Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Landgenoot geldt als alternatief voor De Jong in Mexico

Laatste update:
/
Sime Vrsaljko moet de eerste zomeraanwinst van Manchester United worden. The Red Devils willen Atlético Madrid veertig miljoen euro betalen voor de rechtsback. (Daily Mirror)
/
Mauricio Pochettino wil het middenveld van Tottenham Hotspur versterken met Wilmar Barrios. De controleur van Boca Juniors moet ruim 28 miljoen euro kosten. (The Sun)
/
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Als een deal met PSV niet haalbaar blijkt, komt Sporting Portugal-aanvaller Bas Dost mogelijk in beeld. (Pásion Águila)
/
De toekomst van Lisandro López ligt niet bij Internazionale. De van Benfica gehuurde verdediger heeft zich echter wel in de kijker weten te spelen bij Espanyol. (A Bola)
/
Piotr Zielinski staat in de belangstelling van clubs als Liverpool en Arsenal, maar lijkt bij Napoli te blijven. De Pool verlengt naar verwachting deze week nog zijn contract tot medio 2023. (Corriere del Mezzogiorno)
/
Juventus wil weer terugkeren voor Héctor Bellerín. La Vecchia Signora hoopt wel dat Arsenal de vraagprijs van 57 miljoen euro wil verlagen. (Daily Express)
Denk jij dat Bas Dost interesse heeft in een avontuur in Mexico?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als een deal met PSV niet haalbaar is???
Lijkt me dat Dost een aantal keer zo duur is als Luuk de Jong.
Vorig jaar had Lissabon nog een bod van 40 miljoen afgewezen dus lijkt me sterk dat club America dat bedrag kan betalen. De Jong zal misschien een paar miljoen kosten.... Dost is een echte klassespits en totaal niet te vergelijken met de Jong. De Jong alleen in Nederland het redelijk goed gedaan en overal in het buitenland mislukt.
Misschien willen ze als derde alternatief Suarez wel hebben....
Echt zelden zo,n onzin gehoord.
Beetje raar artikel dus idd Wandelgangen

Lijkt mij onhaalbaar. Als Dost weg wil bij Sporting, kan hij wel naar een club in een betere competitie met zijn statistieken.

40 miljoen voor Vrsaljko is in deze markt niet eens meer een verassing. Er moet ook een rechtsback bij komen want Darmian heeft nooit overtuigd en Valencia raakt op leeftijd. Hoop dat Fosu-Mensah nog wel een kans krijgt wanneer er een nieuwe rechtsback word gehaald, want die jongen heeft ook genoeg potentie om uit te groeien tot een fantastische verdediger. Mogelijk zelfs centraal nog beter dan op een flank. Dus het zou ook in z’n voordeel kunnen werken. Ik ben er niet van op de hoogte of hij ook word aangemerkt als ‘home-grown’ maar hij zou in mijn ogen nu al een verbetering zijn ten opzichte van Smalling, Jones en/of Lindelöff. Helaas zit er echter momenteel een manager bij United die altijd voor een meer ervaren speler gaat, ook al zou een talent met de kleinst geboden kans meer kunnen betekenen.

Luuk de jong en Bas Dost zijn totaal andere spelers. Dost doet maar één ding: afmaken. Hij bouwt niet op hij draagt niet bij aan het spel, kan geen kansen creëren en hij verdedigt niet mee. Dat afmaken doet hij dan wel weer subliem, maar als hij niet scoort speel je met 10 man. Luuk de jong kan een bal vasthouden, geeft assists, verdedigt mee en creëert kansen voor anderen. Hij is alleen drastisch minder effectief voor het doel. Onvergelijkbare spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren