Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Kroatisch doelwit van Bayern München kost 50 miljoen

Laatste update:
/
Southampton mengt zich in de strijd om Jack Wilshere, die uit zijn contract loopt bij Arsenal. Ook West Ham United, Sampdoria, AC Milan en Juventus hebben de middenvelder op de korrel. (Daily Mirror)
/
David de Gea gaat binnenkort een nieuw contract tekenen bij Manchester United. De Spanjaard wordt met de nieuwe verbintenis de best betaalde doelman ter wereld. (Marca)
/
Bayern München en Newcastle United weten de vraagprijs voor aanvaller Andrej Kramaric. Alexander Rosen, sportief directeur van TSG Hoffenheim, zegt dat hij een bod van vijftig miljoen euro niet kan weigeren. (TZ)
/
Liverpool wil minimaal zeventien miljoen euro vangen voor Daniel Sturridge. De aanvaller van the Reds wordt begeerd door onder meer Besiktas en Sevilla. (The Telegraph)
/
Tottenham Hotspur is zeer geïnteresseerd in João Mário. Internazionale wil tussen de 32 en 35 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder. (Corriere dello Sport)
/
Victor Valdes sluit aan bij Rayo Majadahonda. De voormalig doelman van Barcelona en de nationale ploeg van Spanje wordt daar jeugdtrainer. (Diverse Spaanse media)
Andrej Kramaric zou Bayern München sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaan we weer. Bayern München die de competitie leeg koopt! Krijg steeds minder waardering voor die club. Altijd wanneer een Duitse club een goed presterende speler heeft, komt Bayern. Kunnen ze niet een abonnement nemen op het Duitse kampioenschap?

19 juni 2018 om 14:19

Hebben ze die niet al dan?

19 juni 2018 om 14:21

Wat een gezeik zeg. Elke speler kan toch voor zichzelf beslissen om te gaan of niet, en die clubs accepteren dan een transfersom als ze akkoord gaan. Stel je wil op Europees niveau meedoen en vindt duitsland een fijn land om in te wonen, dan is Bayern toch de ideale ploeg.

19 juni 2018 om 14:31

Ik vind het ook echt trieste vormen aannemen, maar echt gek is het ook niet, toch? Bayern is met afstand de grootste club van Duitsland; daar wil iedereen voor spelen. Echter staat dit wel de ontwikkeling van het Duitse voetbal in het algemeen in de weg, aangezien Bayern nooit het volle pond betaald.

19 juni 2018 om 15:44

Wat lul je nou met leegkopen joh.

Even snel, sinds 2015 heeft Bayern 5 spelers gekocht van andere Bundesliga clubs. BVB heeft er in diezelfde periode 12 gekocht, Bayer en Gladbach beide 9.

Bayern zit onder het gemiddelde als je nagaat van clubs die in de Bundesliga spelers kopen.

19 juni 2018 om 15:57

Ben het helemaal met je eens iSimic maar zover kijken de meeste helemaal niet ze roepen maar wat zonder zich erin verdiept te hebben

19 juni 2018 om 16:06

Het ligt er ook aan welke soort spelers en wat voor een prijs natuurlijk. Bayern koop hun directe concurenten altijd leeg en betaald nooit de volle prijs.

19 juni 2018 om 16:14

Welke directe concurrenten, ACM4Life? Bayern heeft helemaal geen directe concurrenten binnen Duitsland. Dortmund komt nog in de buurt maar die zijn toch echt wel een maatje kleiner. Je kunt Schalke en Hoffenheim moeilijk directe concurrenten noemen.

19 juni 2018 om 16:17

Ook gelul, Bayern betaald altijd goed. De Neuer transfer (de enige in de laatste 20 jaar ofzo van Schalke) werd zoveel voor betaald dat Schalke er financieel mee werd gered.

En met directe concurrenten bedoel je zeker clubs die op 25 punten achterstand eindigen? Bereken eens voor de gein op hoeveel punten achterstand die directe concurrenten van Bayern eindigen op Bayern en pas dat gemiddelde toe op je eigen club. Is Bologna een directe concurrent van Milan?

bizar nog steeds dat Van Geel die Kramaric heeft laten lopen voor een spotprijs omdat hij het zogenaamd geen echte spits vond, iets wat die jongen allang had bewezen in de Europa League toen. grootste fout van Van Geel sinds het benaderen van Ziyech die het van hem op de linksbuiten positie maar moest uitvechten met Boetius terwijl het een pure nummer 10 is, een plek waar we toen de geweldige Lex Immers hadden staan

19 juni 2018 om 16:16

En dan aan komen zetten met de echte spits Kazim Richards.

Joao mario niet voor niets wilt inter van hem af. Zeer matige speler echt een 12 in een dozijn speler.

19 juni 2018 om 15:10

Ja echt he? Ik begrijp echt niet wat clubs in hem zien.... Hij wandelt over het veld en vertraagd het spel alleen maar. Afgelopen week tegen Spanje heeft hij in zijn invlabeurt ook echt precies niets laten zien.

Ik ben een beetje de weg kwijt als het komt tot de Wilshere-situatie, want hij had toch het contract geweigerd? Als ik hem was, zou ik gewoon tekenen, zeker als de middenmotor van Engeland die enige zijn die interesse tonen. Tuurlijk, het is Roddel Niet of, maar ik zou wel gaan denken, want vele andere suggereren deze clubs als mogelijke kandidaten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren