook gezegd. Ik koester geen wrok, ik wil alleen dat hij weer laat zien wat hij kan”, zegt de manager. (ESPN)
Danilo zou een goede opvolger zijn voor Dani Alves

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat dit waar is!
Kan een Daniel Alves 2.0 worden in potentie. Aanvallend geweldig, aan de bal heel goed en heeft net als een Filipe Luis die stabiliteit. Kan goed verdedigen..

16 december 2014 om 18:09

Danilo zou zeker een goede opvolger van Alves kunnen worden. Heeft eigenlijk alles in huis om een nog betere back te worden. Heeft zowel aanvallend als verdedigend heel wat in huis!

Onmogelijk bijna dit want barca kan pas geloof ik pas volgend zomer spelers kopen, en als deze transferperiode united langs komt (wat niet erg niet vreemd is) en dan een goed bod doet dan is hij weg

Dit berichten moeten wij in de toekomst meermaals zien. Niet dat het een sterk gerucht is maar dankzij geruchten komen de verhalen op gang, wat nadien een kleine kans is op een transfer.

Hopen dat Alves Danilo kan overtuigen om voor Barca te kiezen.

Hopen dat Danilo zijn contract verlengt, loopt eind volgend seizoen af en dus zal er geen dik bedrag voor hem verkregen kunnen worden.

Samen met Mario Fernandes van Cska de twee rechtsbacks van Brazilie voor de komende tijd.

Porto zal toch wel werk moeten maken van het verlengen van ook het contract van Alex Sandro, beide tot 2016 en voor beide kan een enorm bedrag gevangen gaan worden want degelijke backs zijn er Europees gezien gewoon niet heel veel.

Mooi afblijven. Die hebben we nog hard nodig! Denk dat Porto ondertussen wel al aan het zoeken is naar de vervanger van Danilo.

Zou Cuadrado graag bij United zien. Met de verhuur van Nani en Zaha toch een type speler die momenteel ontbreekt in de selectie van United om echt 4-3-3 of 4-4-2 te gaan spelen, waarin in mijn ogen de andere spelers bij United ook het best tot hun recht zouden komen. Rafael is back, Valencia inmiddels ook omdat hij als echte vleugelaanvaller telkens teleurstelt, Di Maria en Januzaj komen veel beter tot hun recht op de linkerflank, en Mata in de as. De enige speler die ik hieromtrent niet goed kan beoordelen is Lingard, die door Van Gaal in de eerste competitiewedstrijd in de 3-5-2-formatie op de rechterflank werd neergezet, maar in die wedstrijd uitviel en sindsdien nog niet weer heeft gespeeld. In het verleden heb ik die jongen daarnaast alleen in de as zien spelen.

Taarabt moet gewoon zijn biezen pakken bij QPR, want zolang Redknapp daar zit, zal hij weinig aan de bak komen. Iets minder dan een jaar geleden speelde hij prima bij AC Milan en smeekte Redknapp hem om terug te komen en nu die terug is, maakt die meer ruzie met hem dan gebruik van hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren