Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman naar Londen, maar niet naar Chelsea

Laatste update:
/
Geoffrey Kondogbia kwam afgelopen zomer voor veel geld naar Internazionale, maar heeft de hoge verwachtingen nog niet waar kunnen maken. Trainer Roberto Mancini blijft echter in de 22-jarige middenvelder geloven: “Het is voor een jonge speler moeilijk om direct aan de Serie A te wennen", zegt de coach. "Geoffrey is nog erg jong, maar heeft veel potentie.” Kondogbia tekende een contract tot de zomer van 2020. (Tuttosport)
/
Fernando Torres maakte zaterdag zijn honderdste doelpunt voor Atlético Madrid en dat is mogelijk ook zijn laatste treffer voor de club geweest. De 31-jarige aanvaller heeft drie aanbiedingen uit de Major League Soccer op zak, maar het is niet bekend om welke verenigingen het gaat. Eerder werd er al beweerd dat Torres in China de bestbetaalde voetballer ter wereld kan worden. (Marca)
/
Arsène Wenger heeft nog een contract tot medio 2017, maar het valt niet uit te sluiten dat de manager na dit seizoen bij Arsenal vertrekt. Als dat gebeurt, dan schijnt Ronald Koeman de topkandidaat te zijn om de Fransman op te volgen. De 52-jarige Nederlander werd onlangs ook genoemd als mogelijke vervanger van interim-manager Guus Hiddink bij Chelsea, maar dat gerucht drukte hij direct de kop in. (Daily Star)
/
Liverpool is bereid een bod van 32 miljoen euro uit te brengen op Antonio Candreva. De club uit de Premier League heeft vertegenwoordigers naar Rome gestuurd om zowel met de directie van Lazio als met de rechtshalf te onderhandelen. De 27-jarige Italiaan werd onlangs nog in verband gebracht met Barcelona en ook AC Milan, Internazionale, Napoli, Chelsea, Tottenham Hotspur en Atlético Madrid werden genoemd. (Daily Mirror)
/
Iker Casillas leek de nieuwe grote naam te moeten worden voor New York City FC, maar de club uit de Major League Soccer blijkt niet geïnteresseerd te zijn in de 34-jarige doelman. De directie wil eerst alle energie in de verdediging steken en is ook best tevreden over de huidige keeper Josh Saunders. Casillas speelt sinds de zomer bij FC Porto en heeft er nog een contract tot medio 2017, met een optie op een derde jaar. (Goal)
Past Ronald Koeman bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off : Hoe oud is wenger

8 februari 2016 om 09:19

66 jaar.

8 februari 2016 om 10:50

Tijd om te stoppen in ieder geval dit jaar na het seizoen, tijd voor een nieuwe trainer.

Klopp was de ideale trainer geweest, maar een Koeman kan ook voor verassingen zorgen.

Alhoewel ik ook altijd Martinez sterk vind als trainer.

8 februari 2016 om 11:23

Wat heeft iedereen met klopp? Zo goed is die nou ook niet. Arsenal moet in dat gevaal voor Pellegrini gaan.

8 februari 2016 om 09:20

70 denk ik?

Trots op de Nederlandse coaches! Off: En de mensen die dan over LVG gaan zitten zeuren zijn amateurs.
Bedenk je aub voordat je dat doet dat wat er voor LVG achter was gelaten 1 grote troep was. Fergie dacht in zijn laatste seizoenen niet meer aan de toekomst (qua aangetrokken talenten). Dan komt moyes die opeens helemaal niet weet wat hij moet doen en alles door de war gooit. En dan moet LVG elke week weer de volle laag krijgen. Naar mijn mening is hij de beste coach van Nederland

8 februari 2016 om 10:05

Eindelijk iemand die het snapt👌, binnenkort wanneer hij alles op rails zet gaat iedereen anders praten! Dan wordt het 'wat een goeie coach'

8 februari 2016 om 11:08

Ben het met je eens dat van Gaal meer respect verdient. Sommige leden vergeten wat hij voor United allemaal heeft gepresteerd. Maar bij United is het echt 3x niks. Hij heeft in totaal al meer dan 400 miljoen uit mogen geven, maar er zit nog steeds geen idee achter het spel van United. De spelers die hij heeft gehaald zijn niet goed genoeg en hij kan er ook geen team van maken.

8 februari 2016 om 11:26

Lvg is gewoon naar mijn mening een hele matige trainer. Zijn teams spelen zo saai en ze spelen niet met een vrij gevoel.

8 februari 2016 om 14:01

Het word met de dag meer...

Kijk top, hopelijk is dit waar, koeman kan voor de frisse wind zorgen daar en kan wenger met pesioen, wat hij al 6 jaar geleden had moeten doen.

Wenger moet sowieso zijn contract uitdienen. Verder zou ik niet negatief tegenover Koeman staan. Hij is een getalenteerde trainer met een positieve spelopvatting. Hij kan echter niet zomaar Wengers takenpakket overnemen. Wenger doet zoveel meer dan alleen trainen. Hij heeft in nagenoeg alle beleidsterreinen een dikke vinger in de pap. Die verantwoordelijkheden moeten eerst worden ondergebracht bij capabele mensen voordat Wenger het stokje overdraagt.

De meeste fans willen helemaal geen 'nieuwe wind' of radicale verandering. Ze willen gewoon net die 10% die Wenger niet weet te brengen.

Zal wel een mooie revanche zijn als Van Gaal ontslagen word en Koeman zijn opvolger word haha. Arsenalen zou natuurlijk een prachtige stabiele club zijn om uit te bouwen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren